Prosím o názor. Syn bude mať stužkovú v októbri, keďže ešte budeme mať dve príležitosti v rodine, chcem mu kúpiť oblek už teraz aby ho použil aj na tie príležitosti. Problém však je, že syn nechce tmavý oblek. Zrejme preto, lebo nechce byť " ako všetci", nedá si vysvetliť, že stuzková je spoločenská udalosť, kde je tmavý oblek nutnosťou. Je tvrdohlavý, nedá sa s ním pohnúť. Máte skúsenosť s tým, aby niekto mal aj svetlejší oblek? Pôvodne chcel krémový, paci sa mu aj taký škoricový.
@miriam_s To je presne ako môj syn 😁
Mal svetlejší šedy oblek, bielu košeľu, topánky a opasok hnedé. Kravata a vreckovka boli kupované s oblekom, takže zladené. Ale musím povedať, že to vyzeralo dobre. Drvivá väčšina mala síce tmavé obleky, no nikto nič neriešil.
Ja by som to nechala na syna, je to jeho stužková, nech sa cíti dobre, pokiaľ nechcete ísť v rifloch 😁
Ono aj dievčatá boli rôzne poobliekane. Dlhé, krátke, honosné, jednoduché...
Nech si dá kľudne aj svetlý. My sme mali stužkovú teraz, väčšina mala čierne a tmavomodré, ale zopár bolo takých stredne modrých, jeden úplne svetlomodrý a jeden svetlosivý. Bolo to úplne v poriadku.
Veď svetlý oblek je rovnako elegantný ako tmavý. Ja by som ho práveže v tom podporila, že bude pekne výrazný medzi ostatnými spolužiakmi 🙂 a keďže ten oblek ma nosiť on, tak hlavne aby sa páčil jemu a cítil sa v ňom dobre on. Veď baby nosia kadejaké šaty krátke, dlhé, bez rukávov, s odhalenými chrbátom atd a nikto to nerieši 🤷🏻♀️
kludne moze mat aj svetly oblek. Ved svetle obleky sa tiez vyrabaju a nosia na slavnostne prilezitosti, inak by boli urcene na čo?
moj syn mal sice vencek a nie stuzkovu a vacsina chlapcov mali tmave obleky, aj moj syn. Len jeden chlapec mal svetly oblek, a popravde aj som lutovala ze si moj tiez nekupil svetly. Tie tmave obleky boli nudne a jednoliate, ako uniforma.
Aj moj mal svetlosedy a velmi mu to pristalo. A nebol jediny, co nemal tmavy oblek.
Ber to z toho hladiska-bud rada ze vobec chce oblek 😉 uz nech si vyberie taky aky mu dobre sadne 😉
@miriam_s Na takúto príležitosť jednoznačne patrí tmavý oblek.
@miriam_s veď ani nevesty sa nevydavaju len v bielych šatách i keď je to tak zaužívané.
Skôr by si mu dovolila čierne rifle a mikinu, lebo je to tmavé?
Aj svetlý oblek je krásny a elegantný. Prečo by mali byť všetci ako v uniformách.
@miriam_s každý človek je unikát. Buď rada, že nie je "ovca"
@rebeka7501 😁
Aj môj syn bude mať bledý, rozmýšľa nad bledo sivym s čiernou košeľou alebo modrý, čierny ani hnedý nechce, to hneď povedal a mne to je jedno, ja sa doladím k nemu 🙂