Topánky na bodybuilding, lifting

biaa
26. júl 2023

Baby prosim o radu aké používate boty do fitka nie na kardio ale na silový trening.

Aktualne mám fila boty ale pri hiptrustoch sa mi v nich smyka. Pri rumunoch necitim podlahu rovnomerne a teda sa vyzuvam. Hľadám niečo s rovnou podrážkou akurát sa bojím aby sa v noch nešmýkalo na napr drevenej podlahe a podlozkach.

Moc dakujem onak uvažujem o Adidas NIZZA PLATFORM ak máte niektorá pomoze mi recenzia🙏🏼

Dakujem 🙂

veronykacs
26. júl 2023

ja som mala adidas powerlift, 4 roky som v nich odcvicila každý jeden silový tréning, 3-4x do týždňa a minuly týždeň sa mi odlepila podrážka, nešťastná som z toho 😂💔 top pre mna, pevne ale pohodlne makkučke

veronykacs
26. júl 2023

a inak sú ešte super obyčajne conversy, rovna gumená podrážka, nešmykaju sa

biaa
autor
31. júl 2023

@veronykacs moc dakujem práve som pozerala aj na tieto😀 rada by som cisto liftingove a zároveň nejaké v ktorých sa nebude šmýkať a ako pises ty že sú obyc aby som bravala oboje pretože zas mi bude luto v liftingovych na konci treningu na pas 😀 alebo pri niektorých bokoch mám radšej obyc. Boty 😀 conversy som nemalaaa vyskusam v podstate je jedno aká rovná podrážka? Dnes mi prisli fili s rovnou😀 tak som zvedava