Ahojte. Ja nechápem prečo v poslednej dobe má lidl tak malo tovaru a hlavne na eshope!! Keď vedia aky je dopyt preco nenaskladnia viac kusov?
Znova sa mi stalo, ze sa rozpredala táto vesta zháňam ju dobre 2.tyzdne a človek nesedí len za netom aby pozeral ci uz je alebo nieje na sklade. Hrozne je to uz. Obchody malo zásobované aj ehop. Tu u nas sa po nich hneď zaprášilo.
Ak by ju niekto mal vo veľkosti L potešilo by ma to. Uz nemam na to nervy ani slov. Vkuse to iste s každým tovarom. Nedá sa každému chodiť skoro rano do lidla a cakat tam pred 7dmou aby sa mu niečo ušlo. To je uz choré..z ludi robia ovce uz. A na eshop nedaju skoro nix a ak ano hned vypredané. Tak potom o com to je.
Preto vas chcem poprosiť ak by ju niekto videl niekde poprosim velkost L a olivová farba.
Áno niekedy tovar ani nepríde alebo príde pár ks...ale niekedy aj príde ale ráno o siedmej už rada vonku q ľudia si doslova tie veci trhaju z rúk...
Poradim ti, pozri si bazar menom Vi..ted, niekto ju tam predáva v stave nova bez visacky..
Ta vesta je strasna
@rna takú vestu najdes v hocijakom inom obchode, new yorker ich má veľa rozne dĺžky farby a sú v zľave. A videla som aj v calliope sa mi zdá ak nie náhodou takú istú. Na ineternete ani nehovorím, stiahni si obrazok tej vesty, hod to do Google lens a nájde ti toho milión, možno trosku iných ale v podstate skoro totožný produkt. A nemusíš nikde čakať od 7. Inak ja by som mohla kašlať kvôli veste 2 týždne sa naháňať ráno po obchode..
@gabika0825 práveže ja som nebola od 7dmej ale az o 10tej ale.nemmam v plane behat a zhanat v predajniach. Ale ako vidim asi dobre ze som nekupila.
Na lidl eshope sa dajú nastaviť upozornenia, že ťa upozornia, keď bude naskladnená. Neskúšala si? tým pádom nemusíš denne sledovať eshop, ale pošlu ti tuším mail, že je na sklade.
@klarissa25 to sa ešte deje ? 😲 Ja, že na Slovensku to už máme za sebou, tie preťahovačky o tovar 😅🤦
Dobrý deň,máte na eshope ale len čiernu farbu
Mala som ju v ruke a je to tak nekvalitná vesta,že som ju nezobrala,všade nitky trčali......hrozne.Nemate za čím banovat....určite sú aj kvalitnejšie vesty a nie drahé.
Ani nehovor,ja tiež po nej idem,ako po udenom, dokonca mi prišiel aj mail pred dvoma dňami, že je na sklade,no čo myslíš,mail som nevidela a vesty fuč. Ide ma poraziť,mne by bolo jedno akú farbu, len ja hľadám XS a tú už nemajú vôbec 😬
Tak sa rozčúliť pre skaredu vestu 🤣.
@rna ja to tiež nechápem. Jeden deň napíšu čoskoro dostupna a na druhý deň vypredaná a o zásobovaní obchodov tak to nebudem radšej ani komentovať. Idete ráno o pol8 a všetko vybrakovane.Teraz neviem či dostanú tak malo tovaru alebo si to ozaj tie predavacky rozoberu🤨
@rna Ja sa aj ráno o 7 hod dostanem do Lidla, no u nás večne ani ten akciový tovar nie je, asi si ho rozoberú predavačky alebo k nim ani nepríde... Tiež mňa to štve.