Veľkosti v Lidl

mirkat73
31. jan 2024

Sedia vam veľkosti ?ja som sa oplachla,rifle bežne ,42 sú mi dobre, z Lidl malé.Naopak svetriku kupujem L a tam sú mi velke

natalienka12
31. jan 2024

To sa takto neda porovnavat, tak asi mas velky zadok, lebo 42ky z Lidla su obrovske, k nim je vrch tak XL primerane cislo. Ale kazda zena ma inu postavu, ty si hore chudsia a dole velky zadok.

mer12
31. jan 2024

@mirkat73 podľa mňa tie elasticke veci zodpovedajú väčšej veľkosti alebo rovnako a tie pevné sú jednoznačne menšie, aspoň mne sa tak zdá. Vrchy kľudne aj Mko mám ( zvycajne L). Minule som kúpila rifle, pevne, podla vzhľadu som vzala XL a nenatiahla som ich ani do polky stehien, elasticke v tej veľkosti sú mi veľké.

mirkat73
autor
31. jan 2024

@natalienka12 nemám veľký zadok🙈🙈🙈

zorkahorka
31. jan 2024

Ako co. Zvykla som si kupivat vsetko M, co je mieco medzi M a L, ale bedavno som.si vzala vianocne elastaky a boli strasne malicke.
Vyhodou je, ze mizes skysat a vymienat, vymienat a vracať

heln
31. jan 2024

@mirkat73 tak rifle z lidla mi teraz sedia 42ky, priznam sa ine teraz ani nemam, nechce sa mi chodit po obchodoch a skusat. tricka ako ktore, podla toho ako su usite, niekedy je dobre M, niekedy Mko je velmi uzke. sveter mam M. leginy byvaju uzsie.

natalienka12
31. jan 2024

@mirkat73 Veď ako povieš, ja ti neuberiem ani nepridám ani gram tuku 😂 len by som chcela mať sebadomie baby, ktorá nosí 42ky gate a povie, že nemá veľký zadok. To môže povedať taká 36-ka keď už...