Sú známe značky hodné toľkých peňazí?

18. jan 2024

Napríklad Gucci, Versace, Balmain a iné.. mne sa úprimne ani nepáčia, teraz som videla na predaj nejaké čižmy od Gucci a teda otras, stáli 500€ či teplák, ktoré vyzerajú ako z cirkusu. Každý má ale vkus iný, že.

avonladyba
18. jan 2024

Tak to je podľa mňa pre takých ľudí, pre ktorých sú tie sumy asi v takej výške ako pre nás 20 eur.

autor
18. jan 2024

@avonladyba Vieš lenže ja keď som videla tie topánky napríklad, tak ja by som ich nechcela ani zadarmo. Akože fakt otrasné podľa mňa.

jamimo
18. jan 2024

mne sa táto "móda" nepáči. Čistá sedlačina, kolotočiarsky štýl, nevkus, malomeštiactvo.
Vo svete sú aj ľudia, kt. majú 💰💰💰💰 ani nevedia koľko a obliekajú sa vkusne, kvalitne a bez okázalosti. Doplnky detto.
V konečnom dôsledku, každý nech si kúpi čo len chce.

1ryba
18. jan 2024

Tieto "značkové" veci sú riadne gýče poväčšinou. Nositeľka takejto módy väčšinou pôsobí ako zo strelnice. Ešte predĺžené vlasy drápy, mihalnice alá zmeták, riadne naducané pery a fakt vyzerajú tie ženy ako kolotočiarky.

jamimo
18. jan 2024

@1ryba presne... ty čítaš moje myšlienky? Alebo cituješ môjho chlapa??? 😄😄

1ryba
18. jan 2024

A úplná topka je, keď tieto značky majú fejky z tureckej tržnice.

jamimo
18. jan 2024

@1ryba ježiši kriste, hlavne v dovolenkových destináciách= obyvateľa východnej Európy poznáš na kilometer= Gucci, Balenciaga, Monclear, CK, Karl, Icon, Michael Kors 🤮 Mne to pripomína oblečenie z burzy 90 roky= čím viac pruhov tým viac Adidas 😵😵😵

jamimo
18. jan 2024

Odporcovia by mi povedali, že nerozumiem móde 😉

viestta
18. jan 2024

Kazdy sam rozhodne na co minie svoje peniaze. Ked chce "otrasne" topany za pat kil, tak ich kupi. Jeho zivot, jeho peniaze, jeho rozhodnutie. Hlavne, ze je spokojny

lelelienka
18. jan 2024

Tie veci su velakrat tak skarede a nevkusne, ze neverim, ze sa to vobec paci tym, co si to kupia. Myslim si, ze castokrat je to len preto, aby ukazali, ze aj oni maju…

jamimo
18. jan 2024

@lelelienka asi tak, chcú ukázať, že na to majú a idú s davom (stádovitosť)... nič pre mňa 😄
Vyrovnaná existencia nepotrebuje nikomu, nič dokazovať 🤷‍♀️

viestta
18. jan 2024

@1ryba mnohe aj dobre znacky maju 2 druhy oblecenia. Jedny pre fajsmekrov, ktorym ide o kvalitu a maju vkus, kde znacku najdes len niekde na stitku a ten kto je odbornik pozna, ze ide o znackovy vyrobok. A potom pre tych, ktori potrebuju ukazovat, ze "na to maju" a pre nich vyrabaju modely, kde je dolezitejsi napis ako vsetko ostatne.
No a potom je tu kategoria fejkov, tam ide hlavne o ten napis. Ale kazda skupina vyrobkov najde svojho zakaznika, tak co uz...

laurita285
18. jan 2024

Veľmi záleží ako čo. Mám napríklad Chanel a LV sandálky, nosím ich roky a sú ako nové. Pevné, kvalitné, precízne ušité, masívne. Vo všeobecnosti sa to ale nedá povedať, že by to boli kvalitnejšie veci oproti random no-name značkám.

kubkovamama
18. jan 2024

Otras,gyč,katastrooofa.Cim viac pásov a väčšie logo,tým väčší hnus.Podla mňa finančne rovnako/menej vyjde kvalitná vec od krajčírky.Sveter z vlny upleteny od šikovnej baby.A človek to má aj na 10-15 rokov

1ryba
18. jan 2024

Čím viac pruhov, tým viac Adidas.😅😅 To si pamätám.

