Ahojte. Chcem sa spýtať či sú to vhodne šaty na svadbu ako družička.
Svadba je v apríli. Čo by ste k tomu dali ešte? Aký typ kabatiku akej farby atď zladiť aj topanky.
Ďakujem
Krasne vkusne pre druzicku ideal, vystrih je este stale decentny
Ak chceš aby ti minimálne polovica hostí cumela na kozy tak si ich daj
Áno, sú krásne a vhodné ale (a to myslím v dobrom) pýtať sa to na koni, nie je dobrý nápad 🙂
Určite sú vhodné
@77miska7 šaty jsou velice pěkné,jen jeden dotaz. co na ně říká nevěsta, jaké šaty bude mít ona? asi by totiž nebylo vhodné, aby družičky zastínily nevěstu.takže ne na konovi, ale u nevěsty hledej odpověď
Pekné
@77miska7
Moja družička mala takéto modro/cyklaménové a kamoška mala tmavo zelené (ale viaceré baby mali taký štýl šiat). Jedna je bez ciciek a druhá s riadnymi bombami. Obe vyzerali super, úplne v pohode na svadbu 😊
Akurát ten rázporok robil veľké šarapaty, ale na wecku som urobila first-aid Kit, kde boli aj spinky a zicherky. Síce to kus zničilo šaty, ale inak by nemohli tancovať na plno a bez toho, aby všetci nevideli ich 😻
@77miska7 no ja som si vzdy myslela, ze presne take dlhe saty su urxene na stuzkovu a ples. Na svadbu kvoli tancovaniu by som zvolila kratsie saty, aj ked druzicka. Mne sa na svadbu dlhe saty vobec nehodia, su zbytocne.
@77miska7 Velmi pekne.
určite sú vhodné 🙂 mala som podobné ako obyčajný hosť. Výstrih je v pohode ak má človek menšie prsia (plus som si na ňom spravila taký mini steh aby to prekríženie cez prsia nešlo od seba). Moje šaty boli modré a mala som k nim modré tvídové sako
Jasné, že sú vhodné. Tu ti staré zanedbané a nešťastné ženské napíšu, aká budeš vulgárna aj v krásnych šatách. Závisť 🙊
@kassandra25 veď aj na plese a svadbe sa tancuje, či?
Sú veľmi pekné a hodia sa na svadbu
@jaskolka ano, ale dlhe saty na svadbe po zem má nevesta a presne mozno az 1 hosťka. Vsetci nosia aspin midi , ak nie kratku dlzku. Nie je to pohodlné, ani vtedy, ked má íst hosťka na záchod v takych dlhych šatoch. Preto si myslim, ze takto trpiet staci na plese, ja som aj na stuzkovej zvolila midi dlzku a jedna mala na stuzkovej dokonca kratke šaty, ale take perfektné, ze nic sa vytknut nemohlo. Ked netreba, tak netrpím, moje heslo
@kassandra25 taj napríklad ja co som zažila svadby, (a zažila som ich fakt veľmi veľa) tak mali práve opačne skoro všetky ženy dlhé šaty, možno také dámy 50+, 60+uz boli v kratsich kostýmoch, šatách a podobne. Ale inak všetko dlhé... Pôsobí to oveľa elegantnejsie, aspoň podľa mňa.
Pre mňa dlhé šaty (nikdy som v inych nebola) nepredstavujú žiaden problém ísť na toaletu, tancovať a podobne.
@kassandra25 to odkiaľ máš, že dlhé šaty má len nevesta? Čo sme doteraz boli na svadbách, tak minimálne polovica žien (niekde aj viac) mali dlhé šaty. Práveže šaty po kolená nosia prevažne staršie ženy.
@77miska7 za mna maju moc velky vystrih.