Ahojtee. Chystám sa na dovolenku k moru a rozmýšľam, aké topánky si zbaliť. Niečo, v čom nebude teplo, neopáli ma trápne a zároveň sa nebudem zaborovať do piesku a tak. Čo je podľa vás najvhodnejšia obuv k moru? Niečo čo môžem vziať na pláž ale aj na ulicu. Nejaké konkrétne tipy?
Ja som mala na plaz len slapky a do mesta sandale. Cim som starsia, tym toho beriem menej 😀
Sandále do mesta, šľapky k moru a tenisky keby náhodou.
@papaya1234 Ja toho neberiem veľa, aj tak väčšinu dňa sme pri mori:
kožené tenisky - v tých aj cestujem + slúži aj ako obuv v prípade zlého počasia
sandále - večer do mesta
žabky - k moru
My cestujeme autom a žabky mám hodené len tak pod sedadlom. Keď cez deň začne byť horúco, botasky prezujem za žabky.
@papaya1234 ja beriem vždy niečo na večeru, prechádzku do mesta (vhodné aj k šatám), šľapky na pláž (tam ich vyzujem, takže za tú chvíľku, čo prejdem, mi nikdy neopalilo nohy), obuv do vody (klasika, z decathlonu, tiež ich mám obuté len do vody) a cestujem v teniskách, ak by sme aj počas dovolenky išli niekam do terénu, kde šľapky nie sú vhodná obuv.
@tanyan napr toto sa nam nikdy nestalo :D to by ten clovek tie papuce nemohol vyzut cele leto a aj tak by take krasne bodky nemal :D
jeden kus slapky, ktorym nevadi ze skoncia vo vode (mozno). Potom zabky (male, neumele = malo miesta zaberu a niekedy aj po izbe, alebo len v okoli niekde v cistom chcem zbehnut), a potom kozene sandale v ktorych vydrzim dlho chodit. Opalenie neriesim, nikdy som nemala opalene nic na nohach... vsak na plazi dam vsetko dole z noh a opalujem sa bosa.
Ja nosím jedny biele tenisky, väčšinou len na let, espadrilky a gumené žabky. Espadrilky a žabky sa dobre zložia do batožiny, nezaberu skoro žiadne miesto.
tiez som z tych, ktori sa drzia toho minimalizmu zubami-nechtami 😂 cim proste toho menej beriem, tym lepsie. dokazem prezit cele leto s jednymi slapkami a som s tym uplne v pohode. 😂
Ja mávam vždy tenisky obuté na cestu. Do kufra beriem jedny sandálky, dvoje žabky -jedny na pláž, jedny "len tak" a jedny šlapky. A áno, toto mám vždy, a vždy všetky využijem.
Do lietadla tenisky (musia byt pohodlne a o nieco vacsie), tie vyuzijem aj pri vyletoch. Do kufra jedny sandalky, jedny zabky a jedny escarpines (tie uzavrete topanky do vody, uz nic nenechavam na nahodu, raz som sa porezala o koral)
@papaya1234 k moru nič ak je piesok a do mesta večer tiež nič,iba ak sú cesty horúce šľapky
@simca06022011 moj manzel mal take bodky 😅. Sice nie až tak vyrazne ale mal. To sme sa cca 2 h prechádzali po plazi. On sa naterel, len nart zabudol natriet 😀
@papaya1234 ja som mala na cestu tenisky, do mesta a do restiky sandále a pohodlné šľapky(Birkeny). Na pláž som chodila zo zásady bosá. K bazénu som sem-tam išla v gumených šľapajach, ale asi len 3krat, inak bosa
Ja som mala zabalené len sandále a k vode žabky. Cestovala som v teniskách.
@papaya1234 salt water sandals - do mesta a aj k vode + tenisky na turistiku.... prip. si kup boty do vody 😜
https://www.interez.sk/slovenky-prezradili-ktor...
Hmmm. Moderná žurnalistika 🤦♀️
To čo už je, keď niekto urobí článok z diskusie na modrom koniku 🤣...
Ja beriem vzdy jedny slapky ktore vynosim aj na plaz, aj do mesta. Sandale na platforme, tenisky co mam obute ked cestujem. Nic ine.
@tilly jeej už je aj zo mňa celebrita 😍