Ahojte, máte niekto teplákové súpravy,prípadne mikiny a tepláky zo Shein? Aká je to kvalita? Nezmolkavie sa to po pár praniach? Materiál pusu polyester, ale to píšu aj na teplákoch napr zo sportissima,ktoré stoja 2x toľko.
V zivote by som si zo sheinu nic nekupila
Objednávala som pre maminu. Síce nie súpravu, ale tiež tepláky a mikiny a pochvaľuje si. Ja mam odtial nohavice do práce a spokojnosť.
Baby a kde sa dá kúpiť pekná tepláková súprava za dobrými cenu a primeranú kvalitu? všade kde pozerám na nete,tak zloženie je tak či tak polyester.
Shein je lacný obchod. Zamestnanci tam dru za centy. Veľa z nich aj zomiera. Látky sú nekvalitné a farbiva toxicke + toxicke lepidla. Mnoho zamestnancov tam zomrelo kvôli vyčerpaniu a chemikaliam - čo je obrovska tragedia pretože sú to ľudia a ich životy. A vy si to potom objednate a tie toxiny budete nosiť na sebe. Okrem toho že sú tam nehumanné a toxicke podmienky pre ľudí, tak vo veľkom to škodil aj prírode.. prečo by to niekto objednaval? Len preto že je to lacné?
A ešte dodam neni polyester ako polyester nikde vám nepišu spôsob výroby a to je sakramentsky rozdiel
@tinka2233 tak vieš poradiť kvalitnu súpravu? Akú značku/obchod?
Glamy.sk - bavlnene teplakove supravy
next? alebo mozno kupit zvlast teplaky a mikinu.
Mám pár teplákových nohavic aj mikinu z shein, síce nie súpravu ale z bavlny. A teda zatiaľ spoko
Skús pozrieť aj športové veci, ja osobne nedám dopustiť na decathlon (pozri online), alebo aj stranky ako aktin.. ale osobne som za decathlon veci nam s manželom držia roky rokúce. Vravím ano všetko môže byť made in chine a všetko môže byť “umelina” ale ono hrozne zaleži, či človek čo to šije dostava zaplatené viac alebo naozaj bojuje o centy. Taktiež “umelina” veľmi zaleži akým štylom bola vyrobená a v neposlednom rade aké farby využili.
Za mňa teda vôbec...je to umelina otrasná...aj keď na dotyk si poviete fajn...dá sa ..ale človek sa v tom potí a teda aj tak inak "smrdí" ... ja oblečenie z tade už nikdy, okrem plaviek, čiapok a podobne drobnosti...s tým mám dobré skúsenosti...