Sú topánky Rieker kvalitné?

eteew267
23. sep 2023

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, či má niekto skúsenosti s touto značkou topánok? A či, by niekto vedel povedať, či sú kvalitné?
Ďakujem

labocca
23. sep 2023

@eteew267 ahoj,ano mam zopar kuskov a su kvalitne a hlavne velmi pohodlne a prijemne na nosenie.

eteew267
autor
23. sep 2023

@labocca Ďakujem, aj tak vyzerajú, že sú pohodlné 🙂

jarmila2010
23. sep 2023

ano,su kvalitne...

jazula
23. sep 2023

Áno, sú výborne, niektoré majú vložku z pamäťovej peny, tie sú úplne ako papučky.

olimuc
24. sep 2023

Su kvalitne a vydrzali mi vzdy dlho

majamat
24. sep 2023

aka fajn tema, tieto topanky nemam,a le velmi ma zaujali a v poslednom obdobi ich obzeram. len neviem vybrat.

ivik111
24. sep 2023

@eteew267 mam od Rieker zimne,jesenne aj letne topanocky👌👌👌

hlubik
24. sep 2023

S kade ich objednávate?

moonlight1210
24. sep 2023

Mala som od nich zimne cizmicky, na opatku, take kusok nad kotnik. Vtedy sme este nemali vela penazi, tak som ich nosila vsade, do mesta, na navstevy, do prace, na prechadzky s detmi. Vydrzali nepretrzite nosenie celu zimu (az na vynimky, ked sme sli do hor) cca 5-6 rokov, nez zacali prvy raz premokat cez trhlinky a nakoniec im praskla koza nad podrazkou. Unavova prasklina v mieste ohybu, ked kracas.
S dobrou starostlivostou vyzerali stale ako velmi malo pouzivane topanky.
Takze za mna skvela investicia. Vyborne sa nosili, netlacili, aj napriek opatku (7cm) v nich noha nebolela.
Bolo to pred rokmi, ale snad kvalitu neznizili.

lienka9
24. sep 2023

@eteew267 ja som ich dlho preferovala,najma cizmy som mala naozaj vela rokov.jeden cas mali take divne dizajny,ale teraz su zas velmi vydarene.prave mam objednane jedny cizmy,tak som zvedava ake budu na nohe.

didush27
24. sep 2023

@eteew267 ja mám od nich barefoot topánky a sú neskutočne pohodlné a kvalitné ušité

namornicka
24. sep 2023

Kvalitou su super, mam od nich jedny cizmy. Dizajnovo ma az tak neoslovili, take skor pre starsie panie.

lienka9
24. sep 2023

@didush27 maju uznaj barefoot? To som nepostrehla 🙂 dobra sprava

simsalabim
24. sep 2023

@didush27 to ma zaujalo, rieker ma barefoot topanky? Vies mi pridat link? Lebo na ich stranke https://www.rieker-eshop.sk/ som barefoot nenasla...

majamat
24. sep 2023

@simsalabim neviem ci su to vyslovene Barefoot ale neico podobne a myslim, ze aj tieto su take https://www.rieker-eshop.sk/damske-polobotky-ri...

simsalabim
24. sep 2023

@majamat tie urcite nie su barefoot, tvar topanky je skoseny pri palci... ale vyzeraju pohodlne.

majamat
24. sep 2023

@simsalabim maju sirsiua okruhlejsiu spicku.,
videla som podobne topanky s okruhlou spickou, no mnohe su okruhle az na uplnom konci a pri nohach, ako mam ja, ze malicek je dalej od spicky a ide dost do strany, cize ja mam nohu najsirsiu niekolko sm od spicky, take topanky mi potom nevyhovuju.
tieto Rieker vyzeraju fakt dobre

majamat
24. sep 2023

@simsalabim no vsak ano, ymsela som si. ja osobne som vyslovene Barefoot tam nenasla. no ak niekto chce sirsie topanky a nizsiu cenu, tka je to taky kompromis.

