Mám 172cm a 80kg a chystám sa schudnut lebo som už zufala že sa mi na mne nič nepáči, kedysi som nosila veľkosť S mám problém že neviem si kúpiť na seba kraťasy, pritom vidím vonku aj pevnejšie baby odo mna a nosia rôzne kraťasy a hocičo ale mne nejak žiadne nepasujú alebo skôr necitom sa v nich pohodlne. Mám chudší pas a potom začínajú šíroke boky a zadok mam dosť veľký
aj stehna
Najradšej nosim legíny a už som si tak zvykla na taku latku že dať si potom rifle je utrpenie
Mám momentálne jedny riflove kraťasy z takej tej pevnejšej latky nie elasticke ale vždy sa Mi klin uplne zaryva stačí že si sadnem a zdvihnem sa a už to musím popravovat co je to zaryté až neviem kde
Tak má zaujíma baby s podobnou postavou co v lete nosíte ? Zaujímajú má vyslovene nohavice nie šaty, tie nechcem nosit každý den. Pripadne aký strih šortiek
Problem v zaryvani sa rozkroku nie je v tvojej postave ale v tom, ze sa vyrobcovia snazia usetrit, krasne je yo popisane tu: https://www.modnipeklo.cz/2010/08/proc-nemuzete...
Cize to chce nieco bud nie z klasickeho retazca alebo usit...blbe viem :-/
Z Bonprix som kúpila voľné nad kolená
https://www.bonprix.sk/muselinove-sortky/p-2182...
a maju podobnych viac
leginovr kratase?Teraz su aj moderne
Ja mám podobnú postavu ako popisuješ a kratase nenosím, nenosila som ich ani ako 50kg lebo sa v nich necítim dobre. Nosím dlhé ľanové nohavice voľného strihu. Sedí to mojej postave, dobre to vyzerá a v lete sa to vetrá viac ako obtiahnuté, zaryte kratase. A posledné 2 roky sukne a šaty skoro každý deň. Hlavne šaty sú super, nemusím vymýšľať kombinácie a teraz aj napr. v Sinsay kúpiš super midi šaty do 20€.
V Tchibe maju veci aj pre plnostihle zeny, aj riflove kratasy, ktore su pohodlne ako leginy. Skus pozriet na ich stranke. Velkosti vacsinou sedia.
@viestta tie sú krásne! Síce nepotrebujem, ale asi sa zlomím, díky
Nenosím žiadne nohavice/ rifle/kraťasy (okrem lyžovačky a aj tam mám na nich lyžiarsku sukňu), mám iba šaty a sukne lichotiace postave. Jar/ leto/jeseň/zima🥰 momentálne 164/58
Lanove nohavice sú širšie strihane a človek sa v nich tak nepoti
tenke brucho a velke boky a zadok?? Ved to je perfektne telo po ktorom vacsina mladych dievcat tuzi tak si davaju robit plastiky ako BBL, Vy nemate co zakryvat Vy mozte byt rada ze ste obdarena ved dnes su zeny zosmiesnovane za male zadky alebo telo ako “dvere” sama viem o com hovorim
ja Vam na take telo rozhodne odporucam uzsie nohavice aby vynikol vas uzky pas a boky
Nad kolená voľné splyvave z jemného materiálu podobne majú teraz v Zare.Alebo riflové, ale nie obtiahnuté také áčkové pozriem potom fotky