Dievcence konecne mam svadobne saty ale otazka je. Daju sa upravit pre 180cm postavu na 1700 a uvolnit? Ci radsej ich posunut? Uprimne neskusala som ich pretoze som ich dostala tak dufam, ze sa budu dat upravit natolko aby mi sedeli.
@deti95060810 no ja som sa pytala tych co si take saty kupili a upravovali ze ci sa to vobec da tak upravit
Tak ono asi zalezi velmi na strihu, a ci tam je na latke priestor na upravy, to ze mne saty upravili neznamena automaticky ze upravia aj tebe presne ako ti treba :D
autorka, pochybujem že niekto má presne také isté šaty ako máš ty. veď ani foto šiat nemáme tak odkiaľ ....
Tak najlepšie je ich zobrať ku krajčírke a poradiť sa. Možno bude vedieť možno nie. Tiež závisí od toho ako je robený spodný lem.
Ak myslíš skrátiť, tak určite ...ak predĺžiť - možno tiež, závisí od Lenovo, zahrnutia dolných okrajov...krajčírka ti povie, či sa to dá ...
@morusha vzadu zips nemaju maju tam take koraliky a kruh. Ja sa do toho moc nevyznam
Mozem sa ta opytat preco ich nevezmes rovno ku krajcirke? Ta ti ako jedina bude vediet odpovedat. Musi saty vidiet.
nehnevaj sa ale mi máme odkiaľ vedieť ...tvoju otázku zodpovie len krajčírka.