Trvácnosť náušníc Petry Tóth

Včera o 13:25

Ahojte. Zvažujem kúpu náušníc od Petry Toth, no keďže nie sú práve najlacnejšie (rozumiem, že nejde o sériovú výrobu), chcem sa opýtať tých z vás, ktoré ich máte už dlhší čas, prípadne nosíte ozaj intenzívne, ako vyzerajú po istom čase používania – vydrží poródiovaná mosadz pekná aj po pár rokoch? Vôbec sa v tomto nevyznám, uvítam, ak mi pomôžete radami a svojimi skúsenosťami. Vďaka 🙂

jamimo
Včera o 14:03

už by som nekúpila... ostali škaredé do roka. A to som ich nenosila intenzívne a dávala pozor

petamich
Včera o 14:06

ja mam relativne vela kuskov, moj manzel, ked raz najde co sa mi paci potom kupuje a uz by som si ich tiez nekupila - povrchova uprava tych rose-gold je velmi netrvacna, reklamovala som viackrat aj nausnice aj nahrdelnik, naramok sa mi roztrhol ocka povolili, takze ja osobne uz nekupujem nic

za mna to nie je trvacne

kubizde
Včera o 14:14

Absolútne neodporúčam, mala som náušnice aj náramok, vypadli kamienky, aj som im písala - opravili znova vypadli. Náramok aj náušnice časom *zašli*. Ja už nekúpim

solida1
Včera o 14:23

Za mňa nie. Veľmi sa mi páčili náušnice aj náramok, kúpila som sebe aj kamarátke k okrúhlinám, no ani som jej ich nedarovala. Bola som sklamaná. Náramok šnúrkový, tenulinký, manžel sa vyjadril, že vyzerá ako z kolotočov z ťahačky. Z náušníc vypadali kamienky ani nie do roka.

judar
Včera o 14:32

mylis sa...jej sperky su seriova vyroba avsak len s obmedzenim na desiatky niekedy aj stovky kusov podla toho aky maju predaj, este aj dorabat davaju...a podstatny fakt ona tie kovove komponenty dava odlievat podla svojich navrhov do takej istej vyrobne z ktorej vychadza aj hoc aka ina bizu - vyrobny proces je tu stale ten isty len ona si uz len doliepa naobjednavane kamienky ...moze byt kludne aj nikel free ale stale je to len bizu ....mne osobne isiel cez ruky ten jej kvetinovy masivny farebny naramok ktory predavala kol 200-250€, zapinanie v nom nekvalitne, ocka tak male a tenke ze som sa divila ako to ludia na tak malych ockach vobec dokazu zapinat, tycinky v kvetoch oblupane od smaltu aj hrany kvetov, a zadna strana samozrejme identicka vrasnena ako u hoc akej inej bizuterie, kamienky tak nalepene ze niekde chybali ci nalepene krivo a za hentaku cenu....uprimne...ma sice vybudovane meno ale tie jej sperky su tak drahe ze sa to neda brat ani ako nejaka investicia do buducna - je to kvalita do minusu hned uz len pri kupe a a dalsom predaji

muchotrafka298
Včera o 14:45

Podla mna to vobec nie je na bezne nosenie. Nevidela som ziadnu pozitivnu recenziu. Chce za to nie male peniaze a po pat noseniach to vyzera otrasne. V krabicke je to pekne, len vacsina ludi si to kupi na nosenie a nie pozeranie.

koniarova
Včera o 14:54

Pripájam sa k negatívnym recenziám. Určite by som už nekúpila.

luccija
Včera o 14:57

Nie, mala som jedny dávala pozor, čistila a sú škaredé.To si kúp radšej niečo pekné z Moloka Tissento, alebo Dyrberg a kern

lienka.7
Včera o 15:01

@autorka za mna si kúp radšej klasickú bižu. Nebudeš aspoň potom ľutovať vyhodené peniaze.
Inak mam od nej fakt niekoľko tych drahých kúskov a je to najlepšie len mat vo vitrine na obdiv 🙈
Alebo si kúp tie napichovacky náušnice, ma ich tuším okolo 30-40€. To je celkom fajn cena.

autor
Včera o 15:54

Ďakujem vám všetkým za úprimné odpovede 💛
To ste ma teda nepotešili, hoci asi ušetrili peniaze a sklamanie 😅 Pohľadám teda niekde inde.
@luccija Vďaka za tipy, pozriem sa na to ;)

katie253
Včera o 16:58

Ja odporúčam značku DelaClair, manželia Konfederákovci. Krásna precízna práca a hlavne striebro.

petraa2022
Včera o 17:56

Viac uz od nej nekupim

sonula
Včera o 18:05

Mam uz niekolko rokov. Stale su rovnako pekne. Ale osobne si myslim ze nemaju tu hodnotu, ked si pozries blizsie spracovanie, nic moc. Ked uz by som brala od nej z tych lacnejsich. Hany Kasickova ma lepsie.

dusanka92
Včera o 21:56

Mám náušnice, dostala som ich v júni, zatiaľ sú bez chyby. No nenosím ich často, len príležitostne.

judar
Včera o 23:46

@lienka.7 tie napichovacky od nej za 30-40€ a este fajn cena?...nechcem byt zla ale za tu cenu uz radsej striebro....od nej nausnice zozelenaju a tie tycky sa po case osupaju, nejedna z nich mala nepeknu alergicku reakciu

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzudrnda
Dnes o 00:50

Uprednostnujem autorské a krásne prepracované náušnice od sperkarok na Sashe. Rada podporujem šikovných ľudí, vyrábajúcich v malom. Táto sa mi páči ako jedna z viacerých https://www.sashe.sk/S_ako_sperk?p=1&od=najnovs...

rozculena
Dnes o 01:20

netvrdila pred 4 rokmi,že končí?😀
https://diva.aktuality.sk/clanok/61289/petra-to...

inak dobrá debata pod článkom
https://diva.aktuality.sk/diskusia/61289/petra-...