Svadobné šaty - kúpa verzus požičovňa

5. aug 2024

Ahojte. Mam dilemu a vydavam sa prvykrat 😃
Pozicovna siat stylu ake chcem 700-800€
Kupa 700-800€ s tym, ze mi ich vedia vziat spat a skusit predat u nich ako bazar. Isli by ste do kupy? Fotenie mame v iny den a svadbu v jeseni.

Som trosku limitovana vyberom tohto salonu /lebo inde su saty drahsie/, ale zas maju krasne modely, presne ako som chcela, no nesedia mi vsetky samozrejme... ked ste si vyberali svadobne saty vy, vedeli ste, ze su to TIE PRAVE?

janinah
5. aug 2024

Šaty za 900 eur dcéra predala po troch rokoch za 320...ktovie koľkokrát ešte požičovňa tvoje šaty pozicia kým ich predá.Ak kúpiš,tak to bude tvoj majetok a predaj si ich sama.Len na to treba mať doma miesto.
Tie pravé jej sadli ako pre ňu stvorené,hneď vedela,ze tieto,aj ja aj predavačka.

morusha
5. aug 2024

Ja by som šla do kúpy vlastných šiat, samozrejme za rozumnú cenu. Ak uprednostnňuješ jednoduchší strih šiat, viem odporučiť salón, kde sa suma za predaj vlastných šiat pohybuje do 500e.

ns994
5. aug 2024

Ano vedela som. Boli to konecne TIE saty. Predtym mi ziadne nesedeli alebo boli uz take pouzite niektore. Bolo to skratka na nich vidno. Tieto aj ked mi nesedeli na 100% bola laska. Ja som sla do kupy. Saty nove, na moje miery (sili mi tie co som skusala ale o cislo vacsie upravene na mna) stali tusim vtedy 850e . A na pozicanie cca 600e. Tak som kupila.