UGG snehule

10. dec 2024

Krasny dnik zelam...prosim Vas...dcerke chcem kupit na vianoce tieto skvosty...ja som skôr hipisacky štýl a novej móde až tak nerozumiem, aj keď tieto topánky by som našla verné kópie na pojde u mojich prastarych mam...ale nie to som chcela .....dcerke sa velmi pacia...viem, ze je to v mode....kedze su ale velmi drahe a nemame v nasom v meste si ich kde vyskusat....ako sedia velkostne prosim ? Su aspon kvalitne za tu cenu ? Ugg maniačky dakujem vopred za info ! 🩵

muchotrafka298
10. dec 2024

Nie su urcene do snehu alebo mokreho pocasia, su vyslovene len do sucha. Takze zvaz aj toto. Mne sedia plus minus, zalezi od konkretneho vzoru. Kvalitne su, nevysmajdaju sa, je v nich teplo, su kvalitne usite. Ale starostlivost o ne je narocnejsia. Treba ich impregnovat, maju na to taku sadu, cistit len jemne, spinu davat dole kefkou na brusenu kozu /je z gumy, takze to neposkriabe/. Toto su aj minusy, ktore by si mala vediet pred kupou 200 eurovych ciziem.

autor
10. dec 2024

@muchotrafka298 nie su do snehu ? 🤣🤣 sme z Tatier....och...dakujem velmi pekne !!!

melanta
10. dec 2024

Tak tak, ako píše muchotravka, to sú topánky do sucha.

ukgirls
10. dec 2024

moja tiez jedny dostane ..niesu az tak drahe teda neviem ako sk ale tie mojej stali do 80 ... kazdopadne treba o cislo vacsie .. a dokupila som aj sprej aby nepremokli.. do ugg sa nenosia pomozky lebo ta by znicila kozusinu -no co viem xy ludi ich nosi ... a je niekolko druhov..ja co som mala jedny boli i do snehu neboli vyslovene ten ALf styl ... ale tie staly cez 300 a tp 15 rokov dozadu .. ale ak ste z tatier popozeraj po inych topankach Viem ze min rok letely Moon Boots osobne by som to nechcela ale do tatier idealne

muchotrafka298
10. dec 2024

@ukgirls no tak na SK sa v normalnych obchodoch tie UGG topanky pohybuju v sumach od 200 EUR vyssie, na Zalando Lounge outlete byvaju okolo 150 EUR. Takze je to celkom drahy spas.
Ja som si ich kedysi kupovala v UK za dost lacno, ze vychadzali do 100 EUR v prepocte, ale to bolo pred brexitom.
Ja do nich ponozky nosim, vobec sa mi kozusina neznicila, cize to je individualne.

autor
10. dec 2024

@melanta nepotesili ste ma :( ale dakujem Vam

miadi
10. dec 2024

Btw toto vobec nie je Nova moda boli popularne uz pred 20+ rokmi ked ich za mlada zacala nosit Pam Anderson k šortkam v LA. Tusim to uz je 30r dozadu . Vacsina klasickych ugg su do sucha na suchu zimu ale da sa kupit aj do mierneho snehu (1cm) a dazda. Moja dostane na vianoce tieto . Ale nie su to snehule ani obyc cizmy nie su vhodne do snehu ,,

muchotrafka298
10. dec 2024
miadi
10. dec 2024

@muchotrafka298 teraz su zlavy mozno aj u vas Ja som kupila z usa tak za 80e a este mà Tazman styl a tie boli menej cca 70 .200e by som za ne nedala 😊Este som si kupila na cyber Monday dve MK kabelky v 75% zlave.

januelik
10. dec 2024

pozrite MoonBoot to su snehule do snehu a maju aj kozusinove

muchotrafka298
10. dec 2024

@miadi Miri tu take zlavy bohuzial nebyvaju, ani na Black Friday, Cyber Monday alebo po vianocnych sviatkoch. Obcas sa objavia na Zalando, Zalando Lounge alebo About You, ale tie ceny take nizke nie su nikdy.

caroline_
10. dec 2024

ja mam take akoze uggs zo sinsay za 9 eur a veru chodila som v nich v snehu a nepremokli,ako do dazda by som si ich nezobrala ale co som pozerala aj na ccc tak na takuto obuv pisu ze nie je vodeodolna ale vodeodpudiva,cize myslim si ze nejaku vlhkost by prezili

miadi
10. dec 2024

@muchotrafka298 skoda uz by to mohlo byt vsade . U nas to uz niektore znacky predlzuju uz je tyzden pred Black Friday aj tyzden po . Zas na Svk som nasla 50% zlavu na desigual kabelku v lete . Mà oslovila este na chodbe shopping mall Tak som vosla kukla a brala . Predavacka sa ma pytala ci som si ista ze ju chcem ze to bolo nejake moc rychle ze toto este nezazila ( nebola draha) 😂Ze vraj ludom vadi ze ma inej farby remienok ako zvysok kabelky . Ved to ma v nazve ze to nechce byt rovnake .

