Tie isté šaty na dve svadby

8. sep 2024

Dali by ste si na dve svadby tie isté šaty? Budú za sebou po 2 mesiacoch a budú tam ti istý ľudia.

vevebono
8. sep 2024

Nie

sissy27
8. sep 2024

Uplne v pohode. Zmen topanky, kabelku, doplnky, uces a hned to bude inak vyzerat… a teda nemyslim si, ze niekto si bude pamatat, co si mala zrovna ty oblecene pred dvoma mesiacmi.

jaskolka
8. sep 2024

Jasne, prečo nie? Veď nikto si aj tak nebude pamätať, kto mal aké šaty a aj keby, nikoho to nezaujíma

zuzana76
8. sep 2024

dala, je mi ukradnute, co si myslia druhi, pokial su tie saty vhodne prilezitostne, ty sa v nich citis dobre, tak ano, pokial sa ti az tak nepacia a chcela by si si kupit aj ine saty, tak si kup nove.

lubina
8. sep 2024

v pohode, najma ak su nejake kvalitnejsie. AKo pisu vyssie, zmenit doplnky, iny uces a a v pohode si obliect tie iste saty

terezka1947
8. sep 2024

Súhlasím,keď sú kvalitné a sedia ti,zmeň doplnky,účes a v pohode.

lindous
8. sep 2024

Pokiaľ nie si na oboch nevesta, tak prečo nie 😅 ale vážne, aj za mňa v pohode 😊

petulda333
8. sep 2024

Ano,kludne

osky
8. sep 2024

Samozrejme
Tym viac,ze je to kratko po sebe-kazdy chape,ze vydavky na svadbu nie su male..
V juli sme boli ,a bolo tak horuco-ja som za celu svadbu zmenila 3 rozne out fity...
A teda,mienim ich pouzit aj na dalsie svadby a pod....

biba_18
8. sep 2024

ja teoreticky áno. ale prakticky nie, lebo mám šiat plnú skriňu 😂 ale nerobilo by mi to problémy…

madeincssr
8. sep 2024

Jasne ze ano, najma ak sa v nich citis dobre a pekna.

jaja20
8. sep 2024

Ja nie. Veď sa tam budete aj fotiť a ešte k tomu je to v malom časovom rozmedzí.

really8
8. sep 2024

Nie nedala. Dnes uz saty na svadbu kupis v cene lepsich tenisiek alebo kabelky.

mk1111111111
8. sep 2024

U mna su topanky a doplny povacsine viac financne narocne, ako saty. Za mna ine saty

lucylaw
8. sep 2024

Ja nie,ak by na tých svadbách boli rôzni ľudia tak bez problémov,ale ak tam budú tí istí ľudia,tak by som si dala iné šaty..Veď určite budú aj nejaké fotky a ak si niekto nebude pamätať,aké si mala na predošlej svadbe šaty,na fotkách to uvidí..Mne by to proste vadilo,takže určite by som si dala iné šaty..

fairyy
8. sep 2024

kamarati v jedno.leto robili svadby... na vsetkych troch svadbach boli ti isti ludia a ja som mala 3x tie iste saty ... a nebola som sama, ktora to tak riesila a najma na poslednej svadbe sme.si uz robili srandu, ze jej ty mas krasne saty, nove?😂

petamich
8. sep 2024

@jaja20 a to si niekto bude tie fotky porovnavat, ze kto mal ake saty a ci nemal niekto rovnake? 🤷‍♀️

ja uplne v pohode ak ti sedia a citis sa v nich dobre, pripadne zmen doplnky a topanky a vybavene

jaass
8. sep 2024

Ja áno 🤣 mala som na 3 svadbách rovnaké saty a zakaždým mi ich aj ti istí ľudia chválili 🙏 hlavne aby si sa ty cítila dobre ;)

jaja20
8. sep 2024

@petamich Píše, že tam budú tí istí ľudia,tak môžeš vziať jed na to, že si viacerí z nich všimnú, že mala rovnaké šaty. Hlavne teda ženy.
Každý nech si robí,ako uzná za vhodné. Ja som napísala svoj názor a ty máš iný.

oblecenie99
8. sep 2024

Áno, a kaslala by som na to, kto si o mne čo pomyslí. Najmä keď sú tie šaty kvalitné. Ani chlapi nemenia obleky.

ivik4
8. sep 2024

Nie

petamich
8. sep 2024

Zaujimave, ze chlap moze nosit jeden oblek 10 rokov na dolezite stretnutia, svadby, pohreby, ..a nik to neriesi ale zena si ma dat rovnake saty na dve svadby a problem 🙂 este stastie, ze sa pohybujem evidentne v spolocnosti ludi, ktorym je to u prdele

svetlonos
8. sep 2024

Dala som si po tyzdni dvom sestrám.

pribinak
8. sep 2024

Myslím že polovica osadenstva bude mat oblečené to čo na predchádzajúcej svadbe
Akurát dámy to vyriešia výmenou náušníc a kabelky

guudy
8. sep 2024

My sme mali, po mesiaci. Nevidim v tom ziadny problem.
Alebo som mala kupovat komplet nove oblecenie pre vsetkych 4?

really8
8. sep 2024

@petamich nejde ani tak o to ze by to bol problem ale ze je to dobry dovod kupit si krasne nove saty😀

petamich
8. sep 2024

@really8 ano to mas pravdu 😂🙃

viestta
8. sep 2024

Kedze nie som anglicka kralovna kludne recyklujem jedny saty na rozne prilezitosti, dolezite je ab som sa v nich dobre citila, co si myslia ostatni je mi v tomto pripade uplne jedno.

elviku11
8. sep 2024

@petamich môj muž je učiteľ a oblek zo svadby nosí každý rok na všetky maturity, stužkové, svadby, plesy... sme sa smiali, že keď nepriberie, aj pochovaný v ňom bude :D

deborahzelenkava
Autor odpoveď zmazal
Zobraz