Veľmi rada by som nosila podpätky, ale som vysoká a cítim sa ako obryňa potom.
Vy, ktoré ste vysoké, myslím 175+, obúvate si vysoké podpätky, asi tak 8-10 cm?
Mám 175 cm a nosila som bez problémov takéto podpätky. Teraz už nenosím, keďže pri 2 malých deťoch by to bolo veľmi nepraktické. 😊
Ale inak nič divne na tom nevidím, keď ch es také podpätky, kľudne si ich daj
Joooj aj trinástich
A to mám maličkého manžela
mam 183cm, obcas si podpatky dam, ked mam naladu, ale teda nie tak vysoke, max.5-7 cm... ale ja volim radsej pohodlie a teda obuv bez podpatkov... ak sa citis v podpatkoch dobre a rada ich nosis, urcite sa ich nevzdavaj kvoli vyske
Ja mám rada pohodlie, takže tiež volím radšej tenisky, ale sú chvíle, keď sa mi viac hodia k outfitu podpätky. Ale cítim sa tak divne, som vyššia než všetci ostatní.
Kedysi ma to netrápilo, ale vypočula som si veľa poznámok, takže už mám z toho takpovediac komplexy. Teraz už sa vyhýbam vysokým podpätkom, hoci ich milujem. Mám 172 cm a maximálne si dám (občas) 4-5 cm
Nie nenosím, len tenisky alebo niečo "pri zemi" asi by som sa v tom zabila a ďalšia vec načo pridávať k mojim 180cm ďalšie navyše?
Ja mam 180cm a veru kvoli tomu som opatky takmer nikdy nenosila lebo aj bez nich som bola vsade najvyssia..s opatkami som sa uz citila ako zirafa
Mám 175 cm a nosím i 10 cm opätky.
Áno nos prosím 😀
Mám 178 CM a nosím max 6 - 6,5 cm podpätky
Ano, nosim. Mam 175 cm. Ja sa zle vo vysokych podpatkoch necitim, prave naopak. Je to o nastaveni v hlave. Ja som to vzdy brala tak, ze nie ja som v podpatkoch vysoka, ale ti okolo mna su krpati😉 Dcera ma 178cm a ak to outfit vyzaduje, vysoke topanky ( 6-8cm, viac nie, lebo to ju uz potom bolia nohy) si tiez bez problemov a s radostou da.
178cm a opätky milujem. A aj chlapi. 🥰
Ja mam 180 cm a tiež si ich obcas zvyknem dať 🙂
Mám 182 a ani ma nenapadlo rozmýšľať, či si ich dám 😅 jasné,že nosím! Všade ma vidno ,😛
Táto téma je tu každý mesiac snáď nanovo 😀 niekto sa cíti pri 180cm + opätky ako obryňa, niekto ako amazonka. Ja som to druhé 😉 chlapi, čo sa toho boja, ma nezaujímajú, ženy, ktoré závidia, má trápia ešte menej.
Ja som síce nízka, ale byť tebou nosila by som kľudne opätky
Mám 163 a plne ťa podporujem. Žiadna závisť, ešte by som sa aj obzrela za tebou 😆
Mám 182 CM+6 CM opätky, muž má 195 CM, takže stále v norme
183 cm, kedysi som nosila viac, dnes už menej, ale teraz si dám na príležitosť max. 7 cm, do práce skôr nižšie
Ked som bola mladsia tak ano, teraz uz nie. Kvoli zdraviu, nie ze by som sa hanbila