Ahojte, s mužom ideme na víkend po dlhšej dobe do zahraničia, máme 5. výročie, syn zostáva doma u starých rodičov tak budeme sami. Manžel vybral v Rakúsku v Alpách horskú chatu. Keďže budeme bez syna tak si samozrejme chceme užiť aj intímnosti. No a rozmýšľam čo si obliecť, resp. zobrať na oblečenie. Chcem byť pre manžela sexy, ale zobrať si so sebou nejakú krátku sukňu a blúzku mi príde totálna hlúposť vzhľadom na miesto kde ideme, kam patrí športové oblečenie. Kúpiť si nejaké sexy spodné prádlo? Alebo nejaký iný nápad?
normálene veci turistické a večer sexi prádlo. 🙂
Ja hlasujem za nieco, co rafinovane, zvodne (nedokonale) zahaluje tvoje tajomstva neuzamknute vsakovakymi gycovitymi (precipkovanymi) pradlami. Napriklad lezerna vacsia panska biela kosela, nejake sexi maxitricko resp. mini-nieco, sukna s razporkom az do nebies... 🔥
@madeincssr no neviem, na horskej chate v sukni. Bude na smiech 🙂
no, ja by som volila niečo takéto: nohavice las portiva, aguglia, rafiki https://www.rafikiclimbing.sk/, husky, notrhblanck, dynafit....je veľa trekových gatí, elasťáky veľmi nie. Mikina je ok. Ešte nejaké tričko - všetky tieto značky majú aj super tričká, a softhshellku, prípadne goráčku. Pekné spodné prádlo na večer, na izbu. Tam kľudne aj sexi pyžamo, ale ak bude zima, tak neviem, či opblečieš 🙂 Ináč medzi turistami by si v blúzke, rifliach vyzerala dosť divne ( chodíme veľa, viem o čom hovorím).
@madeincssr niečo také maxi by asi mužovi sexy neprišlo, skôr ma rád obtiahnuté veci
na verejnosti za damu -vzdy a vsade a vecer dracica-takze za mna - nieco sexy na vecer do postele ..