Teplákové súpravy zo Shein - kvalita

17. feb 2024

Ahojte, máte niekto teplákové súpravy,prípadne mikiny a tepláky zo Shein? Aká je to kvalita? Nezmolkavie sa to po pár praniach? Materiál pusu polyester, ale to píšu aj na teplákoch napr zo sportissima,ktoré stoja 2x toľko.

kukulienka83
17. feb 2024

Za mňa teda vôbec...je to umelina otrasná...aj keď na dotyk si poviete fajn...dá sa ..ale človek sa v tom potí a teda aj tak inak "smrdí" ... ja oblečenie z tade už nikdy, okrem plaviek, čiapok a podobne drobnosti...s tým mám dobré skúsenosti...

queen_mary
17. feb 2024

V zivote by som si zo sheinu nic nekupila

bessie12
17. feb 2024

Objednávala som pre maminu. Síce nie súpravu, ale tiež tepláky a mikiny a pochvaľuje si. Ja mam odtial nohavice do práce a spokojnosť.

ewwe
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
17. feb 2024

Baby a kde sa dá kúpiť pekná tepláková súprava za dobrými cenu a primeranú kvalitu? všade kde pozerám na nete,tak zloženie je tak či tak polyester.

tinka2233
17. feb 2024

Shein je lacný obchod. Zamestnanci tam dru za centy. Veľa z nich aj zomiera. Látky sú nekvalitné a farbiva toxicke + toxicke lepidla. Mnoho zamestnancov tam zomrelo kvôli vyčerpaniu a chemikaliam - čo je obrovska tragedia pretože sú to ľudia a ich životy. A vy si to potom objednate a tie toxiny budete nosiť na sebe. Okrem toho že sú tam nehumanné a toxicke podmienky pre ľudí, tak vo veľkom to škodil aj prírode.. prečo by to niekto objednaval? Len preto že je to lacné?

tinka2233
17. feb 2024

A ešte dodam neni polyester ako polyester nikde vám nepišu spôsob výroby a to je sakramentsky rozdiel

autor
17. feb 2024

@tinka2233 tak vieš poradiť kvalitnu súpravu? Akú značku/obchod?

svetlonos
17. feb 2024

Glamy.sk - bavlnene teplakove supravy

anavianavi
17. feb 2024

next? alebo mozno kupit zvlast teplaky a mikinu.

stellarstar
17. feb 2024

Mám pár teplákových nohavic aj mikinu z shein, síce nie súpravu ale z bavlny. A teda zatiaľ spoko

tinka2233
17. feb 2024

Skús pozrieť aj športové veci, ja osobne nedám dopustiť na decathlon (pozri online), alebo aj stranky ako aktin.. ale osobne som za decathlon veci nam s manželom držia roky rokúce. Vravím ano všetko môže byť made in chine a všetko môže byť “umelina” ale ono hrozne zaleži, či človek čo to šije dostava zaplatené viac alebo naozaj bojuje o centy. Taktiež “umelina” veľmi zaleži akým štylom bola vyrobená a v neposlednom rade aké farby využili.