Úzke svadobné šaty

tvyks
19. júl 2024

Dobry den prosim vas davnejsie som si kupila svadobne saty,svadba je 17.8.2024..dnes som ich skusala a mne su male..teda obleciem ich ale nemozem dychat😃🤦🏻‍♀️ ja stale kojim a mne sa zvacsil nejak hrudnik inak som nepribrala nikde aj kila mam rovnake len v tych prsiach dako ma to tlaci uz som skusila vsemozne podprsenky..chybaju mi take 2cm aby som sa citila komfortne.
Akoze snazim sa chudnut co teda neviem ci tie 2cm dokazem dat dole za mesiac.. dokazal by mi krajcirka rozsirit tie saty,myslite ze by to slo pekne urobit?vsade je cipka,vzadu zips a gombicky.dakujem.

tanyan
19. júl 2024

Šikovná krajčírka dokáže zázraky. Možno vloží po bokoch alebo upraví zapínanie...
A bez podprsenky by to nešlo?

tvyks
autor
19. júl 2024

@tanyan to nieee ja mam 80DD to by som ich mala po pas😃

elenka.k
19. júl 2024

@tvyks tak rýchlo neschudneš mamina,
ak nenájdeš krajčírku - navrhujem nové - iné šaty, predsa musí ti byť pohodlne....

tvyks
autor
19. júl 2024

@elenka.k tiez si myslim ze neschudnem to v prsiach.pojdem sa popytat dufam ze to bude vediet pekne urobit

elenka.k
19. júl 2024

@tvyks držím palce 👍

vkatush
19. júl 2024

Záleží aj od konkrétnych šiat, aký materiál, strih, zdobenie,... Niektoré sa dajú v pohode upraviť a niektoré nepomôže nič.

Kamoška tiež kojila 3m dcéru na svadbe, šaty jej boli o číslo menšie, prsia jej skoro vypadli v výstrihu.
Musíš si sama zvážiť, ako sa budeš cítiť a vyzerať.

tvyks
autor
19. júl 2024

@vkatush to sa zas nebojim tam nieje vystrih su take az hore,pod prsiami stuzka a dole padave. Akoze urcite dokazem schudnut nieco kilo mozno😃 ale tie 2cm to nezachrani urcite a chcem sa citit komfortne..mne boli celu dobu dobre a teraz tie prsia 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

vkatush
19. júl 2024

@tvyks chápem 😂 ja som šaty riešila v januári, májová svadba. A 2 týždne pred svadbou som zistila, že som tehotná, keď som sa nezmestila do spoločenských šiat na inej svadbe 😂 ešteže moje svadobné boli korzetové a vedela som uvoľniť.

mantilka
20. júl 2024

Ešte je jedna možnosť podľa toho aké veľké je bábo...odstaviť.

lopka1313
20. júl 2024

Neskusi Ti krajcirka urobit miesto zipsu snurovanie, ako boli kedysi na korzetoch? Moja mama tak rozsirila saty na prve svate prijimanie pre segru, ked sme boli male a neskor aj moje spolocenske saty zo stuzkovej, ked som pribrala a chcela ich na nejaky ples... Nasila na miesto zipsu stuzkove ocka a do vnutra dala stuhu... Da sa to na husto, aj na redsie, podla toho, ako hustu tu snurovacku chces mat... Skus najst nejaku krajcirku, ci by sa to nedalo, pripadne, ci Ti neporadi nieco ine...

mk1111111111
21. júl 2024

Niekedy sa saty daju popustit, obzvlast svadobne. Zbehni ku krajcirke