Ahojte pracujem v teréne potrebujem poradiť kde zoženiem fakt hrubú teplú bundu? Predpokladám ze bude stáť vyše 100 eur to mi je jasne. Ideálne keď by bola dlhá a fajne zateplene hoci tu nebývaju polárne zimy ale byť 8 hodín von je masaker. Ďakujem
@klarissa25 no, niekedy sa vydari, ja mam fashion bundu pod 100 eur a je taka tepla, ze v nej v najkrutejsich zimach na turistiku chodim. Nevyrovna sa jej ani jedna zo sportovych, tych drahych. Vyzeram v nej v horach ako pako🙄, ale co ked je najteplejsia🤣
Pozri znacku navahoo, na stranke marikoo. Objednala som odtial zimnu bundu (maju velmi vela druhov, pozor na to), vtedy tusim 119 eur stala, necakala som, ze bude taka hruba. Som v nej sice ako medvedica, ale konecne po dlhych rokoch mi v zime nebola zima :D
Asi 4 dní dozadu tu bola diskusia podobná ale neviem ju nájsť. Radili tam ženy veľmi dobre bundy ,ale dosť drahé, dokonca jednu z nich plánujem aj ja kúpiť.
@mk1111111111 prosím aká a. Skadiaľ?
Ja som si kúpila od Hollister a je fakt teplá.
Ja odporúčam ZAJO bundy
Pre mňa je top značka khujo
Juj, to nema znacku a je to 3 roky dozadu, stranku si nepamatam, je to fakt len obycajna fashion bunda. Mrzi ma to.
Ja mam dokonca original rockandblue bundu, dokonca v 2 farbach, kebo som sa nevedela rozhodnut, vsetci tvrdia, aka tepla, mne je v nich zima 🤣
Páperka z Kary ale stojí ďaleko viac ako 100 eur.
Alebo skor investovat do kvalitneho termo oblecenia, napr.merino
Tak potrebuješ dlhšiu a páperovú, teda ozaj páperie, nie umelina a ja som kupovala krátku za 300€. Tak veľa šťastia pri hľadaní. A inak ,topánky sú základ. Vysoké, goretexové a vyššia podrážka
@msnesquik ja mám páperku a má asi 200g 😂
@mooonika1975 aku mas znacku prosim?
@tinka8512 sir joseph
@avanka aku konkretne?
@onedaynick napr.https://www.zajo.net/sk/hrejiva-damska-zim..., pod ňu merino
Wellenatein, ale ta je teda drahsia
Skor odporucam dobre termo pradlo.ja mam spominanu Marikoo bundu a spokojna niesom.minuly rok som kupila Roxy bundu a perfektna je.
Na bežné nosenie Blauer paperka, inak odporúčam Wellensteyn a ak teda ozaj terén v zmysle hory, za mňa top bunda Descente. Ale vo všetkých prípadoch to bude niekoľko stoviek aj viac.
Baby tie paperove bundy to asi nebude nič moc keď mám alergiu na perie že ? Či myslíte že ti je nejak upravené a môžem kúpiť aj takú ?
@marhulka13 inak ta khujo , ako je veľkostne ? Normálne ? Či treba väčšiu/menšiu veľkosť ? diky
@mooonika1975 mne sadne úplne normálne. Netreba mi väčšiu ani mensiu
@marhulka13 ok, ďakujem
Ja som si minuly rom kupila TH a je fakt tepla, konecne mi nebola zima. Sestra si chvali moncler, ale teda oboje su nad 100€ veru. Len ja to beriem tak, ze zimnu bundu/kabat nemam na jednu zimu 🤷♀️
Myslím ze keď chceš fakt kvalitu že to nebude len cez 100e