baby ako sa viete zbaviť oblečenia ktoré ste nosili, posledné roky som si kúpila nové oblecenie a nevyhodím staré neviemco vyhodiť. občas si oblečiem niečo nové občas staré ale mám toho veľa a neviem sa toho zbaviť mám plnú skrinu. je mi to luto vyhodiť keď viem že nemam veľa peňazí a radšej budem mat plnú skrinu a mat čo obliecť ako poloprázdnu ale vadí mi preplnená skriňa a neviem ako z toho von :(
@solange7 ale potom nemam prehľad z toho. znie to hrozne divne ale chcem to mat pokope
Tak ked nechces mat preplnenu skrinu , nic vyhodit , nic do vriec kup este jednu skrinu
popripade si vytried oblecko na rocne obdobie a maj v skrini len aktualne obdobie
Predaj,alebo swapni,alebo daruj. Naco drzat stare handry.
presne to mam aj ja, ja neznasam plytvanie a vyhadzovanie ale ani hromadenie. Vec vyhodim, ak je poskodena, a ak vyšla z módy, tak smer humana alebo odlozim na povalu a o 5 rokov akoby nasiel. Zo zasady nekupujem výstrelky, len to co sa mi skutočne paci a hlavne nadčasové veci, jednofarebné, lichotive strihy a jednoduché, bez zbytočných vzorov ci ozdob. Nemilosrdne sa zbavujem kúskov, ktoré nenosím rok alebo dva, teda ak sa jedná o bežné oblečenie. Cize ak ti je ľúto vyhodiť, tak daruj alebo odlož.
Ak máš toho priveľa, znamená to, že niektoré veci treba dat preč. Napríklad do tých kontajnerov na oblečenie. Napríklad veci co si 2 roky nemala na sebe. Skus knihu o upratovaní od Marie kondo. Tam je popísané, čo kedy vyhodiť, ako sa s vecami rozlúčiť.
Tak vacsia skrina ked nechces vyhodit ani odlozit.
a naco sa v lete napriklad.pozeras na zimne svetre a bundy? preco nezavakuujes podla sezony? mat vylozene spolu len letne a potom zimne
Ja triedim podľa sezóny, mám malo veci lebo v praci sa prezliekam do pracovného a mám dve skrine jedna slúži ako “sklad” a v druhej skrini mám veci čo nosím teraz plus spodné pradlo a doplnky
Kup si vakuove vrecia na oblecenie.