Všetky nohavičky sa mi deravia

17. dec 2024

Caute baby casom sa mi rozderavia vsetky nohavicky na tom mieste kde su akokeby podsite. Proste v tej podsivke mam vela dier. Ja nechapem co robim zle?🤣 vyzera to akoby sme mali mole ale ja tie diery mam len na nohavickach a len na tomto mieste. Derie sa to aj Vam ci mam nekvalitne pradlo ci co?

hiuna18
17. dec 2024

Používaš sušičku?

ukgirls
17. dec 2024

nic s ami nederie a to pouzivam aj susicku .. treba bud kvalitnejsie pradlo alebo lepsiu velkost priadne iny strih ... znamemu sa deraveli lebo bol vyssej hmotnosti a proste akos a mu treli zahybu tak sa poderavili spodare

autor
17. dec 2024

@hiuna18 nepouzivam
@ukgirls ja praveze som chuda a udivuje ma ze sa mi to deje na takmer vsetkych

viestta
17. dec 2024

Kup si kvalitne nohavicky, ja mam aj niekolkorocne a ziadna diera sa nedeje

gribka1
17. dec 2024

Mne sa to robilo z Tchibo, z jednej sady. Ale všetky na boku, ako chytiš, keď si obliekaš.

januska20
17. dec 2024

Mne sa robia dierky na tchibo nohavičkách, ale samozrejme po nejakom čase. A môj manžel by si z toho robil srandu, že či mi to bobor vykusal 😀

autor
17. dec 2024

@viestta a kde si kupujes?

viestta
17. dec 2024

Vsetky co aktualne mam som kupila u Cinana, bambusove

mondolina
17. dec 2024

som si spomenula na horor Zubatá vagína🙈

zobaka
17. dec 2024

ano, je to tym, ze si zdrava, kysle prostredie dole rozoziera latku, dokonca moze byt latka medzi nohami ako vybielena

januska12323
17. dec 2024

Nedeje sa mi to a to mám lacné, ktoré kúpim hocikde.

svokrinjazykmonika
17. dec 2024

Tam sa mi gaťky asi nikdy neroztrhli, je to zaujímavá záhada.

kvoli
17. dec 2024

Nebude to lepidlom z vloziek?

autor
17. dec 2024

@mondolina haha pobavila si ma
@zobaka to vybielene som uz videla niekde ale mne vobec nevytahuje z nich farbu len tie diery su
@kvoli je aj to mozne od porodu len vlozky pouzivam a predtym som pouzivala tampony a diery neboli - asi to bude pricina a to mi ani nenapadlo

kvoli
17. dec 2024

Ja tiež od pôrodu používam vložky a niektoré majú to lepidlo ozaj silné a stalo sa mi to tiež ale asi len na 2 ks, takých co ma este od strednej skoly sprevádzali😃

mamamasama
17. dec 2024

Kyslé PH. Znamená to, že si zdravá.

simsalabim
17. dec 2024

@zobaka presne toto som citala, ze je kysle prostredie vaginy, niektore zeny preto takto nicia nohavicky. Nic sa s tym neda 🤷‍♀️

zobaka
17. dec 2024

@simsalabim ano ja som to citala, bolo mi divne preco pracka nici len moje gate 😂

slavomira236
17. dec 2024

@simsalabim a to ke dobre to kysle ph? Ja na tmavych bavlnenych to mam take svetljsie sa niektorych po case akoby vyzrate..to uz potom len na doma pouzivam

simsalabim
18. dec 2024

@slavomira236 kysle prostredie chrani pred infekciami, takze ano.

clementisa
20. dec 2024

Párkrát sa mi stalo že som si kúpila celú sadu cca 5 kusov a pri prvom praní sa mi rosipali aj nosením že pri obliekaní mi praskli šviky ale neviem či sa to dá reklamovať raz som chcela podprsenku vrátiť a pani predavačka ma šokovala že spodné prádlo sa nedá vrátiť z hygienických dôvodov 👀

iwesska
20. dec 2024

No ja neviem zeny...Pisete tu,ze ked ma vyzrate diery na nohavickach,je zdrava. Akoze a my ostatne,co tam nemame,ako bolo spomenute "vykusane diery od bobra"😂,tak sme akoze chore?🤔

hefo
20. dec 2024

@clementisa Vrátiť (že sa ti nepáči) nie, ale reklamovať pokazené sa samozrejme dá.

simsalabim
20. dec 2024

@iwesska nie, urcite nie. Len tvoje pH je ine ako jej pH a na robenie dier nestaci... Proste kazde telo je ine.