Termo legíny

danielllka
28. nov 2023

Ženy, poraďte prosím, kde kúpiť /objednať zateplené legíny na zimu. Je xy stránok, veľa z nich sú podvodné, už ma ruka bolí z ťukania do mobilu, hľadania, prosím vaše skúsenosti, odkiaľ ste kúpili a boli spokojné. Ďakujem krásne všetkým.

guudy
28. nov 2023

Lelosi polarosi 🙂

natall113
28. nov 2023

Tiež sa pripájam k lelosi

armica152
28. nov 2023

ja mám tiež lelosi polarosi- ale oni sú neni moc zateplené, ja ich nosím na doma, vonku by mi v nich bolo zima

vkatush
28. nov 2023

Tiež mám Polarosi. Teplejšie legíny, ale rozhodne nie termo ani nejak extra zateplené.

martinka13
28. nov 2023

Lelosi polarosi. Výborné

petamich
28. nov 2023

ja mam termo od Abraka a su fajn 🙂

vinetuu
30. nov 2023

lelosi su 95 percent polyester ... tak ako teplejšie pančucháče, termo iste nie sú. Ja s nimi nie som moc spokojna, čistá umelina to je.

lossless
30. nov 2023

@danielllka mne sa osvedcili skor tie zo sportovych obchodov (Nord Blanc, North Finder, Columbia)

guudy
30. nov 2023

@vinetuu autorka hlada zateplene leginy, nie termo…

saxana000
30. nov 2023

chlpate vianocne mam.ich.uz 10 rokov kazdy rok je na vianocnych trhoch nejaky predajca s takymi leginami.a su ozaj teple.

vinetuu
1. dec 2023

@guudy no v nadpise je hrubým napísané že Termo leginy tak neviem???

katka700
1. dec 2023

@danielllka Skús pozrieť na ebay kašmírove legíny. Pozeraj aj zloženie koľko je v nich vlny. Ak tam bude okolo 25 percent kašmíru alebo angory nebude ti v nich zima.

candii
1. dec 2023

Choď pozrieť do činana tí majú super zateplené legíny.

danielllka
autor
1. dec 2023

@vinetuu ja som myslela také tie hrubšie - zimné legíny, na bežné nosenie vonku, nie na šport.. Rôzne eshopy ich predávajú ako termo legíny, preto ten názov diskusie 🙂