V ktorom veku myslíte, že je žena najkrajšia?
Medzi 17-36.
@axve urcite nie.
@stanulienkat urcite nie? Ja si myslim, ze krasa zeny nie je podmienena vekom. Zeny mozu byt krasne v kazdom veku. Pozri si napr. dnesne 50 rocne herecky, ake su krasne…
Medzi 16-27r je asi najkrajšia 🙂 Potom už elasticita pleti pomaly ale isto ide do kelu 🙂
V každom veku sú ženy krásne. Ale možno tak zvlášť v tehotenstve. Možno mnohé nebudú so mnou súhlasiť. Ja to takto ale vnímam.
Prvy krat tu maju muzi zdravsie nazory ako zeny. /teda v temach zameranych na zeny/
Z mojho pohladu je gro krasy v tvari, pekne crty, pekny nos, usmev, pery, pekne zuby, pekne vlasy. A upravenost, starostlivost o seba. Ano, kvalita pleti sa zmeni, farba vlasov sa zmeni, ale crty sa nemenia a ked ma raz zena krasne crty tvare, bude krasna v 18tke, 30ke, 50ke. Aj pri starych zosuverenych babickach si niekedy poviem, ze ake su krasne.
Asi zalezi od toho ktora. Niektora nie je pekna ani v 20-tke, ina je krasna aj v 50-tke.
závisí PRE KOHO, pretože krása je v očiach pozorovateľa 😍
(a teraz nemyslím či si 18r alebo 30r alebo 50r chlap vyhoní na 18r, však jasne že rád, ale reč je o kráse)
Velky podiel na vnimani krasy ma sympatia k niekomu. Vtedy aj inak priemerny clovek nam pride najkrajsi na svete.
20tnicky su najkrajsie. Darmo mladost je mladost. Nie vsak najspokojnejsie,najstastnejsie,najvyrovnanejsie. Tieto atributy prichadzaju s vekom.
Krasa je velmi subjektivny pojem. To, co sa paci mne, nemusi sa ostatnym a pod. Niektore zeny su tak prirodzene krasne, ze budu krasne aj v starobe (mam kolegynu, ktora nam zachvilu odchadza do dochodku a je to naozaj prirodzene krasna zena, ani sa o to nemusi nijak snazit, aby bola pekna). Najhorsie su podla mna baby, ktore si nicia mladost tym, ze sa daju napichat kadecim a darmo maju 20, ked vyzeraju ako vyzite 50tnicky.
Za mňa po 30-ke . Vždy som sa bala,že ako 30 ročná to uz budem stará a ono je to vek kedy sa cítim najlepdie,najkrajšie a paradoxne mladšie.
A súhlasím inak s komentarom vyššie. Ze tehotna žena je najkrajšia v hoc akom veku.
Tak nezáleží asi na tom, ako slovo krása vnímaš
tak to je velmi subjektivne.... napr. taka natalia oreiro ma 47.... ja mam o viac ako 10 rokov menej a nesiaham jej ani po kotniky 😅 .... alebo jane saymour tusim 73 a tiez stale krasna...
My zeny vzdy vidime chyby na nas v ktoromkolvek obdobi. Ci uz v 15tich, alebo 60tich, ale ked sa pozrieme spatne na fotky cca 5r dozadu, tak si povieme ake sme boli vtedy kocky. Aspon ja to tak mam 😁
@mistymay33 urcite nie. Teraz sa tu budu vsetci hrat na romantikov a tvrdit, ze vsetky zeny su krasne.😁 Nie, nie su. Niektore ani v mladosti a vekom uz vobec nie. Bohuzial, aj to je priroda.
Pri Dr som nedávno videla zenu, odhadujem vek 65-70, ale padla mi sánka... Ze wau, ta žena bola taka krásna a štýlová, ze som sa pri nej cítila ja, nalicena, vybliekana fakt ze nepekna. A pritom nebola zmaľovaná, len jemne upravená, vlasy sivé-perfektný strih, a ten spôsob, ako sa niesla, ako bola oblečená, ako sa ozvala a pohľad úplne mladý, plný života. Proste, parádna bola. Takto by som chcela vyzerať a pôsobiť na ľudí v 70tke 😊 No neviem, asi s tým vek nesúvisí. Určite je v mladosti krása, a mladšie ženy sa rýchlejšie dajú do parády, ale krása je aj o nejakom vyžarovani, pôsobení na okolie.
@vanilkovazmrzka To preto, že muži radi lichotia 🙂
Každá žena ale predsa sama vie, v akom veku bola objektívne najkrajšia.
Niektorá v mladosti..iná keď dospeje..ďalšia keď zostarne..
0-99 +-, každá inak 🤣
Skutočne krásnych žien je málo a oproti rovesníckam sú krásne v každom veku.
@lenkakravcova tak určite to nevie žiadna objektívne, jedine ak subjektívne..
@jana_eyre_2 Tak ja viem za seba povedať, že moja pokožka začína starnúť, a v období od končenia puberty až do približne 27r bola najlepšia (na dotyk). To nie je vec subjektívna, ale biologická /+- pár rokov u každého inak/
tazko povedat, niektore zeny s pribudajucim vekom vyzeraju ovela lepsie ako ked boli mladucke - za mladi "sive mysky" a teraz vyzeraju 40+ super. Naopak niektore 16-17rocne boli nadherne a teraz 40+ su proste nepekne.
Každá žena je krásna, keď je milovaná
@lenkakravcova ale veď to či máš staršiu/mladšiu pokožku je jedna vec, druhá však je "krása" a tu vníma každý inak.. takže to ako človek vidí sám seba a ci sa sám sebe páči/nepáči je vyslovene len jeho subjektivny názor, tak ako je pohľad na každého jedného človeka čisto subjektívna záležitosť či sa niekomu druhemu páči alebo nepáči.. pretože hovoríš len za seba 😉
Toť otazka :]
Zeny v kazdom veku su krasne