Vrátenie plaviek

mara2010
29. júl 2024

Ahojte akú máte skúsenosť kupovala som v New yourku vrchný diel plaviek mala som zo sebou malého a neskúšala som ich myslíte že sa dajú vrátiť?

huxy
29. júl 2024

Myslím, že sa nedajú. Mňa vždy upozorňovali, že plavky sa nedajú meniť, vrátiť. Raz som dokonca kupovala prehoz na plavky a aj to mi povedala, že sa nedá, keďže je to z kolekcie plaviek 🤷🏼‍♀️

berenika39
29. júl 2024

Spodní prádlo, plavky, punčochy a ponožky není možné vracet, a to z hygienických důvodů.

sisa_s
29. júl 2024

Neviem, ako v New Yorku, ale v New Yorkeri sa neda vratit spodne pradlo a plavky

drakvak
29. júl 2024

Ja som napríklad v Gate vrátila spodný diel plaviek, ale bol objednaný online. Ani mi to nenapadlo, že by sa nedal vrátiť, mal tú ochrannú nálepku neporušenú, vôbec to neriešili a vrátili mi platbu.

petulka2021
29. júl 2024

Spodné pradlo ti nevezmú spať, čiže ani plavky

mara2010
autor
29. júl 2024

No nechápem prečo to nechcú zobrať z hygienických dôvodov keďže sú nepoškodené a však si zákazník skúša plavky v obchode tak je to v podstate to isté...

nikpa
29. júl 2024

@drakvak tovar z online objednávky je niečo iné, ten musia zobrať späť. Ale kupovaný v kamennej predajni nie, duplom spodné prádlo a plavky nie.

luliu
29. júl 2024

@mara2010 nie je to to isté, taký tovar sa nevracia

luliu
29. júl 2024

@drakvak úplne iná situácia, online má úplne iné pravidlá

berenika39
29. júl 2024

@mara2010 protože to mají v obchodních podmínkách, s kterými jsi nákupem souhlasila....

lakebabe
29. júl 2024

@mara2010 new yorker nevezme ani pareo nazad upozorňuje na to vždy pri kase keď kupujem plavky

drakvak
29. júl 2024

@nikpa To som nevedela, dobre vedieť 👍

melanta
30. júl 2024

@mara2010 ak aj odhliadneme hygienické dôvody, kamenný obchod nemá žiadnu zákonnú povinnosť zobrať naspäť akýkoľvek tovar, ten majú eshopy. Pretože tovar si v kamennej predajni môžeš pozrieť, chytiť a vyskúšať. Ak sa rozhodneš neskúšať, je to tvoje rozhodnutie.