Udržateľné značky oblečenia

20. apr 2024

Ahoj ste tu niekto kto kupujete oblečenie len z udržateľných značiek? Ktoré nesiju vykorisťovaní ľudia v Bangladéši? Ak áno aké značky máte dobrú skúsenosť? Ťažko sa k niečomu takému dohľadať, je mi jasne že to nebude nič z obchodaku. No neviem kde sa obrátiť.

ns994
20. apr 2024

Ja ju sice nesledujem ale parkrat na mna na IG vyskočila.. skus pozriet nataliapazicka ..venuje sa takymto temam ..mozno ma aj obchody alebo znacky ktore su udrzatelne niekde na profile

maranta_leuconeura
20. apr 2024

Hladaj lokalne znacky, lokalne krajcirky, lokalnych tvorcov. Podporis slovensku ekonomiku. Vela zahranicnych znaciek co sa tvari, ze pre ne akoze nesiju ludia v zlych podmienkach, je len naoko, cast kolekcie mozno 5 % sa vyraba v europe, zvysok tak ako vacsina. Pripadne si daju vyrobit vec skoro do finalizacie a dosivaju v EU, aby mohli povedat a nasit stitok made in EU.

majamat
20. apr 2024

ked das do google slow fashion, nieco ti ponachadza, aj ked niektore su aj zo zahranicia. treba to prebehnut a povyberat.
no vacsinou to viac stoji.

mne sa pacia niektore veci Darissa, Lull, Sutu, Vtacatko

dydaaa
20. apr 2024

Miestni, Lull, Pokoloko, Buga, Lovecolors, Takitak, Chic Lovely… 🙂

belle_vie
20. apr 2024

Doplnim: Bubbe, La Klara, Veronika in, Simply grey, Ozeta. Sportove mam rada abraku, yoginess, teraz poskulujem po Goldbee

levandula7
20. apr 2024

skús etikbutik, nila store, green butik, tam predávajú udržatelné a etické značky 🙂 dedicated, armed angels, reparáda, organic basics.. a samozrejme sekáče, tie už sú dnes v každom meste snáď 🙂

sun_shine_2020
20. apr 2024

Pozri Anidizajn 🙂