Ugg Tazz

seawalle
15. sep 2024

Ahojte dievčatá,

mám otázku na tie z Vás, ktoré vlastníte alebo máte skúsenosť s topánkami Ugg Tazz.
Neviem ktorú veľkosť si zobrať, resp. nechať. Nosím bežne 39, mám klasické Uggy doma vo veľkosti 38 - tá výplň v uggoch sa po čase vychodila a sú mi teraz akurát, možno aj trošku voľnejšie keď mám tenkú ponožku. Zo začiatku mi boli užšie, ale tak ako vnútri tak aj na šírku sa roztiahli.
Objednala som si Ugg Tazz vo veľkosti 38, tak ako mám aj obyč Uggy, obula som ich ale cítila som, že sú mi malé. Tak som siahla po veľkosti 39, tie sú mi lepšie ale keď som si ich dala von a nekontrolovala sa až tak ako chodím, vyzuli sa mi po prvom kroku a pristupovala som zadnú časť.
Objednala som teda aj veľkosť 40, ale obavam sa že tie budú obrovské. Preto sa chcem spýtať, ak máte niekto skúsenosť, vyšmatle sa aj v Tazz tá kožušinka vnútri a trošku povolia aj na šírku? Či si nechať tie 39 alebo risknúť až tie 40.

Moc ďakujem za rady!

wintery
15. sep 2024

S otázkou neporadim, ale zaujíma ma, že ako ich nosis? Uz dlhsie po nich pokukujem, ale zatiaľ som nevidela ziadny iny outfit s nimi, len ako leginy a biele ponozky vysoke. Tak ma to zaujima, ze ako ich bežne nosiť? Neni v nich zima keď ti fuka na päty?

seawalle
autor
15. sep 2024

@wintery ahojky ja ich nosim alebo teda budem nosit k uplne vsetkemu 🙂 nie som moc leginovy typ ale skor nosim sirsie nohavice - cierne, sive/cierne/modre rifle ktore su rovneho dlhsieho strihu. K tomu dam len nejaku bundu,kozenku,tricko.. Nemam problem si dat tie topanky, cierne volne nohavice a aj sako. Paci sa mi taky styl, nie uplne formal ale ani nie leginy a mikina. Co sa tyka fukania na paty toho som sa bala aj ja ale myslim ze to bude v pohode, aspon mam taky pocit z toho co som ich skusala😂 urcite nie su do uplnej zimy ani do dazda, co momentalne praveze je, ale ked bude sucho tak su super aj ked si das len tenke ponozky alebo silonky nakolko tym ze nosim volne dlhe nihavice tie ponozky su vzdy zakryte. Ja ugg milujem, nosim klasicke celu zimu a nikdy som nemala nic lepsie obute, takze tieto Tazz papuce su za mna ideal miesto tenisiek.