Ženy s nadváhou, ako sa obliekate?

12. dec 2024

Ahojte žienky, som 10 mesiacov od pôrodu, no ideme sa s manželom vymeniť, on ide na rodičovskú a ja idem naspäť do práce. Pred tým, ako som bola tehuľka som mala síce veľkosť L ale vyzerali na mne normálne aj rifle, aj spoločenské nohavice, kostým alebo aj športové sako. No a ide mi o to, že teraz som na veľkosti XXL - a stále chudnem, išla som z XXXL no proste som veľa žrala počas tehotenstva a aj po pôrode nejaký čas, kým som sa stopla. No a teraz ten problém. Mám sa vrátiť do práce, kde proste nemôžem prísť v nechutných legínach alebo teplákoch. Ale na mne všetko vyzerá zle. Otrasne a nechutne. Fakt ja sa neviem obliecť pri tejto váhe, už z toho začínam chytať aj paniku a zase od stresu žeriem. Ale potom sa stopnem nejak. Prosím, žienky, viem, že niektoré ste roky bacuľky. Ako sa prosím vhodne obliecť? Kde si kupujete veci a ako maskujete veľké brucho, veľké nohy, zadok proste ako sa obliecť? Som zúfalá a veľmi. Ja ani neviem, čo mám nosiť do práce. Nechcem byť na smiech, oblečenie ale musím mať vhodné do kancelárie na vedúcu funkciu. Robím teamleaderku oddelenia, proste musím nejak vyzerať. Je mi na prd zo seba samej, och. ďakujem každej jednej za vyjadrenie a rady v obliekaní. A to, že mám chudnúť, to viem. Snažím sa, mám kalorické tabuľky, pomaly to ide.

oceanahory
12. dec 2024

Mne sa na "velkych damach" vzdy velmi pacia ackove saty alebo sukne. Podla mna vyzeraju ovela vkusnejsie a zenskejsie, ako v nohaviciach. 😊 Ako napr. na fotke nizsie.

valiant
12. dec 2024

Riesim to kazdy den. Tiez si vo vsetkom pripadam neforemna. Dolezite je, aby mi to velkostne sedelo. Netlacilo, nebolo male, nepretekalo. Pri velkom bruchu sa mi osvedcili skor nohavice a pulovrik volnejsieho strihu. Alebo bluzka a kardigan.
Nahodou som objavila pekne a padnuce nohavice v Reserved. Cigaretovy strih, maju aj 44 a 46. Na prekvapenie pekne sedia.
Tiez chcem zhodit, aby som sa lepsie citila.

petracandle
12. dec 2024

Vhodné oblečenie pre moletku záleží od toho, kde sa jej ukladá tuk. Ak je typ "pavúk", tak napr obtiahnuté nohavice a voľná blúzka, ak typ hruška napr tak Áčkové sukne, šaty.

juliet86
12. dec 2024

na0r zavinovacie saty. pozri bonprix. asos. c a a. vues ake arbybti svedcia? ackove saty zavinovacie saty. sako.

michaela567y
12. dec 2024

Šaty a treba schudnúť, nie je to zdrave

anos18
12. dec 2024

@michaela567to vie aj sama😀 neschudne z jedného dňa na druhy

anos18
12. dec 2024

Ja mám úzke plecia oproti spodnej časti, najviac mi sadnú šaty strihnuté pod prsiami. Podľa typu postavy si vyveraj

pininka1
12. dec 2024

Ja mam 2xl a viem sa normálne obliecť, aj slušne. Mne sedia strihovo aj veľkosťne veci na bonprixe,keďže som aj vysoká, aspoň tam viem na seba kúpiť nohavice. A držím palce s chudnutim

dharmasanata
12. dec 2024

Ja nevlastním skoro žiadne nohavice, takže šaty, pančuchy a vysoké topánky 🙂 zimný kabát, žiadne športové bundy..mám postavu jablko a mne nohavice proste nejdú žiadne, necítim sa v nich absolútne žensky. Pre moju figúru nejdú ani strihané šaty pod prsiami to vyzerám ako tehotná 😅 treba ísť do obchoďáku a skúšať čo sadne, a hlavne vyberať svoju veľkosť, nie menšie, nie väčšie mnohé robia chybu aj tam. Nikdy nechoď s mužom na nákupy to radšej sama a daj si poradiť od predavačky. A kde? V dnešnej dobe už nieje problém kúpiť si veci vo väčšej veľkosti ako kedysi ale u Číňana určite nie...

autor
12. dec 2024

@dharmasanata aj ja som jablko ale tak ja mám celkovo veľké nohy, zadok a brucho ako v siedmom mesiaci ... Skúsim teda šaty. A teraz v zime aké čižmy nosis? Ja mám problém mám lýtka široké na nervy som z toho...

marcellka32
12. dec 2024

@pininka1 ktoré nohavice kupuješ z Bonprix dik

enoula
12. dec 2024

Saty jednoznačne... Pozri aboutyou, zalando, vacsie veľkosti... A topánky mozes prezut v kancelárii