Výber svadobných šiat

14. júl 2024

Dievcence buduci rok v septembri mame svadbu a ja sa zacinam rozhliadat pomalicky po satach. Mam 160 cm a 78 kg postavu jablka. Chcem mat svadbu v style jesene co by ste mi poradili? Kamoska mi stale vyprava, ze to je skoro hladat lenze ja sa poznam a mne saty musia sadnut a ja mam ozaj problem si vybrat saty. V kazdym sa vydim skareda. Dakujem

minesasubu
14. júl 2024

Ja som sa vydavala v septembri a saty som mala rezervovane od januara
rob si podla seba a nie co vravi kamoska alebo rodina vymudrela rady davaju všetci 🙂
štyl jesne je myslim niečo v boho style tak to by som pozrela ale ja osobne radim isť do svadobneho salona a tam si popozerať
kludne aj všetky v tvojom okoli

maca1984
14. júl 2024

Neriaď sa kamoškou ale vlastným pocitom.
Ja som sa vydávala pred "sto " rokmi ( 16 r.dozadu), plné salóny šiat a ani jedny som si nevybrala, lebo sa mi ani jedny nepáčili tak, že som z nich mala " wau" pocit.
Úplne zbytočne mi kamoška hovorila ako mi sedia, svedčia tie a tie.
Dala som si ušiť, a wau prišlo 😄 a riešila som to 8 mes.vopred.

autor
14. júl 2024

@minesasubu len mi chceme svadbu v kostole a celkom sa mi pacili saty od jednej dievcinky kde mala krasne jednosuche biele saty zo zavinovackou a na nich kvety tak nieco v tom style len jesenne kvety len neviem co na to povie knaz. Prikladam foto siat

pralinka86
14. júl 2024

Ja by som vybrala nejake jednoduché, vzdušné, lahke, k tomu kyticu jesennu a viac to nekombinovala...
Aspon mne sa take pacia 🙈
https://www.dyona.sk/shop/svadobne-saty/svadobn...
https://www.dyona.sk/shop/svadobne-saty/pohodln...
A určite vybrat skor, nečakať na poslednu chvilu. Mozno nakoniec ti sadnu ine nez by si cakala

lenkakravcova
14. júl 2024

Výstrih majú dosť hlboký. Myslím že do kostola sa to nehodí. Ale zase keď si dáš na nich bolerko, také ako svetrík, čo to prekryje - do kostola, tak prečo nie?

autor
14. júl 2024

@pralinka86 ja neviem ked mne vsetky tie saty pridu na jedno kopito

pralinka86
14. júl 2024

Este zober do uvahy svoju postavu, vysku a vahu . Inak saty ukazu na 180cm a 60kg modelke a inak na inej postave..
Chod, skusaj a uvidis. Určite najdes nieco co sa ti bude pacit 🙂

123kika1234
14. júl 2024

Ser na to čo hovorí kamoška. Ja som začala riešiť cca rok dopredu (hneď po zásnubách) šaty, vybavovačky, veci..a neľutujem. Som detailista a keby riešim veci len pár mesiacov pred určite by som nebola spokojná.

cimage
14. júl 2024

Ked mas potrebu to riesit uz teraz, tak to ries a nedaj na kamaratky. Ja som mala uplne ine saty ako som mala v plane. Proste to nebol waw efekt ako v satach, ktore som mala.

mikadooo
14. júl 2024

Už sa veru rozhliadaj. Pokojne by som zbehla do nejakého salónu, poskúšala by som, pofotila by som si a premyslela by som si. Na prvý krát by som asi nič nezjednávala, len by som premyslela, nech je teta ako chce napajedená. Ak teda naozaj niektoré šaty nesadnú ako uliate, že zabudneš na celý "jesenný štýl" a kvety a všetko a povieš si že TOTO JE ONO 😁😁😁. Lebo ja som mala veru rôzne predstavy, povedala som to pani v salóne , okná pohmmmmkala, čosi mi doniesla, nič mi nejak nesadlo a potom mi začala nosiť ona podľa mojej figúry a svojich predstáv, ani to mi nejak nesadlo a potom sme tak nejak spolu ladili a zrazu jedny šaty že wow. A potom aj keď som bola na pochybách, že možno som mala skúsiť aj iný salón, vždy som kukla tú foto a keď som ju videla, tak som si povedala, že wow, super sú 😁.

guiseppinka
14. júl 2024

Moje saty som kupila presne rok pred svadbou. Nasla som ich na mojejsvadbe na bazari, pacili sa mi a rovno som ich kupila...

bessie12
14. júl 2024

Kašli na to co hovorí kamoska. My mame svadbu v júni a šaty ešte nemám vybrané. Aj keď už pokukujem po nejakých. Lenze ako vravíš. V tých salónoch nič moc nemajú. Všetko také isté a niektoré podľa mňa aj vulgárne.

autor
14. júl 2024

A druha vec chce tam ist moja svokra. Inak strasne je zlata mame velmi dobre vztahy ale rada vybera veci podla svojho vkusu a bude vyberat urcite co najdrahsie. Ja som neni moc ochotna dat za saty viac ako 300 eur max.

kandelabra
14. júl 2024

Saty co si si vybrala su krasne. Len sa teda uisti ze ti taky strih bude sediet a hodit sa ti. A tiez su ok do kostola, vsak cez vrch si nieco prehodis (svetrik, bolerko,...)

princezna_bosorka
14. júl 2024

boze, vyser sa na knaza... das si cez ne sako / bolerko, keby pindal a hotovo...

lauricka
14. júl 2024

Treba ísť do salónov a skúšať šaty. Rôzne. Len tak zistíš, ktoré sa ti hodia. Inak nijako.

hopsas
14. júl 2024

Ja som si našla pol roka pred svadbou na internete obrázok šiat aké som chcela a štyri mesiace som potom hľadala krajčírku čo to bola schopná ušiť. Našla som nakioniec jednu babu na sashe.sk čo to zvladla na poslednú chvíľu ..za mňa čím skôr toto riešiš tým.lepsie