Vlčí zub - náhrdelník

sajinkaa
28. aug 2024

Viet mi niekto poradiť odkiaľ by som mohla kupit zub z vlka? Veľmi by som chcela náhrdelník, nakoľko ich milujem.

tundra
28. aug 2024

@sajinkaa daj si inzerat do polovnickeho casopisu,ze kupis lebku vlka a uvidis.Ak, sa niekto ozve,vysvetli na co to potrebujes a mas to😉

tundra
28. aug 2024

@sajinkaa nasiel som jednu v CH,len neviem ci ta cena je v poriadku pre teba.
https://www.taxidermy.ch/echte-schaedel-und-ske...

hendikep
28. aug 2024

načo celú lebku? na aliexpress je všetko
https://a.aliexpress.com/_EyOrbGt

rozculena
28. aug 2024

@hendikep to asi nebude ozajstný zub,len plastový

rozculena
28. aug 2024

@sajinkaa čo miluješ? Náhrdelníky alebo vlkov?

hendikep
28. aug 2024

@rozculena je ozajstny, treba pozriet reviews keby bol plastovy nestoji ani 1€

rozculena
28. aug 2024

@hendikep tak to je otras potom🙄

katka700
28. aug 2024

@sajinkaa Čo miluješ, poľovnícke trofeje alebo zvieratá? Ak vlkov tak ťa ani nenapadne zháňať zub z chráneného zvieraťa! Nájdi na sashe alebo fleri dakoho kto robí s polymérovou hmotou, má dobré recenzie a daj si náhrdelník vyrobiť.

zuzanita1609
28. aug 2024

@katka700 tiež pozerám,či dobre čítam 🙄...vlci to asi nebudú 😒

hendikep
28. aug 2024

@rozculena co konkretne? ked niekto vie zohnat vlciu lepku tak vie zohnat aj zuby, a urcite nemusi koli tomu zomierat vlk… to by potom stalo ine peniaze

rozculena
28. aug 2024

@hendikep leBka,keď už.....nemusí zomrieť vlk? A z čoho potom sú tie leBky a zuby?

sajinkaa
autor
28. aug 2024

@rozculena Keby nájdem v lese lebku vlka tak by som to inak vyriešila ako kamarátov ocino ktorý je poľovník. Navŕtal mu do zubu dierku a spravil mu náhrdelník. Zvierata môžu umrieť aj prirodzene nie len tak že ich niekto zabije. Je to kolobeh zivota. A milujem vlkov tak preto chcem mat niečo čo mi ich bude pripomínať.

sajinkaa
autor
28. aug 2024

@katka700 ja som vedela že sa nájde niekto takyto ako ty 😂 to už fakt nic nemáte iné na práci len každého usmerňovať a hustit do neho

zuzanita1609
28. aug 2024

Keď miluješ vlkov tak pozeraj dokumentárne filmy a z lesa si nesmieš zobrať ani parožie,nie to lebky z chráneného zvierata.

sajinkaa
autor
28. aug 2024

@zuzanita1609 neviem podľa čoho súdiš krásavica 😂 vychodila som školu zameranú na zvierata. Zvierata milujem. Niekoľko mám doma. Obľubujem ich a a celkovo prirodu. Ľudia obcas predávajú aj lebky ktoré nájdu v lese. Ja tiez takto zbieram ked nájdem. Je to pekne. A co sa týka toho zubu tak kamaratovi otec navrtal dierku do zubu čo našiel a ma prívesok. Takýmto štýlom som to myslela. Veľmi sa mi to paci. Tak nesud.

sajinkaa
autor
28. aug 2024

@zuzanita1609 Pokial o tom vie poľovník a povolí mi nie je problém. Dokumentárne už mám preskúmane neboj sa ty nic

zuzanita1609
28. aug 2024

@sajinkaa a miluješ zvieratá v štýle ako Taraba,či Huliak? 😁

svokrinjazykmonika
28. aug 2024

@sajinkaa skús kontaktovať chovateľov v zoo Bojnice alebo inej.

guliver19
28. aug 2024

@sajinkaa sajinke sa zachcelo vlci zub ved preco nie, je to nevkusne, neeticke tak chcem a chcem mne sa to velmi paci:D zobud sa!

katka700
28. aug 2024

@sajinkaa Kôli takým jak ty sú niektoré druhy na pokraji vyhynutia 🤮 Čo to bude nabudúce roztek z nosorozca? Lopatka z pandy veľkej? Predložka z tigra usurijskeho? Bo ty máš rada zvieratká a velice sa ti to ľúbi.
Vieš koľko je na Slovensku vlkov? Šanca ze nájdeš lebku vlka čo zomrel prirodzenou smrťou je asi taká ako že nájdeš zafír klenotníckej kvality. Ale čoho tu máme veľa sú chamtivy pytliaci pardon poľovníci. Nejaký co ti vlcka zastrelí sa určite nájde 🤑 Ešte aj dojímavu storku ako našiel uhynuteho vlka v lese pridá. Však podľa huliaka zvieratá bežne hynú na priestrel pľúc či brušnej dutiny.

sajinkaa
autor
28. aug 2024

@katka700 neviem čo si múdra, chodím po horách a bežne nachádzam mŕtve zvierata kade tade velke i male tak si tuto svoju teóriu nechaj pre seba 😂

hendikep
28. aug 2024

@rozculena ??? nemusi zomriet NASILNOU smrtou, ak to potrebujes takto po lopate 😏

rozculena
28. aug 2024

@hendikep hej,na aliexprese sú určite zuby z prirodzene uhynutých vlkov

hendikep
28. aug 2024

@rozculena 🤦🏼‍♀️ no nie, su tam hony na vlkov koli 4ks nahrdelnikov za 5€ 😩 really?!

hendikep
28. aug 2024

@rozculena http://www.lh-shop.cz/index.php?page=shop.produ... tu je to vysvetlene, nepredava sa to len v EU

hendikep
28. aug 2024

@rozculena
@sajinkaa ok ospravedlnujem sa vsetkym, su to fake-y 😁 teraz mam toho plny aliexpress a su to vraj repliky ( pisu ostatni predajcovia ) tak to naozaj len ked budes mat stastie to najdes v lese 🤷🏼‍♀️

guliver19
29. aug 2024

@sajinkaa ty chodis po horach to radi pocujeme.

sajinkaa
autor
30. aug 2024

@guliver19 Ano dikes