Ahojte, mala niektora z vas svadobne saty z druhej ruky? Nebol nejaky problem? Viem, ze usterim peniaze, len, ci to nebude vidno, ze su uz raz pouzite.
Dakujem vopred za vsetky skusenosti, vyhody, nevyhody.
@derry ja som kúpila šaty z požičovne keď rusili kolekciu vyšli má na 100€ a ten jeden deň úplne v pohode..nebolo vidieť by boli používané. Možno keby niekto obzeral detailné zblízka .
@derry moja sestefnica sa vydava a za pozicanie siat zaplati 800 eur. A verim, ze taketo saty boli oblecene viac ako jeden krat. Cize ked vies pod tuto cenu kupit z druhej ruky, raz oblecene, nemas co vahat. Ja som za moje dala skoro 2000 eur v salone v zahranici a teraz vysia na vešiaku v satniku a zaberaju mi miesto. Skoda tych penazi. Teraz by som si tiez kupila z druhej ruky
vyhodou je jednoznacne lepsia cena, ale tak aj to je diskutabilne, vsak?
samozrejme zalezi na predchadzajucej majitelke, ako so satami zaobchadzala. ak by neboli absolutne nijak poskodene ani by neboli viditelne ziadne znamky pouzivania, tak by som s tym nemala problem.
Saty by som nekupovala bez vyskusania a tam uvidis ci maju nejake poskodenia. Ja som mala kupovane nove saty a potom som ich v pohode predala. Boli vycistene a bez poskodenia. Keby sme sa nestahovali do zahranicia, tak si ich aj necham.
Raz použité šaty nie sú problém. Len treba pozrieť, či nie sú poškodené. V svadobnom salóne nechať vyčistiť a nažehliť. Budú krásne ako nové.
V salónoch väčšinou požičiavajú dvom nevestám a tretia si ich môže odkúpiť.
Aj ja som mala raz pouzite, boli tip-top, vycistene a nacancane od predavajuce v cistiarni, ezte som ich potom aj predala
Znova sa vydávať, idem z druhej ruky alebo lacno požičať.
Kúpila som nové, stoja v skrini, lebo sa mi veľmi s nimi nechce nič robiť. Kamoška to isté, akurát jej stoja na chodbe na vešiaku už tri roky, lebo ich do skrine nevopchá. Skvelé, keď prídeš na návštevu a hneď na teba pozerajú v predsieni 😂
V pohode, ja som kupovala od jednej nevesty, ona ich mala ako nové. Vyskúšala som a veľmi sa mi páčili. Najprv mi bolo čudné, že idem len tak k niekomu do domu skúšať šaty 🙈 ale boli veľmi milí, pekný čistý dom, saty čisté a voňavé. Mala som ich na sebe tiež len pár hodín a posunula som tiež ďalej. Aj ku mne boli viaceré skúšať, napokon to zobrala tretia nevesta. Nakoľko na tie časy boli trošku netradične, neboli tuctové a záujem o ne bol veľký, predala som ich za viac, než som kúpila 🙂
Ja som si kupila saty od nevesty, ktora si ich kupila nove v kamenej predajni. Saty boli profesionalne vycistene v cistiarni. Ja som tie saty po svojej svadbe tiez dala vycistit a predala dalsej babe. Ucet z cistiarne som dolozila. Saty boli aj po dvoch pouzitiach ako nove. Povodne stali 1000e, ja som ich kupila za 500e a predala za 350e. Rok 2018.
Veď to máš ako šaty z požičovne. Tie sú tiež používané.
Ale ak sú celkovo novšie a neboli moc používané (tie v požičovni), vyzerajú ako nové.
Ja čo poznám baby, čo mali svadbu, iba jedna mala kupované, ale to kedysi v Ukrajine kúpila, kde to bolo lacnejšie než tu, keby si požičala.