Ahojte, chcela by som poradit, co sa hodi na vrch ku dlhym spolocenskym satam? Dlhy kabat? Alebo nejaká krátka bunda/koženka? Dakujem za rady 🙂
Ak sú to naozaj spoločenské šaty a ideš na spoločenskú udalosť, tak buď dlhý kabát alebo aj umelý kožuch, prípadne kabát s kožušinou.
Presne tak ak ideš na niečo ako ples stužková savdba apod. tak by som išla do kožuchu, kabátu. No pokiaľ to má byť len taká nejaká oslava tak v pohode aj riflovka. Aké budeš mať šaty?
@danajahotkova riflovka??? Ak nie je uplna sedlacka, tak urcite nie.
K spolocenskym satam sa vyzaduje kabat, kozuch, stola, pripadne kozusinove prehozy. Riflovky alebo kozene bundy, nebodaj nejake osuchane kozenkove, k spolocenskym satam nepatria. Toto nosia tak iba sedlaci,presne ako pise @stanulienkat.
@danajahotkova riflovka k spoločenským šatám? Možno v Hornej Dolnej. toto fakt nie
Elegantne sako/blejzer. Mala som biele aj k svadobnym satam , aj ku spolocenskym satam (cierne), alebo elegantny kabat, su aj tensie, nie uplne hrube zimne. Ziadna kozenka, riflovka. To tak na zahradnu party k letnym satam...
Sako/ bolerko na jar jesen
štóla.cez.leto
kabát alebo kožuch v zime
podla pocasia.vyberaj z tohoto nic ine nie je pripustne k.spolocenskym.satam. riflovka kozenka.mikina pulover NIE!
Dlhy elegantny kabat. Nikdy bunda a uz vobec kozenka.