Ahojte, kde kupujete topánky na širšiu nohu? Mám problém kúpiť si topánky, nakoľko takmer všetky topánky v obchodoch sú pre úzke nohy. Ďakujem za pomoc 😀
Začni nosiť barefoot obuv, tiež mam širokú nohu a nič iné už nenosím.
Ak hľadáš niečo na šport - turistiku tak značka Altra, niektore modely merrell sú širšie, s klasických vysokých vibram Meindl alebo Hangvag majú niektoré modely wide
@lujza123 Sandálky letné kde kupuješ? Momentálne by som to potrebovala, lebo ma čaká jedna slávnostná udalosť a nepôjdem tam predsa v sľapkách, alebo teniskách k elegantným šatám 😀
Ja mam takyto isty problem a este horsi, lebo ja mam nohu 34-35, niektore 35 su mi velke, teda dlhe. Vsetky detske su uzke nez uzucke a damskych 35 je malo a tiez su mi obrovske. Tuto som kupila na Zalando model na siroku nohu, koza, reku budu dobre a ledva som tam dala prsty a na dlzku velke 😕😵💫. Mam doma krasne lodicky, ale 34, kupovane pred detmi, kozene a musim to niekomu posunut, plakat budem za nimi...
Nájsť vo svojom oikolí ˇ"šitie topánok na mieru". Alebo kožené Baťa. Má letnú zľavu
Dd step a niektoré platenky od adidas aj sandálky adidas na suchý zips . Ale topánky prechodne celoročne a zimné len dd step .
Mne tento typ sandal super vyhovuje - noha ma priestor. A podrazka nie je uplne najtensia, takze fajn pre bf zaciatocnikov. https://bosacik.sk/eshop/tikki-soul-black
ja mam nohu ako plutvu a sedia mi len skechers na sirku.
Znacky na siroku nohu - fare bare, belenka, protetika bf rada.