Výročie na horskej chate. Čo si obliecť?

16. júl 2024

Ahojte, s mužom ideme na víkend po dlhšej dobe do zahraničia, máme 5. výročie, syn zostáva doma u starých rodičov tak budeme sami. Manžel vybral v Rakúsku v Alpách horskú chatu. Keďže budeme bez syna tak si samozrejme chceme užiť aj intímnosti. No a rozmýšľam čo si obliecť, resp. zobrať na oblečenie. Chcem byť pre manžela sexy, ale zobrať si so sebou nejakú krátku sukňu a blúzku mi príde totálna hlúposť vzhľadom na miesto kde ideme, kam patrí športové oblečenie. Kúpiť si nejaké sexy spodné prádlo? Alebo nejaký iný nápad?

ukgirls
16. júl 2024

na verejnosti za damu -vzdy a vsade a vecer dracica-takze za mna - nieco sexy na vecer do postele ..

btus
16. júl 2024

normálene veci turistické a večer sexi prádlo. 🙂

madeincssr
16. júl 2024

Ja hlasujem za nieco, co rafinovane, zvodne (nedokonale) zahaluje tvoje tajomstva neuzamknute vsakovakymi gycovitymi (precipkovanymi) pradlami. Napriklad lezerna vacsia panska biela kosela, nejake sexi maxitricko resp. mini-nieco, sukna s razporkom az do nebies... 🔥

btus
16. júl 2024

@madeincssr no neviem, na horskej chate v sukni. Bude na smiech 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fido69
16. júl 2024

@autorka Ja by som si tu krátku sukničku pribalil. Veď idete oslavovať výročie a nie dobýjať Mt.Everest. Daj si krátku sukničku "na ostro" a z izby podľa mňa celý deň nevýjdeš. Aspoň keby to bolo na mne, tak by som ťa určite nepustil. 😉

drakvak
16. júl 2024

@btus Sú aj športové sukničky 😀 Ale takú asi pán v príspevku nemal na mysli 😉

btus
16. júl 2024

no, ja by som volila niečo takéto: nohavice las portiva, aguglia, rafiki https://www.rafikiclimbing.sk/, husky, notrhblanck, dynafit....je veľa trekových gatí, elasťáky veľmi nie. Mikina je ok. Ešte nejaké tričko - všetky tieto značky majú aj super tričká, a softhshellku, prípadne goráčku. Pekné spodné prádlo na večer, na izbu. Tam kľudne aj sexi pyžamo, ale ak bude zima, tak neviem, či opblečieš 🙂 Ináč medzi turistami by si v blúzke, rifliach vyzerala dosť divne ( chodíme veľa, viem o čom hovorím).

autor
16. júl 2024

@madeincssr niečo také maxi by asi mužovi sexy neprišlo, skôr ma rád obtiahnuté veci