httpsusanne
10. dec 2024

Ugg sú fajn, hlavne treba kúpiť originály inak to nemá veľmi zmysel. Je to z ovce a je v tom teplo a ak mate zimu a sneh nie je mokrý tak sú fajn. Ich ničí hlavne mokro a posypova soľ. Keďže nerobia pol čísla (teda som sa s tým nestretla) tak ak má dcéra 38,5 tak kúpiť 39. A čo sa týka mokrého pocasia dajú sa kúpiť na ne takéto navleky gumené https://www.queens.cz/cs/panske-tenisky-a-boty/...
Avšak tie originál sú strašne drahé na to že to je kus gumy tak možno skúsiť zohnať niekde na AliExpresse.

madeincssr
10. dec 2024

Na bazarovych portaloch si pozerala (celkom nove s krabicou)?

mamamasama
10. dec 2024

Vidím, že komentujú ženy, ktoré UGG nemajú. Jasné, že sú aj do snehu! Existuje impregnacny sprej na ovciu kozu. Jej dcéra nechce gumáky, ani Moon Boot. Neviem si predstaviť to sklamanie ak jej kúpi niečo iné, ako si ona praje. Autorka. Tie topánky sú neskutočne teplé, kvalitné, vydržia roky. Naozaj pokojne aj bez ponožiek, len prosím zober dcéru na nákup, alebo nech ti presne ukáže po akých konkrétne túži. A pozor na fejky. Ak chceš originál, tak rozhodne z certifikovaného obchodu. Predáva sa obrovské množstvo fejkov.

madeincssr
10. dec 2024

Hmmm, len ci originaly za 200€ budu mat zivotnost zodpovedajucu cenovemu rozdielu (museli by vydrzat 5-10-20x dlhsie oproti noname roznej kvality a to, povedzme si uprimne, nedaju). Tieto vyrazne modne veci velmi rychlo z mody vyjdu a potom sa za to majitelia uz budu hanbit. Keby mladi nechceli vsetci chodit v uniforme (vsetci rovnaki), tak kvalita by sa iste nasla nadcasovejsia a za ovela rozumnejsiu cenu (napr. oveckaren...)

muchotrafka298
10. dec 2024

@mamamasama mala som tusim 5 parov a ani po impregnacii ich pripravkami /original/ nepremokave neboli. Jedny som znicila od soli, lebo nahle napadlo vela snehu a mala som ich durch mokre. Podla mna do snehu vhodne nie su a nie su ani na to urcene. Najlepsie boli z hladkej usne, nie z brusenej a tie boli super. Uz sa ale nerobia.

autor
10. dec 2024

@mamamasama velmi pekne dakujem 🙂 ano urvite jej ich kupim...

mamamasama
10. dec 2024

@muchotrafka298 do polmetroveho snehu nosim Moon boot, ale UGG su uplna pohoda v normalnom snehu. Su po členky, tak ich urcite nevezmem do kalamity. Logicky. Tieto nove verzie maju dokonca platformu, takze mas dasie cm k dobru. U nas mame UGG kazdy rok, kedze detom rastu nohy a vzdy bolo vsetko ok.

galinotchka
10. dec 2024

@madeincssr Ugg sú najlepšie zimné topánky. Rozhodne stoja za to. Ja, čo mám večne zmrznuté nohy, mám konečne teplé nohy. Mám aj papuče rovnakej značky. Najlepšia kúpa...

autor
10. dec 2024

@galinotchka ake mate presne prosim..len pre inspiraciu

leskovael
10. dec 2024

Mala som 2pary uggs keď som žila v Tarach. Sú naj na suchu zimu, ale mala som ich aj v snehu - tie klasické behačky z/do auta, vybehnúť do mesta a podobne ale boli naimpregnované.. A je pravda že som mala aj MoonBoot, keď bolo veľa snehu, nosila som tie 🙂 veľkosť mi sedela, ale niekedy hovoria ze o číslo väčšie. Ja nosím vždy topánky 37 a mala som aj tieto 37 a super. Vnútri je kožušina a ta sa prispobí.

leskovael
10. dec 2024

@muchotrafka298 nieje sneh ako sneh. Sneh ktorý sa topí a čľapkanica určite nieje vhodná, ale v Tatrách som ich tiež mala aj v snehu. Jasné ze nie keď sme išli so synom na sánky, alebo na Štrbské keď bolo všade 35cm snehu.. Ale na "bežné fungovanie" v zime, to bola moja obľúbená obuv.

galinotchka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
galinotchka
11. dec 2024

Ugg Classic Bailey Bow II

muchotrafka298
11. dec 2024

@leskovael za mnato obuv do snehu proste nie je. Nie su to snehule. Casto vidim baby, co ich maju cele spinave, vyzrate od soli, lebo sa o ne treba starat a oni to nerobia. Hlavne ze ich maju.