Vesta z Lidla

rna
6. mar 2024

Ahojte. Ja nechápem prečo v poslednej dobe má lidl tak malo tovaru a hlavne na eshope!! Keď vedia aky je dopyt preco nenaskladnia viac kusov?
Znova sa mi stalo, ze sa rozpredala táto vesta zháňam ju dobre 2.tyzdne a človek nesedí len za netom aby pozeral ci uz je alebo nieje na sklade. Hrozne je to uz. Obchody malo zásobované aj ehop. Tu u nas sa po nich hneď zaprášilo.
Ak by ju niekto mal vo veľkosti L potešilo by ma to. Uz nemam na to nervy ani slov. Vkuse to iste s každým tovarom. Nedá sa každému chodiť skoro rano do lidla a cakat tam pred 7dmou aby sa mu niečo ušlo. To je uz choré..z ludi robia ovce uz. A na eshop nedaju skoro nix a ak ano hned vypredané. Tak potom o com to je.
Preto vas chcem poprosiť ak by ju niekto videl niekde poprosim velkost L a olivová farba.

zefyra
6. mar 2024

@rna Ja sa aj ráno o 7 hod dostanem do Lidla, no u nás večne ani ten akciový tovar nie je, asi si ho rozoberú predavačky alebo k nim ani nepríde... Tiež mňa to štve.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klarissa25
6. mar 2024

Áno niekedy tovar ani nepríde alebo príde pár ks...ale niekedy aj príde ale ráno o siedmej už rada vonku q ľudia si doslova tie veci trhaju z rúk...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
enoula
6. mar 2024

Poradim ti, pozri si bazar menom Vi..ted, niekto ju tam predáva v stave nova bez visacky..

rna
autor
6. mar 2024

@enoula pozerala som e.moju velkost som tam nenašla tejto vesty

rna
autor
6. mar 2024

@enoula potrebujem velkost L

rna
autor
6. mar 2024

@enoula ak ste nasla taky inzerat napiste mi kto to predava

dadis
6. mar 2024

Ta vesta je strasna

ninockan
6. mar 2024

@dadis presne, tá vesta je hrozná. Bonprix má určite krajšie vesty v ponuke.

rna
autor
6. mar 2024

@dadis mali ste ju ze tak pisete ?

gabika0825
6. mar 2024

@rna takú vestu najdes v hocijakom inom obchode, new yorker ich má veľa rozne dĺžky farby a sú v zľave. A videla som aj v calliope sa mi zdá ak nie náhodou takú istú. Na ineternete ani nehovorím, stiahni si obrazok tej vesty, hod to do Google lens a nájde ti toho milión, možno trosku iných ale v podstate skoro totožný produkt. A nemusíš nikde čakať od 7. Inak ja by som mohla kašlať kvôli veste 2 týždne sa naháňať ráno po obchode..

rna
autor
6. mar 2024

@gabika0825 práveže ja som nebola od 7dmej ale az o 10tej ale.nemmam v plane behat a zhanat v predajniach. Ale ako vidim asi dobre ze som nekupila.

tanyag
6. mar 2024

Na lidl eshope sa dajú nastaviť upozornenia, že ťa upozornia, keď bude naskladnená. Neskúšala si? tým pádom nemusíš denne sledovať eshop, ale pošlu ti tuším mail, že je na sklade.

lakebabe
6. mar 2024

@rna tento štýl vesty majú aj v reserved omnoho kvalitnejšie a krajšie mam dve aj v new yorker za par korún vesty z lidla nie sú bohviečo muž si kúpil takúto pánsku na robotu okolo doma a po pár praniach sa rozpadla

vikisisi
6. mar 2024

@klarissa25 to sa ešte deje ? 😲 Ja, že na Slovensku to už máme za sebou, tie preťahovačky o tovar 😅🤦

ninockan
6. mar 2024

@rna Mám z Lidla krátke dve vesty, ako ozaj len okolo domu. Nič moc. Ako píšu autorky, krajšie a kvalitnejšie majú v iných obchodoch a cenovo zhruba to isté ako Lidl.

orkova
6. mar 2024

Dobrý deň,máte na eshope ale len čiernu farbu

zuzik1407
6. mar 2024

Mala som ju v ruke a je to tak nekvalitná vesta,že som ju nezobrala,všade nitky trčali......hrozne.Nemate za čím banovat....určite sú aj kvalitnejšie vesty a nie drahé.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rna
autor
6. mar 2024

@miriam11 neriešim som rada ze som ju nakoniec nekupila 😁

mikaelka1
6. mar 2024

@rna ja ju mam a je super a pekna, dobre presivanie aj zipsy,

123369
6. mar 2024

Ani nehovor,ja tiež po nej idem,ako po udenom, dokonca mi prišiel aj mail pred dvoma dňami, že je na sklade,no čo myslíš,mail som nevidela a vesty fuč. Ide ma poraziť,mne by bolo jedno akú farbu, len ja hľadám XS a tú už nemajú vôbec 😬

rna
autor
6. mar 2024

@123369 no tak aspon vidim ze niesom sama 😁 ja potrebujem Lko

monuliak9
7. mar 2024

Tak sa rozčúliť pre skaredu vestu 🤣.

rna
autor
7. mar 2024

@monuliak9 tu nejde len o vestu. Tyka sa to proste celeho sortimentu lidl. Malo tovaru jednoducho. A ano rozculujem ma to. Som mam na materskej a nemam cas stale behat skoro rano do obchodu.

zuzzula1989
7. mar 2024

@rna ja to tiež nechápem. Jeden deň napíšu čoskoro dostupna a na druhý deň vypredaná a o zásobovaní obchodov tak to nebudem radšej ani komentovať. Idete ráno o pol8 a všetko vybrakovane.Teraz neviem či dostanú tak malo tovaru alebo si to ozaj tie predavacky rozoberu🤨

monuliak9
8. mar 2024

@rna aj ja som bola na materskej , 6 rokov. Len narozdiel od teba , selektujem veci ktoré stoja za rozculenie. Prajem ti to isté 😊👌

123369
8. mar 2024

@monuliak9 to ako sa dá,🙏 nauč ma to, aktuálne 6 r na materskej 🫣