Svadobné šaty

10. aug 2024

Ahojte ženy, mám v hlave dilemu už pár dní a potrebujem názor niekoho nezainteresovaného.
Vybrala som si svadobné šaty na svoj vysnívaný deň. Rozhodovala som sa medzi dvoma, bola som veľmi nerozhodná, ale nakoniec som si vybrala tie, pri ktorých som sa cítila fajn, ale nebolo to úplne na 100%. Odkedy som sa vrátila zo skúšky šiat som začala pochybovať, či bol môj vyber správny. Pozerám si fotky tých šiat, ako v nich vyzerám a aké sú a mám v sebe zmiešané pocity - hovorím si, že sú krásne, praktické a určite sa v nich budem cítiť ako princezná, ale na druhej strane cítim, že to nie je úplne ono.
Zaplatila som rezervačný poplatok pri odchode zo salóna, keďže sme sa dohodli, že si ich požičiam, ale vnutorny hlas mi hovorí, aby som šla na skúšku ešte raz a vyskúšala iné (pani v salóne hovorila, že je možné šaty vymeniť za iné).
Problém je, že na skúške boli so mnou mamina, svokra a švagriná. Tie boli z týchto šiat nadšené a teraz keď sa na to spätne pozriem mám pocit, že ich názor ma presvedčil o ich výbere.
Otázka znie - išli by ste ešte raz na skúšku šiat a vybrali si iné šaty alebo by ste to už nechali tak? Mali ste niektorá podobnú skúsenosť?

lenkasarka
10. aug 2024

Pridaj fotky bez tvare

di1234
10. aug 2024

Išla by som ešte raz a vybrala si také, s ktorými budeš na 100% spokojná ty. Je to tvoj veľký deň 🤍

lindous
10. aug 2024

Išla by som, sama 🙂

modrykolibrik
10. aug 2024

Ahoj ja som tiez hladala a nakoniec sa mi nahodou pritrafili. Musim ich dat este upravit ale kazdy mi ich pochvaluje ze su nadherne len este neviem kde zozeniem aspon s 10cm topankami kedze mam haluxy 😂
Ukaz foto a povieme Ti

ns994
10. aug 2024

Skusenost nemam ale ja som vedela, ze su to tie prave. Sice chvilku zmiesane pocity lebo povodne som planovala ine ale vedela som. Ja by som sla este skusit. A sama. Nebudes ovplyvnená inymi. Bud najdes ine alebo sa utvrdis v tom, ze toto su tie prave.

autor
10. aug 2024

kočky nepotrebujem posúdenie či sa mi hodia, to už mám od poradkýň… šaty sú krásne samé o sebe, len ja sa v nich necítim 100% ako som si predstavovala a nezmení to to, že mi poviete či sa mi hodia/nehodia 😊

modrykolibrik
10. aug 2024

Ak sa v nich necitis dobre tak hladaj dalej. Saty Ti musia sadnut, musis sa v nich v prvom rade citit TY dobre

lucia13022023
10. aug 2024

Chod ešte raz a sama 🙂

biaa
10. aug 2024

Ahoj ja som si vybrala saty minulý týždeň. A úprimne ak máš dilemu niesu to tie práve. Mohla si sa nechať ovplyvniť okolím. V prvom rade musíš byt spokojná ty. Ja som napríklad sla do salónu s tým že si tam asi nevyberiem ale že chcem aspoň vediet akého štýlu sa držať čo sa mi bude hodiť. A keď som si skúšala 6. Saty vravím sk to sú ony a všetky v salóne sme sa zhodli 🙂 ak by to boli tie práve tak nepochybujes byt tebou idem znovu

ns994
10. aug 2024

Preto chod este a sama. Poprechadzaj sa v nich. Za mna ti saty musia sadnut. Neviem si predstavit saty, v ktorych by som mala byt cely den, fotit sa, tancovat.. a necitit sa v nich na 100%. Mne saty sili. Cize som si skusala tu istu verziu ale mensie. Ale aj napriek tomu som sa v nich citila dobre (lepsie ako v inych salónoch, kde ma vsetko tlacilo absolutne nesedeli). Tieto som vpodstate len nedopla na chrbte a aj tak boli super. Ked ich usili a prisli uz moje to bola jedna basen. Za mna chod este a poskusaj, predsa len musis v nich vydrzat cely den a nemozes sa trapit.

jaass
10. aug 2024

I ja by som chcela vidieť foto🙂

lenkasarka
10. aug 2024

Tak v tom prípade daj na svoje pocity a vyber si tie v ktorých sa cítiš dobre. Je to tvoj veľký deň a je dôležité aby si bola v pohode a cítila sa dobre

muchotrafka298
10. aug 2024

Riad sa svojim pocitom, nie tym, ze sa pacia osobam, ktore tam s tebou boli. Chod tam este raz sama a rozhodni sa, ako chces ty. Lebo vzdy ked tam s tebou niekto pojde, tak budes prihliadat na jeho nazor viac ako na svoj vlastny.

morusha
10. aug 2024

Presne pre toto sa neodporúča mať so sebou pri skúške celý "ansámbel"🙂 Kvôli tomu ovplyvňovaniu a následnému výberu šiat, ktoré sa musia v prvom rade páčiť mame, sestre, starej mame, kamarátkam, sesterniciam len nie samotnej neveste, ktorá v nich bude celý deň. Lebo treba vyhovieť poradkyniam🙂

veronika2316
10. aug 2024

Ak pochybujes kľudne skús iné je to tvoja svadba máš ju pravdepodobne len raz

cimage
10. aug 2024

Chod sama, niekedy je lepsie ist sama a nechat to na vlastne pocity a nenechat sa ovplyvnit niekym inym. Ja som bola len s kamoskou, a tie saty boli od prveho momentu moje, ale aj tak dosli pochybnosti, lebo povodne som chcela uplne iny styl. Ale ked som si ich zas obliekla, tak nebolo nic viac treba.

tinalia
10. aug 2024

Chod a vyskusaj ine. Tiez som zaplatila rezervacny poplatok a po mesiaci som nasla svoje saty "snov", zavolala som do salonu, ze saty rušim a poplatok si nechali. Nikdy som to rozhodnutie nelutovala aj ked som tam tie peniaze nechala.