Teraz na jesen a bez opatku.. ake prosim nosite? Modne okienko na inspiraciu 🙂
Chelsa mi nejak nesedia, bud mam pocit, ze ich stratim cestou alebo potom tie uzsie problem obut.. na balerinky je zima
Ďakujem 🙂
Pripnem sa ti tu. Ja som tenisková, ale do práce sa nedá.
Ono sú aj také tmavšie a slušnejšie tenisky. Alebo balerínky s hrubou podosvou a do nich hrubšie pančuchy. Alebo potom normálne čižmy
Ja nosím čisto biele tenisky. A potom až čižmy s opätkami. Mne osobne nesedia a ani sa mi nepáčia všetky tie mokasíny, hrubé opätky a pod. Veľa súčasných topánok mi príde ako chlapské.
Biele / čierne tenisky sú u mňa must.
Bez toho opatku, tie po materskej uz asi nikdy nedam 🙈a aby boli aspon ako tak pohodlne... Nemam siroku nohu, ale prsty uz kadejako pokrútené, takze ja uz pozerám idealne co najsirsie, ale to zas nic pekne neviem najst.. tie uzke spicky by som asi nedala
Asi cosi take som myslela
https://www.vasky.sk/sk/products/teny-dark?utm_...
Ja nosim rozne by som povedala, ale hlavne pohodlne do prace ( dlho stojim na nohach) a chodim. Ja mam Lestrosa znacku
Tieto, čo si dala, sú škaredé... prepáč. K sukni sa nehodia.
Vygoogli si také ako má Wednesday Adams.
Ja som verná klasickým vysokým kozackam bez opätku. Kedysi s opätkom, ale tie už len príležitostne
Ale ved to si dala panske tenisky… ozaj zle 🤭
@neoveronika to su muzske ku sukni sa mi moc nehodia to uz potom skor mokasiny
Oxfordky na šnurovanie napríklad... mám v tmavomodrej farbe, vyzerajú super ku všetkému.
@mamalen su od velkosti 35 a tie hnede ma zena k sukni obute ..
Ake tiez nie som uplne stotoznena s nimi.. skor, ze čosi taketo nizsie som pozerala, alternativa balerinok, ale akoby "teplejsie"
"Mary Jane" topánky 🙂 ja mám momentálne tieto https://ccc.eu/sk/damske/topanky/poltopanky/bal... .. sú pohodlné som v nich celý den v práci, kožene a majú hrubu podrážku čiže v nich nie je zima
Barefooty, občas conversy, keď prší, tak členkové gumáky... 🤷🏼♀️
@prasiatko30 sú unisex, ja nosím hlavne sukne a šaty a hodia sa perfektne. Ale samozrejme závisí od štýlu každého.
@anna_anicka83 Preco by sa nedalo? Pridem v teniskach, obujem si lodičky, ktore si tam nechávam.
Jednoduche biele tenisky. Zo zdravotnych dovodov.