Mate ich niektora? Mozem jej ich nechat aj na zimu, alebo mam pozriet na zimu este jedny teple cizmy? Tieto gumaky maju v sebe vlozku z ovcej vlny. Dakujem
@ivaaa1 mne sa paci, ze mozu ist aj do cvachtanice, kde by snehule premokli, Velmi som s nimi spokojna aj v tomto pocasi. Ovcia vlna dobre zatepli aj odspodu, nie?
Urcite, využívame kazdu zimu demar
Ak máte miernejšiu zimu tak si úplne super, aj ja využívam...len keď už príde -5 -10 tak musím meniť za zimné
@natalia2007 demar gumáky s ovcim rumom sú do -30 čiže na zimu do snehu fajn, každý rok mame
Ak Demar Mammut, tak tie roky nosí dcéra ako snehule (bývame na severe Slovenska).
Sú super, kým nie je zima, poslúžia do mláky, v zime ideálne do snehu. Ja mu už iné kupovať nebudem. Prijateľná cena, a sú ľahké, nie ako tie klasické ťažké gumáky.
Najlepsia obuv na zimu, snehule uz ani nekupujem.
Nešmýka sa v nich? Akurát zháňam synovi snehule na zimu ale teda kúpim tieto keďže ste viaceré spokojné 🙂
@zuzanap9 ja som velmi velmi spokojna a som rada, ze baby mi ich odporucili aj na zimu, nemusim zhanat. Nemalo by sa smykat, odspodu maju "tupliky"
Pozor potom, lebo sa niekdy v nich zvykne spotit noha a byvaju dnu vlhke. Alebo mozno nejaky kondenz?
@hipuska no mozno je to tym, ze nie su priedusne :( ...
@natalia2007 demar mammut gumaky s ovcou vlozkou su az do minus 20C.deti to nosili celu zimu a vpohode.nikdy im zima nebola
@natalia2007 moje deti sa v nich aj sánkovali a nikdy mi nepovedali, že by ich oziabalo na nohy.