Tričko pre manžela

22. okt 2024

Poradte naozaj kvalitne a pohodlne tricko, vyrobcu, znacku...manzel ma dokopy 3 tricka co nosi stale dooka lebo jemu sa nic nepaci,vsetko je podla neho hrozny strih, zla kvalita atd atd. Vyskusali sme toho uz vela. Postavu ma sportovu, cvici na ruky. Dakujem

hiro
22. okt 2024

Si say, majú po cca 3€ ci koľko. Bez potlače.

madeincssr
22. okt 2024

Slovenka nepredava panske tricka? Len cista bavlna sa pokrci a vytaha, cize dobre zlozenie je vacsina bavlny a mensina "cohosi ineho", aby sa to tak nekrcilo a bolo odolnejsie zmene rozmerov. Merino je fajn, ale je haklive a podlieha opotrebeniu (zmolky, minidierky...)

jaaty
22. okt 2024

Odporúčam Bushman - kvalitne trička aj mikiny, len vyššia cena.

koniarova
22. okt 2024

Veď aspoň odfoť jedno. Takto človek nevie, aké sa mu páčia

btus
22. okt 2024

Patagónia, RAB, Mammut, v podstate všetky športové outdoorové značky, isto aj adidas, nike.... My doma len tie outdoorové. 🙂 Radšej dve kvalitné ako 5 nekvalitných. Ale neboj, sem tam kúpim aj v Pepcu 🙂

anjelok
22. okt 2024

Moj mava tricka od beznych znaciek ako tommy, tom tailor, levis, peppe jeans, hugo, diesel, adidas, puma....na co natrafime v zlave a paci sa mu. Niektore ma roky a stale drzia. Aj ked teraz je tazsie vybrat bez tych mega napisov cez celu hrud.

belle_vie
22. okt 2024

Ja som teraz davala sit muzovi z Boldbros. Vyberala som bavlnu najvyssej gramaze. Su super, mierne stahuju, maju aj predlzene strihy, aj bez nasiviek. Fakt kvalitne, site na SVK. A z lacnejsich tiez odporucam Slovenku, len najlepsie ist do predajne, lebo maju rozne materialy.

bludna
22. okt 2024

Odporucam Carhartt. Tie tricka su skvele, su hrubsie nez je standard a nezvyknu sa sprat, krcit ani tocit svy. Fakt su stylove.

biba_18
22. okt 2024

syn má rád jack & jones, only& sons, abercrombie, moj muž pepe jeans alebo superdry a sa mi zdá že má zopár aj hilfigerov…

mojemenonikto
22. okt 2024

Som veľký chlap a nebolo jednoduché nájsť pre mňa tričko. Obľúbil som si tieto: https://www.monterky-bartos.sk/panske-nadmerne-...

butterflyeffect
23. okt 2024

Davam citat svojmu muzovi, ktoremu som vyhodila tento rok 40 triciek a stale ma asi 70 a pride mu ze ma malo 😁 ( ja nemam ani tretinu toho co on 😁)

lindusss2016
23. okt 2024

@madeincssr slovenka predava skvele tricka, aj bavlnene vydrzia roky, ale maju aj take s primesou modalu a su naozaj super. Basic, velmi slusive strihy, kvalita top a ziadne trapne potlace ako pre pubertiakov.

nikita1109
23. okt 2024

Nike, Tommy Hilfiger