Objednávala niektorá z vás tričká zo Sheinu a boli v celkom dobrej kvalite? Viem, že očakávať 100% bavlnu, by bola hlúposť ale aspoň trošku menej umelý materiál. Máte skúsenosť? Ak áno, môžete priloziť foto alebo link. Vďaka ;)
@vsadeviem viete poslať foto? 🙂
Dcéra si objednala, za mňa hnus bola sklamaná, tenučké umelé az príliš priesvitné
Mám stade už 2 tucty tričiek, časť z nich je 65% bavlna, nie sú priesvitné, nekazia sa, nežmolkujú...
@stellarstar viete poskytnúť foto?
Napíš mi pn a pridám ťa do skupiny Shein. Tam mám máme svoje foto
@stellarstar môžem poprosiť aj ja pridať do skupiny. Ďakujem 🙂
@stellarstar môžem poprosiť tiež pridať
kvalitovo su niektore super a niektore ako handra 😃
@lunastruna
@n_i_ka máte pozvánku
@stellarstar aj ja poprosím pridať do skupiny. Ďakujem
Ja som pár kusov skúsila, tričká aj mikiny a za mňa nie. Nenositelte handry. Umelina.
Páčili sa mi plavky a krátke nohavice.
@stellarstar aj ja poprosím pozvanku, dcéra stále chce objednávať zo shein, tak skúsenosti sa zídu, ďakujem 😉
@stellarstar môžem aj ja poprosiť do skupiny shein? Ďakujem
@topier ja som tiež vysoká neskúšala resp nehľadala si pri long t Shirt? Tie sú dlhšie, mám ich pár doma
@stellarstar ahoj,aj mna pdidas do shein skupiny?🙂
@stellarstar veru nie, to ma nenapadlo. Priznam sa, ze som netusila ze tam je aj nieco take, nejako som to nelustrovala, len som hodila do kosika par triciek co mi padli do oka. Na tych modelkach vsetko vypada tak uzasne🙄 ale vyskúšam to, vdaka za tip.☺️
@topier jej zadaj tam long t Shirt alebo long bluse neviem aký máš tam jazyk a vyhodí ti dlhšie aj pulóvre tam maju long
@stellarstar ďakujem
A ved tam mas v kazdom produkte v popise zlozenie - vacsina triciek je 100% polyester, tak neviem, ako mozes cakat bavlnu. Rozklikni si tam popis. Ale daju sa vyfiltrovat aj cisto bavlnene tricka, ked pouzijes fitre podla materialu.
Dcera mala stadial take vseliake mangove tricka a bola spokojna, jej ten material nevadil a tricka pekne drzali tvar. Vyzeraju ako bavlnene, a ani sa tak velmi nevypere ta cierna farba, aj su take makke, este aj svagrina co je tak trosku horenoska znackova ju pochvalila, ze aku dobru kvalitu tricka ma, az som sa v duchu smiala.
Na druhej strane ich mikiny su velmi neprijemny material. Klasicke mikiny mavaju 60% polyester a 40% bavlna, tipovala by som to ze ta vrchna hladka cast mikiny je viac bavlna a to chplate zateplene vnutro viac polyester. Tie sheinove su zase 100% polyester, a tam uz naozaj aj na vrchu mikiny vidno, ze je to umelina. To som kupila raz a viac nie. Napriklad rifle su dobre, viacero rifli si dcera kupila a vsetky boli dobra kavlita. Ale aj ceny boli ako u nas za ne.
@stellarstar môžeš prosím pridať do skupiny aj mňa? Ďakujem
@stellarstar aj ja môžem poprosiť pridať do skupiny? Ďakujem.
Ako veľmi človek musí byť zúfalý aby si tam kupoval veci 🤦
@stellarstar ahoj mozem poprosit pridat ma do skupiny Shein?Dakujem