Ahojte baby. V akých obchodoch nakupujete elegantnejšie kúsky oblečenia? Idem vymieňať celý šatník a chcela by som ist do téhoto štýlu.
+ som zabudla este aj na Peek and Cloppenburg v ramci kamennych predajni. 😁
Ja som zvykla kupovat v Sharone a Chantall. Teraz poskulujem aj po La Klare a Reparade.
Mohito
s.Oliver
Peek a cloppenburg. Jednoznačne. Je tam veľa kvalitných značiek, drahších aj lacnejších.
Lacnejsie Mango, Reserved, Zara, H&M, vsade tam vies najst aj elegantnejsie kusky. Este ma napadol aj Next. Z tych drahsich milujem Maxmara, Ralph Lauren, Hugo boss… ale teda objednavam vsetko online a najviac mi vyhpvuje Zalando, tam vzdy objavim aj pre mna uplne nezname znacky.
Ak chces skor poskusat a nakupit priamo v obchode, tak suhlasim ze Peek je super tip, lebo je tam vela znaciek a aj velke cenove rozpatie.
Ja nakupujem u jednej známej v butiku. Nosí z IT značky Rinascimento a Babylon. Sú to krásne elegantné kúsky. Len neviem kde sa dajú inak kúpiť.
Mohito, Orsay..saka mam z About You.
Co sa tyka kamennych predajni, tak za mna Reserved a Mango. Ja ale radsej nakupujem online a teda Zalando a About you je tiez super prefiltrova napr. mam rada znacku Vero Moda a teda obcas natrafi clovek aj na krasne veci v zlave od luxusnejsich znaciek 👍😉. No a teda ja oblubujem aj slow fashion znacky ako je napr. Munditia studio.