Topánky na svadbu

20. sep 2024

Idem na svadbu pracovne v polke októbra. Vie niekto poradiť aké topánky si zohnať? O lodičkách ani neuvažujem

tyrkysova_lentilka
20. sep 2024

Na svadbu pracovne?

V októbri by som ani ja neuvažovala o lodičkách. Som zvyknutá na topánky na podpätku, čiže pre mňa asi nejaké kotníkové čižmičky.
Záleží na tom, čo budeš mať oblečené a v čom sa budeš cítiť pohodlne.

jaskolka
20. sep 2024

Pracovne znamená co? Fotografka, kameramanka, čašníčka, animátorka pre deti? Od toho sa odvíja aj štýl oblečenia a obuvi.

autor
20. sep 2024

@jaskolka ako animatorka, beriem si na seba čierne jednoduché šaty po členky

mandzula
20. sep 2024

@autor dala by som si biele tenisky, napriklad tie s perlickami a satenovymi snurkami.

adrianap83
20. sep 2024

Budeš tam s deťmi, tak kľudne niečo pohodlné. Mne ako neveste by bolo jedno, čo máš na sebe, ak je to slušné, vieš v tom robiť čo máš a deti Ťa "žerú" 🙃

autor
20. sep 2024

@adrianap83 baby a co hovoríte na
balerínky? Sú už moc out??

zeldia
20. sep 2024

Balerínky su v pohode predpokladám že teba nikto fotit na rodinne album nebude. Budeš “neviditeľná” behat za detmi takže tak aby si nespadla - lodičky v žiadnom prípade. Ja by som v pohode obula aj tenisky - hociake.

adrianap83
21. sep 2024

Baleriny sú super. Ved mnoho žien ich na tanec stále prezúva. Tenisky by mozno este niekoho pobúrili, ale baleriny nikto nemoze vyčítať.
Tebe musí byť pohodlné, Ty tam nejdeš oslavovať- ze hocikedy sadneš a oddychuješ. Kľudne zober balerinky, alebo lodičky na nízkom podpätku. A vôbec nerieš, hlavne si priprav veci pre deti! Držím prsty

margotka17
21. sep 2024

Veď dnu bude teplo, to zbytočne čižmičky. Kľudne aj pohodlné tramky na platforme.

beronsche
21. sep 2024

Podľa mňa sú balerínky oveľa lepšie ako biele tenisky
Nijako neviem prísť na chuť tomuto trendu - tenisky k šatám/ obleku.

monillia
21. sep 2024

@práveže balerinky sú aktuálne opäť in ,volila by som tento druh obutia

minenkak
21. sep 2024

No máš odvahu behať v balerinkach celý deň okolo detí,vsak tam budeš v práci,tenisky