jamimo
18. jan 2024

@viestta ešte si zabudla na kategóriu fake a originál fake- to je ževraj originál šlohnutý z fabriky. Napr. Kabelka LV originál 2000 eur, fake plastový 150 eur na FB, ale originál fake 800 eur 👆 v Turecku na tržnici. Ináč poznám 2 ľudí kt. si kúpili originál fake. Kamoška LV kabelku, vo Viedni v butiku nezistili, že to je fake, a známy si kúpil hodinky v Thajsku za 1500 eur (ináč viac ako 20 tisíc) a vo Viedni v originál predajni nezistili, že to je fake 🤷‍♀️

jamimo
18. jan 2024

@1ryba 😄😄😄 áno, hlavne chalani v lesklej šušťákovej súprave na diskotéke, borci ////

viestta
18. jan 2024

@jamimo doplnujem vedomosti 😉

jamimo
18. jan 2024

@viestta originál fake 😄😄😄

viestta
18. jan 2024

@jamimo to ukradnute z fabriky mi pripomenulo stary komancovsky vtip.
Zasluzila pracovnicka tovarne na sijacie stroje, sudruzka Valentina Vasilievna Kurovcova odchadzala do dochodku, tak sa jej spolupracovnici pytali aky dar chce pri tej prilezitosti. Sudruzka Valantina si pytala sijaci stroj. Na to sa jej kolegovia pytali, vsak ked robi 40 rokov vo fabrike na sijacie stroje, preco si nenakradla suciastky a neposkladala ho doma. Sudruzka Valentina odpovedala : Vsak hej, nosim suciastky domov uz 40 rokov. Uz mam doma 4 gulomety a sit stale nemam na com

jamimo
18. jan 2024

@viestta 😄

autor
18. jan 2024

Ja som si toto oblečenie všimla hlavne na Plačkovej, Alagič a spol. Rozmýšľam, že či sa im to ozaj páči alebo je to len preto aby boli in.

1ryba
18. jan 2024

Bohužiaľ práve tieto dámy pôsobia dosť lacno. Majú taký ja tomu hovorím cigánsky vkus. A ďalšie tragédky ich napodobňujú. Tie pôsobia úplne komicky. Ono za peniaze si vkus nekúpiš.

muchotrafka298
18. jan 2024

Velke loga a okazale napisy su len pre takych, co sa chcu ukazovat a pozerov a kolotocarov. Take malomestiactvo, ze ukazem ze mam na tricko Balmain za 300 EUR alebo Gucci sal, ktory sa neda vlastne vyprat za 500. Skutocne drahe znacky, ktore nosia ludia, co na to maju a nepotrebuju ukazovat peniaze maju miniaturne a nenapadne loga, napriklad talianska znacka Loro Piana.

sandrasstini
18. jan 2024

Ale zase je aj vela vkusnych veci medzi tymi znackovymi, to je to iste ako mas aj v beznych obchodoch dost strasnych veci
Mne sa skor nepaci ked to niekto prepiskne a napr ma napis na siltovke, vez celu hrud, nohavice, tenisky, ze jeho umysel je aby kazdy videl ze je luxusne obleceny. U zien samozrejmostou su umele 6d mihy, nechty a kacacie pery a samozrejme velke prsia. To za mna moze mat aj miliony ale vyzera to otrasne, ale je to ich zivot
Napr taky chanel ma velmi pekne vkusne kusky. Musis to vediet zladit tak ako aj lacne oblecko.
Je vela bohatych, bez extremov, ale nepotrebuju sa ukazovat.
Ja keby mam xy penazi uletela by som si na kabelkach a sperkoch a kludne by som bola oblecena ceka zo zary 😀

mamickalisticka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zeldia
18. jan 2024

Občas na IG pozeram módu z ulic Milana no a fakt mi ti ľudia nepripadajú škaredo oblečení.

stendys
18. jan 2024

Mam par drahých kuskov, ktoré som si kúpila ešte pred tým ako som mala deti ...žiadne veľké nápisy a ozaj sú kvalitne mam ich roky ...ale keď prišli deti priority sa zmenili a ja teraz milujem sekace...vždy tam nájdem niečo extra a nestojí ma to viac ako pár eur a ja mam obrovskú radosť za extra kúsok 😉

muchotrafka298
18. jan 2024

@zeldia ja som v Milane bola viackrat a ti ludia sa obliekaju velmi stylovo a vedia krasne skombinovat drahe znacky s beznymi znackami. Ale tam nenajdes obrovske gycove loga cez cele tricko, bundu s logami ze to vidis na kilometer. Tie loga su decentne, ziadne kolotocariny. A to je podla mna ten rozdiel, ze obliekat sa draho s vkusom alebo draho s nevkusom a ovesanim co najviac logami, nech ludia vedia a vidia.

yoxinka
18. jan 2024

@zeldia
V Miláne a všobecne v Taliansku neexistujú škaredo občení ľudia. My sme cestovali po juho Talianska minulý rok, boli sme v úplne malých dedinkách a aj tam ľudia oblečení jak katalógu. Vo väčších mestách som si v rifliach a športovej bunde pripadala ako šupák 🤣. Tam ženy na ihrisko s deťmi chodia vyobliekané ako bežná Slovenska na okrúhle výročie svadby s manželom. A k tvojej otázke, milá autorka, nie, značkové veci nemajú takú hodnotu, za akú sa predávajú. Kabelka za 1300€ má reálnu hodnotu tak 150€.