Ženy, poraďte prosím, kde kúpiť /objednať zateplené legíny na zimu. Je xy stránok, veľa z nich sú podvodné, už ma ruka bolí z ťukania do mobilu, hľadania, prosím vaše skúsenosti, odkiaľ ste kúpili a boli spokojné. Ďakujem krásne všetkým.
Tiež sa pripájam k lelosi
ja mám tiež lelosi polarosi- ale oni sú neni moc zateplené, ja ich nosím na doma, vonku by mi v nich bolo zima
Tiež mám Polarosi. Teplejšie legíny, ale rozhodne nie termo ani nejak extra zateplené.
Lelosi polarosi. Výborné
ja mam termo od Abraka a su fajn 🙂
lelosi su 95 percent polyester ... tak ako teplejšie pančucháče, termo iste nie sú. Ja s nimi nie som moc spokojna, čistá umelina to je.
@danielllka mne sa osvedcili skor tie zo sportovych obchodov (Nord Blanc, North Finder, Columbia)
chlpate vianocne mam.ich.uz 10 rokov kazdy rok je na vianocnych trhoch nejaky predajca s takymi leginami.a su ozaj teple.
@danielllka Skús pozrieť na ebay kašmírove legíny. Pozeraj aj zloženie koľko je v nich vlny. Ak tam bude okolo 25 percent kašmíru alebo angory nebude ti v nich zima.
Choď pozrieť do činana tí majú super zateplené legíny.
@vinetuu ja som myslela také tie hrubšie - zimné legíny, na bežné nosenie vonku, nie na šport.. Rôzne eshopy ich predávajú ako termo legíny, preto ten názov diskusie 🙂
Lelosi polarosi 🙂