Ahojte, vyberám topánky na svadbu a mám dilemu. Najskôr som chcela dáke lodičky na nízkom opätku, nech teda vydržím do polnoci (aby som si nestúpala po šatách, keď sa prezujem), potom sandálky na nízkom opätku, nech ma netlačia ani prsty v špičke 😁 a teraz ma máta myšlienka dať si rovno tenisky, a budem mať istotu že ma nič nebude bolieť, tlačiť, rezať. Viete mi prosím napísať svoje skúsenosti so sandalkami, teniskami a tak? Ďakujem 😁
na zaciatku topanky s opatkom a v sale po foteni, teda po hlavnom tanci sa prezuj do
pohodlnej obuvy-napr, tenisky
Normálne lodičky na obrad a potom na oslave sa prezuj do svadobych bielych platených tenisiek. Je ich veľa na nete, nie je problém ich kúpiť a vyzerá to úplne v pohode.
@frflos_nespokojny len šaty si pôjdem dať skrátiť podľa topánok, a teda keď si ich skratim podľa lodičiek, a potom si dám tenisky budú mi dlhé a budem si po nich stúpať
jooj tenisky k svadobym satam prosim nieeeee, myslela som si ze tento trend uz skoncil pred 10rokmi :(((
Ja som mala svadobne tenisky cely cas a bolo to super 🙂
@fixka3 mala som topánky s fakt vysokými opätkami. Kúpila som o pol čísla väčšie, lebo však noha jemne opuchne. A nemala som problém si ich obuť ani nad ránom, netlačili…
Ale mala som v tej istej farbe na tancovanie balerínky, ktoré som v prípade potreby prezula. Dĺžka šiat mi vôbec nevadila, aj keď boli upravené na dĺžku k vysokým topánkam. Ja by som ti teda odporučila dva páry topánok. 😉
Mala som klasicke nizke elegantne lodicky - makke a kozene. Vydzrala som v ich do rana. Myslis si ze tenisky nebude vidno ale ano bude a hlavne pri tanci - mne sa to nepaci mat k elegantnej robe a celkovemu svadobněu stylingu tenisky. Radsej by som pretrpela bolest.
Ja som z tých neokrôchancov, čo mal Conversky celý čas, aj na obrade 😂 za mňa naj rozhodnutie. Nech si myslí kto chce čo chce.
Ale pri mne sa to nejak očakávalo, na každej svadbe, aj na stužkovej som mala. Dostala som už pred svadbou niekoľko správ a aj pri gratuláciach pred kostolom, že by boli zo mňa sklamaní, keby som mala lodičky 😁
@fixka3 Ak sa plánujes prezúvať, tak jednoznačne na tancovanie odporúčam originál tanečné topánky.
Ak chceš byt v jedných topánkach celý čas, tak popozeraj svadobné sandále zn. G. Westerleigh. Vyskúšaný mám tento konkrétny model a úplne pohodlne celú noc: https://www.esaty.sk/tiffany
@fixka3 ja by som si obula čo najpohodlnejšie boty, cite asi tie tenisky. V tom by som sa aspoň nezabila a vedela v nich chodiť.
@fixka3 na obrad by som si dala aspoň balerínky, ak sa šaty odsunu, či si sadnes, aby to krajšie vyzeralo aj ladilo, veď ideš za princeznú a je to tvoj najkrajší deň, nech máš aj fotecky pekne. V sale by som si už kľudne dala tramky, také na 2 cm patforme, pohodlne sa ti v nich bude tancovať 👍
ďakujem pekne za všetky rady, asi teda ostanem pri prvom pláne sandálky na nižšom opätku 🙂 o teniskách som začala uvažovať len kvôli pohodlnosti
Balerínky?