Tielka na leto a väčšie prsia

30. júl 2023

Ahojte, nedokazem najst pekne, moderne tielka na leto, ktore by sa hodili k mojim prsiam. Mam velkost 70E, je celkom problem najst peknu podprsenku v tej velkosti, hlavne ked hladam nieco pre mladsie zeny, mam 23 rokov. A tielka su dalsi problem, kedze vsetko co vyzera ako tak dobre, je zas vacsinou robene na dievcata, ktore maju mozno Bcka. Nepotrebujem nutne vyrazny vystrih. Bez podprsenky chodim nerada, cize tielka na tenke alebo ziadne ramienka vypadavaju, taktiez odhaleny chrbat nevyzera dobre ked je tam podprsenka... celkom som si oblubila topy s hrubsimi ramienkami, resp trochu vestovo vyzerajuce topy bez rukavov alebo ako to popisat. Chcela by som sa teda opytat, ako to riesite vy, po akych strihoch siahnut. Alebo sa s letnymi topmi rozlucit uplne?

vanilkovazmrzka
30. júl 2023

Podla mna si uz sama nasla to, co je pre teba vhodne (tie hrube ramienka alebo resp teda tricko “bez rukavov”) 😄

bessie12
30. júl 2023

Ja mam este vacsie prsia, velkost 95E a nosim to v com sa citim dobre. Ale je pravda, ze dobre padnuce tricka ( o podprsenke ani nehovorim ) je problem kupit, teda aspon u mna. Co sa tyka tielok, aj tie s hrubsimi ramienkami, nosim max pod a na korzet. Ale ked sa v tom dobre citis, tak to kludne nos 🙂 Osobne som tielka nikdy nemala velmi rada. Necitila som sa v nich dobre.
Raz som si skusala saty bez ramienok a vtedy som si povedala, ze prvy a posledny krat som si nieco take obliekla. Vyzerala som no ... divne 😂

alandra
30. júl 2023

Ja mam 75G a tielko na ramienka také tenšie mám asi jedno a to čierne,nosím ho len doma,občas keď vybehnem s deťmi na zmrzku - mám vždy čiernu podprdu,a je mi jedno či mi trčia ramienka( ked kuknem do zrkadla mne to splýva spolu). Mám aj jedny dlhé šaty na tenšie ramienka,tiež čierne a sú to moje naj saty lebo mi sedia a opticky zmenšujú prsia,tak neriešim či mi vidno ramienka z podprdy.Davam si takú s tenšími ramienkami vtedy.

jamimo
30. júl 2023

ja mám tiež väčšiu hruď 80 E. Kvalitné podprsenky= kupujem značku Anita (isto kúpiš aj v Triumph, Triola, Lindex alebo zn. Panache), tielka tohto typu, link ako príklad
https://www.ibielizen.sk/damske-tielka--tricka-...
Kúpiš aj v Intimissimi alebo Tezenis, možno Slovenka... s krajkou aj bez

rebrambora
31. júl 2023

ASOS.
A pre.podprssnku do drahsich obchodov specializovanych na bielizen ak si este nenasla svoj strih.

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz