Ahojte, keď ste mali svadbu iba so svedkami, riešili ste napr. svadobnú kyticu, alebo fotografa? Muž bude mať sako, tričko, džínsy, topánky. Žena, sako, top, džínsy, lodičky. Dajte tip, čo by sa ešte hodilo. Budem vďačná. Po obrade pôjdeme vsetci štyria na večeru .
Kamarátka sa tak vydávala a mali fotografa. Závisí, či chcete mať fotky na pamiatku od profesionála, či nie. To nezávisí od počtu hostí.
Fotografa sme neriešili, kyticu som mala len preto, že ju doniesol manželov svedok ako pozornosť, inak by som nemala.
My sme mali velmi malicku a jednoduchu svadbu Kyticu som mala, fotografa nie, ale fotak sme so sebou mali a nejake fotky mame. Ale presne ako sa pise vyssie, ide o to, co tam chces mat ty. Kamoska napriklad na takejto svadbe mala aj uces od kadernicky (ja nie), aj fotografa.
Kyticu som nemala, mala som krátke biele šaty (teraz by som si dala šaty krásne svadobné), účes od kaderníčky, fotografa sme mali.
Ja sem mela kyticu ale obyc za 10€, fotografa sme nemeli.
Ja som mala jednoduché šaty za 60,-. kyticu asi za 20,-. A nie je škoda len v džínsach? Ja by som si určite dala šaty. V džínsach môžem byť predsa každý deň.
Mali sme teraz taku svadbu ako opisujes, kyticu aj saty som mala, potom obedo/vecera a domov, fotili sme sa mobilom 🙂
Ja som kyticu nemala, ani fotografa. Ani svadobné šaty. Neľutujem to. Nikto to neriešil ani na úrade.
Jedine obrúčky sme mali, aj tie chcel manžel.
Za mňa sú to zbytočnosti fakt okolo svadby. Keď nechcete svadbu, ale len sobáš, príde mi zbytočné riešiť kytice a iné veci.
Jednoduche saty a malu kytucku
Je to tvoja svadba, oblečte si, v čom sa budete cítiť dobre. A je jedno či to bude svadobná róba alebo rifle.
Ja som mala šaty ale nie dlhé boli svadobné ale bolí trojstvrtove a malú kyticku. Potom sme sa fotili normálne mobilom 🙂
Ja som mala všetko aj kyticu, aj princeznovske šaty aj fotografku aj účes aj líčenie, my sme sa ešte pred svadbou boli fotiť v kaštieli tak máme krásnu spomienku, mali sme tiež len svedkov a 15rocneho svagrika. Tak sme to cítili tak sme to chceli a neľutujem. Každý to chce inak. Hlavne aby Ste Vy boli spokojní 🙂
kyticu a la svadobnu ti spravia hocikde, odfotite sa mobilmi ako nic. Tiez smemali svadbu v rifloch, s kytickou a nasledou vecerou a pijatikou so svedkami.
Je to len a len na vás či sa pôjdete fotiť a budeš mať kvety. Je nevesta čo ma na takýto obrad biele dlhé šaty, kyticu a foto a potom ďalšia v podobnom štýle ako ty bez všetkých veci okolo. Urob ako cítiš