Ahojte baby, treba kabelku kombinovať? Chcem si kúpiť kvalitnú koženú farba je taka khaki. Len sa obávam ako takú farbu kombinovať. Zasa čiernu som nechcela. Nechcem mať 5 kabeliek doma 😃
@stanulienkat uff to je veľa. Mne je to zbytočné. Chcem jednu väčšiu. Len sa obávam farby
Tak si ju kup. Nie je to vystredna farba. Ale jednu ciernu univerzal by si mala mat. Alebo sedu
A hnedú nechceš? Tá je nie taká smutná ako čierna a tiež môže ísť ku všetkému.
Tak vraj teraz je taký trend, že kabelka sa nemusí farebne kombinovať s ničím, mne sa ale páči, keď je v rovnakej farbe ako čižmy, príp. šál, čiapka, rukavice. Ja by som si na Tvojom mieste kúpila takú, aká sa Ti páči, no k nej by som v rovnakej farbe zladila aspoň šál, ak nie rovno topánky...
Kúp farbu nude, béžovú. To sa hodí ku všetkému.
Podľa mňa je to dobre kombinovateľná farba hlavne jeseň-zima.
Khaki je neutrálna farba. Čiže ku farebnému zvršku by mohla byť fajn. Otázne je aké máš farby v šatníku.
Ideál by bolo ju skombinovať ešte z niečím napríklad topánkami ( nevyhnutne však nemusiš).
Mám doma 2: jednu béžovu a jednu ciernu
ja mam jednu velku, kde sa mi s kludom zmesti A4, kozenu, ciernu.. a dve male.. jednu crossbody na vylety a druhu svetlu, hodenu niekde v skrini.. a ano, este taku mini "obalkovu" ci ako sa to vola na slavnostne prilezitosti
Topanok nemam tiez 10 parov, tym padom sa mi to vsetko kazde s kazdym hodi... ak sa ti paci khaki, tak bude taka...ak sa ti to bezne taky odtien hodi.
Pekná je. Podľa mňa sa hodí k zeminy farbám, určite nebude kričať
Pekná je, nie je tuctová. Tiež mám taku farbu rada
@summer23456 mne sa viac páči ta tmavšia. Ale to je osobná preferencia, mám rada tmavú hnedú, táto svetla mi príde nudná. Skôr už potom konakova a pod
@mamutka no chcela som konakovu akurát som nenašla takú koženú v dobrej cene a nie úplne mini. Tiež som bola rozhodnutá pre hnedú...
@mamutka zas tá tmavá nie je taká smutná ako čierna a zas ani kritici a hodí sa tiež ku všetkému však?
Kombinovať áno, aké v zmysle, že by mala k celkovému outfitu pasovat, resp. ho pekne dopĺňať. Nie v zmysle, že si das topánky a kabelku rovnakej farby, to sa robilo pred 10 rokmi.
Zaujímavá. Aj farebne je to pekná kombinácia. Mne by ale vadilo že je taká otvorená
@summer23456 určite tá béžová. Univerzálna. Naživo je krásna každá jedna.
@1ryba a hnedá je menej univerzálna? Ráno som bola rozhodnutá pre hnedú, potom béžovú, teraz neviem. Ty máš nejakú tiež z tejto znacky?
@1ryba bojím sa, či sa tá béžová neuspini, keďže väčšinou nosím tmavé veci...
Nie je pekna, je otvorena a to cervene vnutro bude pri kazdom obleceni kricat. Pripada mi ako na piknik. Ak mas mat 1 kabelku, mala by byt viac kombinovatelna a aspon poloelegantna. Toto je ako nakupna kabela. V obchode, alebo v Mhd zlodej len čiahne a ma ulovok.
@summer23456 podľa mňa neušpiní, tá koža je hladká a pevná. Ale je pravda, že ja tmavé až tak nenosím. Z tejto kože mám kabelku v tvare obálky. Myslím si, že ani s jednou nešliapneš vedľa. Aj tá tmavá hnedá je veľmi pekná naživo. Tiež dobre kombinovateľná, ak nosíš neutrálne farby.
@1ryba ďakujem, idem rozmýšľať ďalej? Túto som si vyhliadla, že je taká priestrannejší a z tých menších kabeliek... A tiež máš z hladkej kože? Ako vyzerá po čase?
@1ryba jej teraz čítam,že z tejto kože..čiže hladkú máš...
@summer23456 je ako nová. Mám aj 2 ruksaky. Tú farbu som radila k tým malým.
Pekná je...
@summer23456 mám z takej kože ako tie malé. Takúto veľkú nemám ako si dala tú zelenú.
@1ryba vďaka
Ked je tmava kaki, to by mohlo byt kombinovatelne. A ano, kabelka by sa mala k autfitu hodit nielen farbou, ale aj stylom. 5 kabeliek je vela? Ja mam asi 17 a na vianoce chcem dalsiu.😀