Ahojte, skúšali ste niekto svadobné šaty z bonprix ? Na fotke sa mi celkom pozdávajú, ale neviem či je taká realita, pripadne aj na miadresses majú lacné, len neviem či to riskovať.
@jesenzima prečo koninu? Ved niekto môže mať aj reálne skúsenosti so šatami z bonprixu, či sa vôbec oplatí objednať, skúšať, vrátiť s pod.
Nie vyslovene svadobné, ale spoločenské z Bonprixu máme skúsenosť 50/50. Niektoré fajn, iné sme vrátili, lebo to bolo zlé.
Mia Dresses vždy spokojnosť (to môžeš aj vyskúšať v KE v kamennej predajni).
@marhulka13 no vieš, niekomu sa to oplatí, niekomu sa to isté neoplatí ... Preto je to konina, lebo napríklad niečo, s čím som ja spokojná, ty byť nemusíš ...
Mala som svadobné šaty s Miadresses, bola som spokojná….dvoje som objednala, vyskúšala, druhé poslala naspäť
Nerobia problém s vrátením tak môžeš kúpiť koľko šiat chceš.
Ja som mala z bonprixu a spokojnosť. Na takú malú svadbu úplne postačujúce (aktuálne ich aj predávam)
@andy37 akú máš veľkosť, a foto ? 🙂
@janai1 niektoré eshopy majú problematické vrátenie, nemám skúsenosť s tými e-shopmi
Ja mam z bonprixu polku satnika. Žiadne problematicke vratenie tovaru. Toto je bonprix a nie nejaky cinsky web shop. Aj spoločenske saty som mala aj so svokrou. Nam to vyslo super. Ale nemozes čakať, ze plošne vsetko bude okej. Tak to nefunguje pri žiadnej znacke.
objednáš, vyskúšaš
1. nepasujú - vrátiš
2. pasujú - huraaa, máš šaty
Neviem nad čím lamentuješ