Vysoký priehlavok a kúpa topánok

ms_green
21. máj 2024

Ahojte, prosím vás tí/tie, čo máte vysoký priehlavok, ako si kupujete topánky? Manžel má extrémny problém kúpiť si topánky nakoľko 99% eshopov má uvedenú iba dĺžku stielky, prípadne šírku ale to nestačí. Manžel si kupuje napríklad Adidasy aj o 4-5 čísel väčšie, lebo sa mu tam nezmestí noha. Podľa dĺžky chodidla by mal mať 41tky, možno dokonca menšie - má dĺžku chodidla 25.3 cm. Teraz sme objednávali z eobuvi ešte špeciálne sme pozerali také aby mali napísané, že sú široké veľkosť 45 a 1/3. Na nárt síce dobré ale vyzúvajú sa mu extrémne. Skúšali sme ísť do eobuvi na to meranie s 3D modelom a ten sme priamo nahrali na stránku ale vôbec to nepomohlo, dalo mu to odporúčanie na veľkosť 42 a to ani len neobul tú topánku.
Máte nejaký typy na topánky alebo eshopy, ktoré nevyzerajú absolútne príšerne?

marthy001
21. máj 2024

@ms_green neviem či nebudem moc od témy, ale synčekovi 2 ročnému kupujem protetika barefoot, či majú aj dospelácke som nikdy neskúmala 🤷 ale malý ma tiez vysoký nart aj širokú nôžku a beznu obuv neobuje🙂 barefooty úplne v pohode.

ms_green
autor
21. máj 2024

@marthy001 Od témy určite nie si, každá rada sa hodí. 🙉 Ja som už aj pozerala protetiku, že by som mu objednala ale bez urážky kohokoľvek, kto ich má, to vyzerá absolútne príšerné. Fakt topánky na starých ľudí. 🙈

marthy001
21. máj 2024

@ms_green 😄 kupujem len detské, dospelácke som tam nepozerala 😅 možno potom nejaká iná barefoot značka🙂 držím palce🙂

evaachesa
21. máj 2024

@ms_green popozerajte sa po barefoot. Skús dať dotaz do tejto skupiny na FB. Tam ti hneď poradia aké značky pozerať. Len nech si obkresli nohu, zmeria dĺžku a šírku a odfoťte zboku priehlavok. Kvôli priehlavku kupovať topánky až o 5 čísel je fakt nezmysel. 😱 Veď v tom musí hrozne čaptať.

ms_green
autor
21. máj 2024

@evaachesa Skúsim vďaka ♥️ No veď práve, že to je extrém.

evaachesa
21. máj 2024

@ms_green dúfam že vam dobre poradia. 🙂 ja sa orientujem tiež skôr na detské topánky. Mne napríklad sadli práve protetika barefoot kožené a podľa mňa vyzerajú super. Konečne som sa zbavila dlhodobej bolesti klenby na ľavej nohe odkedy ich nosím. 😊