marca12
24. sep 2023

Su kvalitne a neskutocne pohodlne. Len skoda,ze nevedia popracovať na dizajne. Pre mladu modernu zenu je tazke vybrat. Ja mam od nich len cizmy,tie sa daju vybrat,ale napr jesenne topanky teraz hladam a ten dizajn,to je des.

simsalabim
24. sep 2023

@majamat ano, spicka je okruhla, co je super, mnohe topanky maju spicku uplne uzku. Ale tu to skosenie zacina uz v oblasti halluxu, ako u vacsiny klasickych topanok. Barefoot to teda rozhodne nie je. Pohodlne urcite su, hlavne ak mas relativne zdrave chodidla. Ja mam problemove chodidla s diagnozou, s vyberom topanok mam velky problem a skoro vsetky mam zn Rieker a ich "lepsiu" znacku Remonte. Mam aj jedny barefooty inej znacky a ten komfort - fyziologicka sirka pri prstoch - je neuveritelny (tam mi ale vadi tenka podrazka). Mna by velmi potesilo, keby niektore Riekery mali tvar barefootov v spojeni s ich makkuckou pamatovou stielkou a narazy tlmiacou podrazkou.

majamat
24. sep 2023

@marca12 uplne neznasam tie mini zipsy an topankach.

cina1
24. sep 2023

kupujem riekery ozaj vela rokov a kvalita isla za poslednych par rokov dole

majamat
24. sep 2023

@simsalabim ja to vyskusane nemam, mam tie proiblemove chodidla. kedysi ma boleli klby - haluxy, aj ked ich vyrazne vybocene nemam, tiez mam patove ostrohy.
tenka podrazka asi tiez nei je moc pre mna, lebo by som cez nu asi vela citila. a vnutro musim mat makke. niektore bezne topanky su neskutocne tvvgrde. nastastie ma ostrohy auz asi 2,5r nebolia,a le predtym to bola hroza. 9m som sa trapila, co ma bolel kazdy jeden krok a to dokonca jedno obdobie naraz na oboch nohach.

simsalabim
24. sep 2023

@cina1 toto je hlavne u topanok, co nie su kozene, aspon ja mam taky dojem. Kozene mi vydrzia vzdy mnoho rokov. Kozenkove vedia popraskat, ale tiez par rokov vydrzia.

majamat
24. sep 2023

@simsalabim no povie ti, v obchodoch, nazivo nieco ybrat, to je dielol. tam sa fakt neda. vsetko len uzke topanky. malokde sa mihne neico aspon s taku okruhlejsou spickou

cina1
24. sep 2023

@simsalabim kozenkove nekupujem vobec

ysseba
24. sep 2023

Tiež sa pripájam ku spokojným zákazníčkam. Rieker sú kvalitné a veľmi pohodlné. Mám dva páry zimných a jedny sandále. Sandále sú na vyššom podpätku plnom a nikdy som nemala pohodlnejšie sandále s opätkom.

simsalabim
24. sep 2023

@majamat ano, presne, ani ja nemozem tenku podrazku. Ja mam silnu artrozu na palcovych kloboch na oboch nohach, su zhrubnute, bolave (tiez kazdy krok) a ohybnost je vyrazne odmedzena. Potrebujem v topanke priestor, aby mi nestlacala bolavy klb z hociktorej strany, makku podrazku, aby mi tvrdost netlacila na klb zospodu a zaroven narazy tlmiacu podrazku... ja uz kupujem v podstate vsetko cez internet. U vacsiny topanok viem v sekunde, ako ich obujem, ze ich nemozem nosit a u tych zvysnych to viem az po par minutach posudit, ci sa daju alebo nedaju nosit.

leonie35
24. sep 2023

Mamina ich kedysi nosievala, mala rozne modely, prechodne, letne aj cizmicky na zimu. Za mna boli pred rokmi kvalitnejsie ako teraz, boli kozene myslim, ze teraz uz nie su. A ak ano, tak len poniektore. Pohodlne su vsak stale 🙂

kafedame
24. sep 2023

Prosím ako sedia veľkostne? Sú väčšie,menšie? Či môžem kludne objednať číslo,aké obvykle nosím?