Mate skusenost s podprsenkou Super Push Up od Intimissimi? Posobi prirodzene alebo robi mega poprsie? Mam velkost 75B a teda mega objem nechcem, ale verzia push up (bez super) je az prilis bezobjemova. Budem rada, ak sa podelite s priamou skusenostou.
vyskúšaj inú značku... napr. Lormar
@sweet20 nosim iba push-up, tento strih mi vyhovuje. doteraz som nosila H&M, tie mi plne vyhovuju, ale uz by som rada zmenila znacku, material.
@deti95060810 Od Lormar som davnejsie mala double push up,ale to bolo az prilis na mna, prislo mi to neprirodzene. Mozno od nich pozriem nejaku beznu push-up, nie double. dakujem za tip.
Možno budem blbá, ale pre mňa je pushup efekt chipsov. Otvoríš a nikde nič 😂😂
prepáč, neodpustila som si tento komentár
@vevebono pobavilo 😀😀
Aby si si nemyslela, že som nejaká Dolly, to určite nie, prsia nemám od prírody. Ale ku pushup som sa nikdy nedonutila. Prečo majú všetky vyzerať perfektne? Ved som kto som . Keby som si dala takú, manžel by ma vysmial 🤭
@vevebono to bola moja prva myslienka, ze sa to dobre vtipkuje, ked ma niekto plny dekolt 😀 😀 😀
s mojim dekoltom som uplne ok. Pusshup nosim pre moj dobry pocit. Mam stihlu postavu a uz by som bola uplne ako ceruzka 🙂
Najlepsie na tom je, ze si kazda mozeme vybrat a nosit to, co chceme a ako sa dobre citime. 🙂
A nosis push up bezne? Ja ich nosit nemozem, len sportove. Ked mam push up s kosticami strasne ma bolia prsia