Ahojte, pozerala som si nejaké topánky od Louboutina, zatiaľ som vždy kupovala len v kamennej predajni a teraz, že nejaké pozriem a vyskočila mi táto stránka. Máte s ňou niekto skúsenosti? Lebo tie ceny sa mi nejak nezdajú 😀 ďakujem
@river_song akurát som pozerala nejaký kontakt alebo niečo a nič 😀 a platba iba kartou 🤦♀️
Slová bez diakritiky, niekde vsetko pisane veľkým pismom na začiatku kazdeho slova.. a môžem pokračovať... proste odzub.. v najlepsom moznom scenari ti pridu fejky z ali. Horších scenárov je viac.. pocnuc tym ze ti nepride vôbec nič, až po to že ti ukradnu platobné udaje ...
Toto ma pobavilo 😂 tu by človek čakal nejake rozpisanie o tom, aké možnosti doručenia a dopravcoc ponukaju, prip. adresy kamenných obchodov na osobné vyzdvihnutie 😂😂 a je tam toto 😂 to uz viac amatérske byť nemôže.. normálne mám chuť tam napísať a trošku ich ponaťahovať.. predpokladám že to bude obdobná partička takých tých, čo na pumpach zvyknú predávať zaručene prave "huko pos parfémy" alebo luxusné nože 😂
Fake stranka, nic neobjednavat.
čistý fake stránka
podvodna stranka, ale co sa platby kartou tyka, tak to je najbezpecnejsia moznost, lebo v pripade takychto podvodov ti banka vrati peniaze
Skúsenosti nemám, ale z tej stranky by som nekupovala ani šnúrky do topanok. Na prvý pohľad podvodná stránka. Nemaju kontakt, obchodne meno, kolonka "o nas" je zjavne skopirovana z inej stránky a dopisany nazov ich stránky (iny font),... Ceny ani nehovorim.