Caute baby casom sa mi rozderavia vsetky nohavicky na tom mieste kde su akokeby podsite. Proste v tej podsivke mam vela dier. Ja nechapem co robim zle?🤣 vyzera to akoby sme mali mole ale ja tie diery mam len na nohavickach a len na tomto mieste. Derie sa to aj Vam ci mam nekvalitne pradlo ci co?
nic s ami nederie a to pouzivam aj susicku .. treba bud kvalitnejsie pradlo alebo lepsiu velkost priadne iny strih ... znamemu sa deraveli lebo bol vyssej hmotnosti a proste akos a mu treli zahybu tak sa poderavili spodare
Kup si kvalitne nohavicky, ja mam aj niekolkorocne a ziadna diera sa nedeje
Mne sa to robilo z Tchibo, z jednej sady. Ale všetky na boku, ako chytiš, keď si obliekaš.
Mne sa robia dierky na tchibo nohavičkách, ale samozrejme po nejakom čase. A môj manžel by si z toho robil srandu, že či mi to bobor vykusal 😀
@viestta a kde si kupujes?
Vsetky co aktualne mam som kupila u Cinana, bambusove
som si spomenula na horor Zubatá vagína🙈
ano, je to tym, ze si zdrava, kysle prostredie dole rozoziera latku, dokonca moze byt latka medzi nohami ako vybielena
Nedeje sa mi to a to mám lacné, ktoré kúpim hocikde.
Tam sa mi gaťky asi nikdy neroztrhli, je to zaujímavá záhada.
Nebude to lepidlom z vloziek?
Ja tiež od pôrodu používam vložky a niektoré majú to lepidlo ozaj silné a stalo sa mi to tiež ale asi len na 2 ks, takých co ma este od strednej skoly sprevádzali😃
Kyslé PH. Znamená to, že si zdravá.
@zobaka presne toto som citala, ze je kysle prostredie vaginy, niektore zeny preto takto nicia nohavicky. Nic sa s tym neda 🤷♀️
@simsalabim ano ja som to citala, bolo mi divne preco pracka nici len moje gate 😂
@simsalabim a to ke dobre to kysle ph? Ja na tmavych bavlnenych to mam take svetljsie sa niektorych po case akoby vyzrate..to uz potom len na doma pouzivam
@slavomira236 kysle prostredie chrani pred infekciami, takze ano.
Párkrát sa mi stalo že som si kúpila celú sadu cca 5 kusov a pri prvom praní sa mi rosipali aj nosením že pri obliekaní mi praskli šviky ale neviem či sa to dá reklamovať raz som chcela podprsenku vrátiť a pani predavačka ma šokovala že spodné prádlo sa nedá vrátiť z hygienických dôvodov 👀
No ja neviem zeny...Pisete tu,ze ked ma vyzrate diery na nohavickach,je zdrava. Akoze a my ostatne,co tam nemame,ako bolo spomenute "vykusane diery od bobra"😂,tak sme akoze chore?🤔
@clementisa Vrátiť (že sa ti nepáči) nie, ale reklamovať pokazené sa samozrejme dá.
@iwesska nie, urcite nie. Len tvoje pH je ine ako jej pH a na robenie dier nestaci... Proste kazde telo je ine.
Používaš sušičku?