Dali by ste si na dve svadby tie isté šaty? Budú za sebou po 2 mesiacoch a budú tam ti istý ľudia.
Uplne v pohode. Zmen topanky, kabelku, doplnky, uces a hned to bude inak vyzerat… a teda nemyslim si, ze niekto si bude pamatat, co si mala zrovna ty oblecene pred dvoma mesiacmi.
Jasne, prečo nie? Veď nikto si aj tak nebude pamätať, kto mal aké šaty a aj keby, nikoho to nezaujíma
dala, je mi ukradnute, co si myslia druhi, pokial su tie saty vhodne prilezitostne, ty sa v nich citis dobre, tak ano, pokial sa ti az tak nepacia a chcela by si si kupit aj ine saty, tak si kup nove.
v pohode, najma ak su nejake kvalitnejsie. AKo pisu vyssie, zmenit doplnky, iny uces a a v pohode si obliect tie iste saty
Súhlasím,keď sú kvalitné a sedia ti,zmeň doplnky,účes a v pohode.
Pokiaľ nie si na oboch nevesta, tak prečo nie 😅 ale vážne, aj za mňa v pohode 😊
Ano,kludne
Samozrejme
Tym viac,ze je to kratko po sebe-kazdy chape,ze vydavky na svadbu nie su male..
V juli sme boli ,a bolo tak horuco-ja som za celu svadbu zmenila 3 rozne out fity...
A teda,mienim ich pouzit aj na dalsie svadby a pod....
ja teoreticky áno. ale prakticky nie, lebo mám šiat plnú skriňu 😂 ale nerobilo by mi to problémy…
Jasne ze ano, najma ak sa v nich citis dobre a pekna.
Ja nie. Veď sa tam budete aj fotiť a ešte k tomu je to v malom časovom rozmedzí.
Nie nedala. Dnes uz saty na svadbu kupis v cene lepsich tenisiek alebo kabelky.
U mna su topanky a doplny povacsine viac financne narocne, ako saty. Za mna ine saty
Ja nie,ak by na tých svadbách boli rôzni ľudia tak bez problémov,ale ak tam budú tí istí ľudia,tak by som si dala iné šaty..Veď určite budú aj nejaké fotky a ak si niekto nebude pamätať,aké si mala na predošlej svadbe šaty,na fotkách to uvidí..Mne by to proste vadilo,takže určite by som si dala iné šaty..
kamarati v jedno.leto robili svadby... na vsetkych troch svadbach boli ti isti ludia a ja som mala 3x tie iste saty ... a nebola som sama, ktora to tak riesila a najma na poslednej svadbe sme.si uz robili srandu, ze jej ty mas krasne saty, nove?😂
Ja áno 🤣 mala som na 3 svadbách rovnaké saty a zakaždým mi ich aj ti istí ľudia chválili 🙏 hlavne aby si sa ty cítila dobre ;)
Áno, a kaslala by som na to, kto si o mne čo pomyslí. Najmä keď sú tie šaty kvalitné. Ani chlapi nemenia obleky.
Nie
Zaujimave, ze chlap moze nosit jeden oblek 10 rokov na dolezite stretnutia, svadby, pohreby, ..a nik to neriesi ale zena si ma dat rovnake saty na dve svadby a problem 🙂 este stastie, ze sa pohybujem evidentne v spolocnosti ludi, ktorym je to u prdele
Dala som si po tyzdni dvom sestrám.
Myslím že polovica osadenstva bude mat oblečené to čo na predchádzajúcej svadbe
Akurát dámy to vyriešia výmenou náušníc a kabelky
My sme mali, po mesiaci. Nevidim v tom ziadny problem.
Alebo som mala kupovat komplet nove oblecenie pre vsetkych 4?
Kedze nie som anglicka kralovna kludne recyklujem jedny saty na rozne prilezitosti, dolezite je ab som sa v nich dobre citila, co si myslia ostatni je mi v tomto pripade uplne jedno.
Nie