V ktorom veku je žena najkrajšia?

4. jún 2024

V ktorom veku myslíte, že je žena najkrajšia?

axve
4. jún 2024

Toť otazka :]
Zeny v kazdom veku su krasne

stanulienkat
4. jún 2024

Medzi 17-36.
@axve urcite nie.

mistymay33
4. jún 2024

@stanulienkat urcite nie? Ja si myslim, ze krasa zeny nie je podmienena vekom. Zeny mozu byt krasne v kazdom veku. Pozri si napr. dnesne 50 rocne herecky, ake su krasne…

lenkakravcova
4. jún 2024

Medzi 16-27r je asi najkrajšia 🙂 Potom už elasticita pleti pomaly ale isto ide do kelu 🙂

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bloger
4. jún 2024

V každom veku sú ženy krásne. Ale možno tak zvlášť v tehotenstve. Možno mnohé nebudú so mnou súhlasiť. Ja to takto ale vnímam.

vanilkovazmrzka
4. jún 2024

Prvy krat tu maju muzi zdravsie nazory ako zeny. /teda v temach zameranych na zeny/

vanilkovazmrzka
4. jún 2024

Z mojho pohladu je gro krasy v tvari, pekne crty, pekny nos, usmev, pery, pekne zuby, pekne vlasy. A upravenost, starostlivost o seba. Ano, kvalita pleti sa zmeni, farba vlasov sa zmeni, ale crty sa nemenia a ked ma raz zena krasne crty tvare, bude krasna v 18tke, 30ke, 50ke. Aj pri starych zosuverenych babickach si niekedy poviem, ze ake su krasne.

tenerifka
4. jún 2024

Asi zalezi od toho ktora. Niektora nie je pekna ani v 20-tke, ina je krasna aj v 50-tke.

zuzanka.zuzu
4. jún 2024

závisí PRE KOHO, pretože krása je v očiach pozorovateľa 😍

(a teraz nemyslím či si 18r alebo 30r alebo 50r chlap vyhoní na 18r, však jasne že rád, ale reč je o kráse)

moonlight1210
4. jún 2024

Velky podiel na vnimani krasy ma sympatia k niekomu. Vtedy aj inak priemerny clovek nam pride najkrajsi na svete.

denithestrange1993
4. jún 2024

20tnicky su najkrajsie. Darmo mladost je mladost. Nie vsak najspokojnejsie,najstastnejsie,najvyrovnanejsie. Tieto atributy prichadzaju s vekom.

diewcatqoo
4. jún 2024

Krasa je velmi subjektivny pojem. To, co sa paci mne, nemusi sa ostatnym a pod. Niektore zeny su tak prirodzene krasne, ze budu krasne aj v starobe (mam kolegynu, ktora nam zachvilu odchadza do dochodku a je to naozaj prirodzene krasna zena, ani sa o to nemusi nijak snazit, aby bola pekna). Najhorsie su podla mna baby, ktore si nicia mladost tym, ze sa daju napichat kadecim a darmo maju 20, ked vyzeraju ako vyzite 50tnicky.

zuzi0911
4. jún 2024

Za mňa po 30-ke . Vždy som sa bala,že ako 30 ročná to uz budem stará a ono je to vek kedy sa cítim najlepdie,najkrajšie a paradoxne mladšie.
A súhlasím inak s komentarom vyššie. Ze tehotna žena je najkrajšia v hoc akom veku.

tetapetra
4. jún 2024

Tak nezáleží asi na tom, ako slovo krása vnímaš

monnci2226
4. jún 2024

tak to je velmi subjektivne.... napr. taka natalia oreiro ma 47.... ja mam o viac ako 10 rokov menej a nesiaham jej ani po kotniky 😅 .... alebo jane saymour tusim 73 a tiez stale krasna...

cimage
4. jún 2024

My zeny vzdy vidime chyby na nas v ktoromkolvek obdobi. Ci uz v 15tich, alebo 60tich, ale ked sa pozrieme spatne na fotky cca 5r dozadu, tak si povieme ake sme boli vtedy kocky. Aspon ja to tak mam 😁

stanulienkat
4. jún 2024

@mistymay33 urcite nie. Teraz sa tu budu vsetci hrat na romantikov a tvrdit, ze vsetky zeny su krasne.😁 Nie, nie su. Niektore ani v mladosti a vekom uz vobec nie. Bohuzial, aj to je priroda.

nika23t
4. jún 2024

Pri Dr som nedávno videla zenu, odhadujem vek 65-70, ale padla mi sánka... Ze wau, ta žena bola taka krásna a štýlová, ze som sa pri nej cítila ja, nalicena, vybliekana fakt ze nepekna. A pritom nebola zmaľovaná, len jemne upravená, vlasy sivé-perfektný strih, a ten spôsob, ako sa niesla, ako bola oblečená, ako sa ozvala a pohľad úplne mladý, plný života. Proste, parádna bola. Takto by som chcela vyzerať a pôsobiť na ľudí v 70tke 😊 No neviem, asi s tým vek nesúvisí. Určite je v mladosti krása, a mladšie ženy sa rýchlejšie dajú do parády, ale krása je aj o nejakom vyžarovani, pôsobení na okolie.

lenkakravcova
4. jún 2024

@vanilkovazmrzka To preto, že muži radi lichotia 🙂
Každá žena ale predsa sama vie, v akom veku bola objektívne najkrajšia.

macekovam
4. jún 2024

Niektorá v mladosti..iná keď dospeje..ďalšia keď zostarne..

jana_eyre_2
4. jún 2024

0-99 +-, každá inak 🤣

katka700
4. jún 2024

Skutočne krásnych žien je málo a oproti rovesníckam sú krásne v každom veku.

jana_eyre_2
4. jún 2024

@lenkakravcova tak určite to nevie žiadna objektívne, jedine ak subjektívne..

lenkakravcova
4. jún 2024

@jana_eyre_2 Tak ja viem za seba povedať, že moja pokožka začína starnúť, a v období od končenia puberty až do približne 27r bola najlepšia (na dotyk). To nie je vec subjektívna, ale biologická /+- pár rokov u každého inak/

ivana11155
4. jún 2024

tazko povedat, niektore zeny s pribudajucim vekom vyzeraju ovela lepsie ako ked boli mladucke - za mladi "sive mysky" a teraz vyzeraju 40+ super. Naopak niektore 16-17rocne boli nadherne a teraz 40+ su proste nepekne.

gondyo
4. jún 2024

Každá žena je krásna, keď je milovaná

zuzudrnda
4. jún 2024

@gondyo toto je klišé, ale veľmi pravdivé. Tá esencia, iskra milovanej a milujúcej ženy sa nalíčiť nedá. Toto je bez obmedzenia veku.

jana_eyre_2
4. jún 2024

@lenkakravcova ale veď to či máš staršiu/mladšiu pokožku je jedna vec, druhá však je "krása" a tu vníma každý inak.. takže to ako človek vidí sám seba a ci sa sám sebe páči/nepáči je vyslovene len jeho subjektivny názor, tak ako je pohľad na každého jedného človeka čisto subjektívna záležitosť či sa niekomu druhemu páči alebo nepáči.. pretože hovoríš len za seba 😉

gondyo
4. jún 2024

@zuzudrnda presne....