Vrch k šatám

19. mar 2024

Ahojte, chcela by som poradit, co sa hodi na vrch ku dlhym spolocenskym satam? Dlhy kabat? Alebo nejaká krátka bunda/koženka? Dakujem za rady 🙂

stanulienkat
19. mar 2024

Dlhy elegantny kabat. Nikdy bunda a uz vobec kozenka.

wiwi28
19. mar 2024

Ak sú to naozaj spoločenské šaty a ideš na spoločenskú udalosť, tak buď dlhý kabát alebo aj umelý kožuch, prípadne kabát s kožušinou.

danajahotkova
19. mar 2024

Presne tak ak ideš na niečo ako ples stužková savdba apod. tak by som išla do kožuchu, kabátu. No pokiaľ to má byť len taká nejaká oslava tak v pohode aj riflovka. Aké budeš mať šaty?

stanulienkat
19. mar 2024

@danajahotkova riflovka??? Ak nie je uplna sedlacka, tak urcite nie.

muchotrafka298
19. mar 2024

K spolocenskym satam sa vyzaduje kabat, kozuch, stola, pripadne kozusinove prehozy. Riflovky alebo kozene bundy, nebodaj nejake osuchane kozenkove, k spolocenskym satam nepatria. Toto nosia tak iba sedlaci,presne ako pise @stanulienkat.

ibatanecnica
19. mar 2024

@danajahotkova riflovka k spoločenským šatám? Možno v Hornej Dolnej. toto fakt nie

jaond19
19. mar 2024

Elegantne sako/blejzer. Mala som biele aj k svadobnym satam , aj ku spolocenskym satam (cierne), alebo elegantny kabat, su aj tensie, nie uplne hrube zimne. Ziadna kozenka, riflovka. To tak na zahradnu party k letnym satam...

saxana000
19. mar 2024

Sako/ bolerko na jar jesen
štóla.cez.leto
kabát alebo kožuch v zime
podla pocasia.vyberaj z tohoto nic ine nie je pripustne k.spolocenskym.satam. riflovka kozenka.mikina pulover NIE!