Tričká značka Veronika In

22. apr 2024

Ahojte, natrafila som na slovensku znacku Veronika In, chcela by som skusit objednať tričko. Nemate nahodou niekto skusenosti? Bola by som vdacna za recenzie, kedze jedno tricko stojí 30-40€, ci naozaj je to kvalita a vydrzi nieco. Pripadne ako sedia veľkosti. Dakujem moc

lasona
22. apr 2024

Citala som recenzie, že sú veľmi kvalitne. Aj ja špekulujem, že si niečo objednam

autor
22. apr 2024

@lasona skoda,ze nemá recenzie k jednotlivym trickam,tiež uvazujem nad nimi,lebo v obchodoch fakt kvalita mizerna a nebavi ma kazdy rok hladat a kupovat

valiant
22. apr 2024

Pozri na Sashe. Tam najdes recenzie aj na jej oblecenie.

soldi
22. apr 2024

ja kupujem od Veroniky oblecenie uz viac ako 10 rokov. odkedy este len zacinala v jednoizbovom byte. a kvalita je super. vsetky kusky co mam vyzeraju aj po rokoch moderne. nesperu sa, nezmolkuju, strihy vyborne sedia.
odporucam ju sledovat na fb/insta a kupit nieco zo skladoviek. tie mava v super cenach.
napr teraz mala kolekciu pasikavych triciek po 25€ a mikiny hrube teple po 40€.
ja mam 63kg a 170cm a sedia mi veci, ktore nosi ona, takze kupujem vzdy skladovky vo vypredaji.

ale vela veci ma oversize, takze ak nosis aj vacsiu velkost, tak si vies tiez najst. na zaciatok, na vyskusanie, je to dobry kompromis ceny a kvality.

adik64
22. apr 2024

Tiež mám od nej viacero tričiek a som veľmi spokojná, aj po rokoch sú ako nové, žiadne pokrútené švy a vyblednuté farby. Robila aj skvelé legíny z plavkoviny, ale tie už asi nemá v ponuke.

autor
22. apr 2024

@valiant
@soldi
@adik64 dakujem žienky, presne take nieco hľadám, obycajne, nadcasove, kvalitne.
@soldi takže ty objednávas u nej S/M? Ja som vzala na skusku jedno bambusove tricko S/M ale velkost 176, hoci mam 170 cm,ale chcela dom trosku dlhšie,uvidim ako mi sadne. Mas aj nieco z bambusu? Ak ano, peries klasicky na 30? Tie pásikavé tricka som na stranke nenasla, ci nieco navyse ma na fb? Na ig ani nie som...

autor
22. apr 2024

@soldi a tie skladovky vo výpredaji najdem kde? Co pozeram na stranke,vsetko dodanie cca 7-10 dni...

belle_vie
22. apr 2024

Kebyze chces skusit, ja mam 2 1 2x oblecene tricka od nej, velkost S, poslem za 10 e/ 1. Zle som odhadla velkost 🙂

soldi
22. apr 2024

pisala som vyssie. sleduj na fb/insta, skladovky dava do pribehov, plus aj rozne limitky (ako tie pasikave tricka) ja mam vsetko len skladovky, neobjednavala som este asi ani raz cez stranku. vsetky veci ma dlhsie. ja mam tiez 170 a vsetko je dostatocne dlhe.
ak objednas na 176 bude Ti to prilis dlhe.

autor
22. apr 2024

@soldi aha, uz chapem. Myslis ze fakt to bude moc dlhe? Ja som jej pisala ohladom jedneho tricka, rozdiel 170-176 je 2 cm... Tak teraz si ma zmiatla,praveze mne to prislo ze su kratsie tie strihy podla fotiek...

soldi
22. apr 2024

tak ono zalezi aj od strihu. preto odporucam objednat nejaku skladovku kvoli velkosti. niekedy tam ma aj po 15€ tricka. alebo vyskusaj to dlhsie, ked Ta to laka.
tie skladovky sije na seba, tak je mozne, ze ich sije dlhsie vlastne.

adik64
22. apr 2024

Neviem, aký strih si si objednala, ja mám nátelníky a objednávam na výšku 170 cm, mám 172. Oni sú dosť dlhé, dlhšie ako z obchodov. Keď tak jej skús ešte zavolať a poradiť sa s ňou, nech ti upraví objednávku.

autor
22. apr 2024

@soldi
@adik64 baby dakujem, volala som jej a zmenila som tu dĺžku. Ja som objednala bambusove volnejsie tričko.
@soldi skoda,ze som objednala skor ako si mi napisala, tak budem sledovat fb a ak mi sadne,este objednam nejake zlacnené...

autor
22. apr 2024

@belle_vie rano som uz objednala,tak dakujem

adik64
22. apr 2024

Tak daj potom vedieť, ako si spokojná 🙂

autor
22. apr 2024

@adik64 no som zvedava. Rozmyslala som aj nad tymi natelnikmi,ale zdali sa mi fakt moc na telo 🤣🙈 tak som zvedava ako mi sadne ten volnejsi strih...

autor
22. apr 2024

@adik64 prosím ta ty vazis kolko? Aby som vedela nabuduce ci skúsiť natelniky... Ja nevazim moc,ale mam brucho a tie sa ki zdaju fakt take moc obtiahnute, na taku super postavu...

adik64
22. apr 2024

Ja mám 63 kg, oni sú také priliehavejšie, ale sedia pekne na postavu. Som s nimi spokojná.

adik64
22. apr 2024

Teraz prave pridala Veronika vypredaj na Instagrame 😊

autor
22. apr 2024

@adik64 no super,skoda ze nemám ig. Budem pozerat aspon fb,ci nieco neprida

katka533
22. apr 2024

Fiha 40 eur za tričko. Pekný biznis 😄. Ale tak ked predava. Su site z normálneho upletu, ja si ho usijem za 7 eur..ale to len tak .

autor
22. apr 2024

@katka533 no len ked nevieme sit,sme odkazane na druhych

belle_vie
22. apr 2024

@adik64 nevies mi hodit pod akym menom je na insta? Lebo ja som nasla len 1 peofil a tam bol posledny post pred 6 dnami 🙂

elenka1907
22. apr 2024

@belle_vie insta je veronika_in_

elenka1907
22. apr 2024

@belle_vie alebo ju najdete aj pod Veronika Slavikova

susitko
22. apr 2024

ja mam od nej tricka.kvalita dobra.ja som vysoka a jej strihy mi vyhovuju.inak velmi oblubujem leginy od nej.tie ma super.moja mama si kupila tricko a bolo zle usite.v pohode vyreklamovala a poslali jej nove.takze nakoniec bola spokojna.

belle_vie
22. apr 2024

@elenka1907 dakujem pekne, uz som nasla, nenapadlo ma ze v story 🙂

autor
23. apr 2024

@susitko a akép tricka od nej mas? Natelniky ci volnejsie?

adamar
23. apr 2024

@soldi prosím ta a potom ako objednas cez insta, správu jej treba napísať? Dakujem

susitko
23. apr 2024

volne mam.nosim M,ale brala som si S.tie over size veci ma fakt velke