Topánky na behanie v zime

24. okt 2023

Neviete poradit nejake naozaj dobre topanky do zimy na behanie? Nemusia byt prave do minusovych teplot ale aby boli vhodne na dážď a podobne

minenkak
24. okt 2023
autor
24. okt 2023

@minenkak niečo lacnejšie ? 😅😅 tak do tej 100vky

minenkak
24. okt 2023

To asi len keď budú akcie,Gore TeX asi ani nie

autor
24. okt 2023

@minenkak nemusi to byt asi s goratexom praveze, na behanie bez goratexu by som chcela a na normalne chodenie s goratexom

minenkak
24. okt 2023

Treba hľadať

minesasubu
24. okt 2023

Skus pozriet znacku Hoka

minenkak
24. okt 2023
valiant
24. okt 2023

hľadaj bežeckú terénnu alebo trailovú obuv. Bude mať podrážku, ktorá ťa podrží za vlhka. Súčasne pozeraj prekrytie špičky, aby ked vbehneš do trávy si nemala hneď mokré ponožky, alebo ked je sneh. Ja mám Asics na leto (sieťované) Na zimu iné. Mám tieto Asics GEL-VENTURE 8 AWL. AWL = All Winter Long
https://www.asics.com/us/en-us/gel-venture-8-aw...
kupovala som v Sportisime. Asi pre 2 rokmi, behala som v nich aj v zime po snehu pri mínus 5 stupnov. Som spokojná.

alenah31
25. okt 2023

z tých lacnejších odporúčam asics a salomon - behám už roky aj v zime samozrejme, salomon majú úpravu podrážky na primrznutý terén - hlavne ráno do cca od polky novembra hoci ešte nie je sneh býva trasa omrznutá , už som si pár krát skoro nabila držku v bežných teniskách🙂 a tiež nezabudni na dobré rukavice (kúpila som v decathlone v sekcii futbal, osvedčili sa mi najviac) a niečo na hlavu nech neprídeš o uši.

kvetinka75
25. okt 2023

mne sa raz podarilo kúpiť Adidasky goratexové za 40 eur. Likvidovali predajňu. Potom sa mi sem-tam podarilo kúpiť ich v akcii do 50eur. Mne iba táto značka dobre sadne na nohe. Ale už som 4 roky nekupovala, tak neviem teraz aká je ponuka.
Ale zase ja nebehávam po zamrznutom teréne. Posledné roky u nás nemrzne, mokro mi nevadí, takže mne tieto stačia. Ja chodievam večer behávať a to už je všetko väčšinou rozpustené

autor
25. okt 2023

myslim si že už tento rok a roky dopredu nebude moc mráz sneh a podobne takze preto rozmyslam ake na behanie, predsalen asi budem chodit vecer alebo skoro rano najcastejsie, viete poradit aj nejake termo? popripade funkcne tricka, leginy, proste v com behat najlepsie na dlhe trate a dlhy cas